Podcast: Episode #5 - "Kvinden i vinduet", "Army of the Dead" og "Memories of Murder"

I dagens afsnit medvirker Moovy TVs egen Johan Albrechtsen, når der skal snakkes Zack Snyders nye zombiefilm, "Army of the Dead", mens "Kvindens i vinduet" og sydkoreanske "Memories of Murder" også anmeldes.

Ovenpå en kort pause vender Moovy Podcast tilbage med et nyt afsnit, og der er et spækket program i vente i dagens episode!

De faste værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, skal nemlig anmelde Zack Snyders "Army of the Dead", som er "Justice League"-instruktørens tilbagevenden til zombiegenren – der hvor han brød igennem med debuten "Dawn of the Dead" fra 2004.

Og for første gang får Joachim og Mikkel også længe ventet selskab, når der skal snakkes film. Moovy TVs egen Johan Albrechtsen er nemlig også med til en snak om Zack Snyders nye zombiefilm, mens der også bliver talt om Johans interview med Snyder, som du kan se meget mere om i Moovy TV.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #1 - RIZ AHMED OG PORTRÆTTET AF EN IMMIGRANT

Og ud over at der skal kæmpes igennem zombiehorder i Las Vegas, bliver der også tid til at anmelde Netflix-thrilleren "Kvinden i vinduet" med Amy Adams samt Bong Joon-hos storværk "Memories of Murder", som netop nu har fået repremiere i de danske biografer – én af værternes ultimative favoritter.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan nu også høres på bla. iTunes og Podimo. Derudover kan du finde os på en podcastservice nær dig, såsom Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #5 - "Kvinden i vinduet", "Army of the Dead" og "Memories of Murder"

  • ★★★★★3

    Tak for en god episode! Lyttede til denne i går aftes mens jeg gik tur med hunden og ryddede op i køkkenet.

    Jeg føler at jeg mærker, at I selv er blevet mere selvsikre på hvad I laver, noget som nok er helt naturligt når man har pod-snakket et par episoder, fundet kemien og formen og føler sig mere hjemme i formatet. I er begge to interessante at høre på, velforberedte og hyggelige, århusiansk-flegmatiske med tør humor og en hang til ironi, kreative i jeres beskrivelser af alt muligt, præcis som man (eller i hvert fald jeg) kan ønske sig af en snakke-podcast. Meget fornøjeligt at høre jer slagte "Kvinden i vinduet", men også at høre om jeres begejstring for "Memories of Murder". (Og det gjorde ikke noget at Johan også lige bidrog i Snyder-snakken - han ved allerede jeg er en stor fan af stort set alt han laver, bortset fra at jeg fattede hat af musiker-analogien.)

    Når det gælder lyden, så må jeg stadig bare fyre op for jeres tale som er lav og lidt utydelig i forhold til andre podcasts og også jeres andet indhold, navnligt trailers - som andre også har påpeget. I må blive trætte af at høre på lige netop denne feedback, beklager, men...kære venner, gå nu på YouTube og find tipsene til at matche loudness eller hvad der ellers kan være brug for. Spørg andre podcast-eksperter hvis nødvendigt. Nogen foreslog Casper Christensen (Filmnørdens Hjørne), og det tror jeg er et godt forslag - han ved hvert fald hvad han laver, har gjort det i mange år og har også hjulpet andre i gang med deres podcasts. Jeg føler det virkelig vil løfte jeres aldeles udmærkede filmpodcast at få orden på lydniveauet.

    Lars! 5-06-21 19:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen