Trailer: "Friends": Vennerne er tilbage i officiel trailer til "The Reunion"-showet

Where's the tissue box?

En uge før den særlige "Friends: The Reunion" vises på amerikanske HBO Max, er der nu udsendt en trailer til showet, hvor vennerne atter samles – 17 år efter sidste afsnit af den populære serie løb over skærmen. Traileren kan ses herunder.

Reunion-showet blev optaget i marts, hvor alle seks "Friends"-stjerner – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer – blev forenet. Showet byder også på gæsteoptrædener af bl.a. Justin Bieber, Lady Gaga, Tom Selleck og Reese Witherspoon.

Efter sigende skulle de fem venner være blevet betalt 20-30 mio. kroner hver for at medvirke i den 1 time lange fejring af serien.

Det er endnu uvist, hvornår danske "Friends"-fans vil få mulighed for at hive Kleenex-boksen frem og sætte sig til rette i godt selskab med de gamle venner...

Kommentarer

"Friends": Vennerne er tilbage i officiel trailer til "The Reunion"-showet

  • ★★0

    Jeg må sgu indrømme, at jeg glæder mig! Det ser RIGTIG hyggeligt ud og meget mindre akavet end HBO's Game of Thrones reunion/revival forsøg...

    The Paki Don20-05-21 21:54

  • ★★★★0

    Jeg tror jeg springer over.

    Men jeg har så heller aldrig set et eneste afsnit af Friends. Så et reunion show er nok ikke det bedste sted at starte...

    S. Rico20-05-21 22:11

  • 1

    Dybt godnat. Indse dog at den tid er forbi og kom videre. 

    Popeye20-05-21 22:20

  • ★★0

    Seinfeld til gengæld, det kunne være sjovt :)

    MadMartigan20-05-21 22:31

  • ★★★★★★2

    Married with children måske, men måske fordi jeg kan identificere mig mere og mere med Al som årene går:)

    T. Nielsen20-05-21 22:32

  • ★★★★★1

    Alle de her shows er jo fortid, folk har forskellige shows som de holder af, og for hver især så kunne et lookback være noget de virkelig gerne ville ha.

    Det var jo også grunden til at Josh Gad's youtube serie, hvor han samlede folk fra film, som vi alle kender var så populærer, fordi vi elsker at høre og se dem fortælle om deres oplevelser og de ting som skete.

    Mit eget forhold til Friends er noget anderledes end de fleste det ikke en serie jeg husker så meget fra, men jeg kan sagtens se det for mig at mange ville synes et interview på lidt over en time eller hvor meget det nu er, hvor der snakkes om deres oplevelser ku være sjovt for dem som var store fans af serien.

    Elwood20-05-21 23:16

  • 1

    Det er fandme god følelsesporno! Jeg sad med et stort smil, selvom jeg finder det ret fjollet. Det havde også været dumt at lave flere rigtige afsnit, så måske er dette det rigtige format.

    Nickell20-05-21 23:18

  • ★★★★★★1

    Married with children måske, men måske fordi jeg kan identificere mig mere og mere med Al som årene går:)

    Du er Al :-D

    Wayne21-05-21 08:59

  • ★★★★★★0

    Seinfeld til gengæld, det kunne være sjovt :)

    Seinfeld er fabelagtigt 

    Wayne21-05-21 09:00

  • ★★★★★★0

    Du er Al :-D

    Hellere Al end Ted Bundy;)

    T. Nielsen21-05-21 09:21

  • 0

    Jeg har set rigtigt, rigtigt, meget Venner, både dengang den blev sendt for første gang, hvor vi diskuterede hvert afsnit i gymnasiet, og sidenhen når det er kommet på. Fruen har ser alle ti sæsoner med regelmæssige mellemrum, så der er ingen tvivl om at vi skal se det.

    Og traileren ramte lige i nostalgien, så jeg ser frem til det! :)

    T'hain22-05-21 23:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen