Forum - Forum-tråd: UAP/UFO-tråden

UAP/UFO-tråden

  • ★★★★★★1

    Det lader til, at vi måske allerede tirsdag, hører nyt fra Pentagon omkring UAP-fænomenerne, og senest d. 29.6.

    Jeg er godt nok spændt på, om det bare bliver en fis i en hornlygte, eller Verden får et hug i nyrerne. Videoerne taler jo for sig selv. Der er noget vi ikke kan forklare, det er dokumenteret og bekræftet.

    Hvad tror i, hvis i tror noget?

    Personligt tror jeg ikke på noget som sådan, før det er videnskabeligt bevist, men gør mig da mine tanker. Det kunne være interdimentionalt eller os selv fra fremtiden, men er meget skeptisk på at det er rumvæsner. Hvorfor rejse lysår, for at skære kønsdele af køer og stoppe instrumenter op i folks røve??

    Jeg er bare spændt på hvad de siger. Kina er jo ude med samme problem.

    uap.dk følger sagen meget lødigt, skulle du have interessen.

    davenport 6-06-21 21:35

  • ★★★★1

    Jeg stoler blindt på at du nok skal informere mig, hvis der pludselig er alien-invasion :)

    gi-jones 6-06-21 21:43

  • ★★★★1

    Jeg elsker at høre ufo-historier, og jeg lytter da også til DR podcasten, men min skeptiske og logiske hjerne siger mig, at intet af det rent faktisk er udenjordisk intelligens. Desuden har jeg også hørt forklaringer på de flere af videoerne bl.a. i Skeptics Guide to the Universe podcasten.

    dyg 6-06-21 21:45

  • ★★★★★★1

    Der er ingen troværdige beviser på besøg udefra. Der er især to ting, der gør sig gældende:

    1) Det er temmelig mærkeligt, at ingen ufo'er er opfanget af verdens overvågningssystemer. Det er kun på uklare billeder, hvilket leder mig til...

    2) Det er altid uklare billeder. På langt de fleste af billederne kan man ikke se, hvor langt væk, hvor stor eller hvor hurtig noget bevæger sig. I det nye berømte klip er det umuligt at se, om det er et lille objekt tæt på eller et stort objekt langt fra.

    Hver gang man undersøger alle disse billeder, så er der altid andre og mere troværdige muligheder. For i øvrigt er det præcis de samme argumenter og typer af billeder, der har været de sidste mange årtier. Nu er det bare blevet populært med ufo'er igen.

    Jeg udelukker ikke besøg udefra, men det er den mindst sandsynlige forklaring, og indtil videre er der ingen begivenheder, der for alvor understøtter ideen, hvis man giver sig tid til at undersøge dem.

    Og lige til dit indlæg, Davenport: tidsrejse til fortiden bryder med flere fysiske love, og der er intet i fysikken, der for alvor støtter det.

    Og jeg elsker Skeptics Guide to the Universe. Har hørt alle afsnit og fulgt dem siden 2012, og været patreon i 2-3 år.

    Guldager 6-06-21 22:01

  • ★★★★★★0

    Ja, ud fra hvad vi ved nu, udgangspunktet er i vores tid og det vi kan og ved pt. Det udelukker jo ikke at vi er verdens ypperste intelligens, som mennesket altid gerne har ville være. Kopernikus fik på puklen, fordi vi ikke var universets omdrejningspunkt. Det kunne jo godt være, at der var noget vi endnu ikke forstår. Derfor siger jeg også, at jeg skal have videnskabelig bevis. Men man må jo godt spekulere og tænke sig. Ellers kommer vi jo aldrig videre?

    davenport 6-06-21 22:12

  • ★★★★★0

    Det spørgsmål jeg tænker på en eller anden måde, kan forklare, hvad de her ting er, er vel - hvorfor/hvordan bevæger de sig, som de gør? Rent hypotetisk - hvis det er intelligent liv fra en anden planet, hvorfor så fare rundt i zig zag bevægelser, ned og op igennem vand osv.? Jeg finder også fænomenet super spændende, det er det altid for mig med uforklarlige ting, men jeg tænker svaret måske ligger et helt andet sted, end vi lige går og tænker. Hvad det er, skal jeg ikke gøre mig klog på.

    David Lund 6-06-21 22:51

  • ★★0

    Jeg forbeholder mig retten til at være skeptisk.

    For der er i dén grad nogle punkter der undrer mig.

    1: hvis der er liv, eller har været besøg fra det ydre.rum, hvorfor bekræfter man så først nu E.T og UFO's optagelse?

    2: hvis der har været besøg fra det ydre rum, hvorfor så den massive cover-up, især hvis det f.eks ikke har været fjendtligt?

    3: jeg ved godt at der kan manipuleres med de såkaldte beviser, men, hvorfor skjule det?. Tænker at det måske kan have noget med masse-panik, såfremt der er noget?

    Det er helt klart et spændende og interessant emne, og jeg har da læst en del teorier om det op gennem tiderne.

    Jeg tror på det modsatte indtil andet er bevist

    Ryder666 6-06-21 23:04

  • ★★★★★★0

    Udgangspunktet er jo, at de har filmet noget, der bevæger sig som herfra (Sdr Bjert) til Vejle på 3 sekunder og så stopper op og ændre retning, uden lyd. Og som går med samme hastighed ned i vand, uden at lave et splash. Det er på video og bekræftet af piloter. 

    Det virker lidt åndsvagt at formode det er rumvæsner. Hvad skulle det gøre godt for? Jeg tror det er noget helt andet, som vi måske ikke er in tune med endnu. Men jeg tror ikke det er en nation på jorden, der pludselig har opfundet et quantum drive, for så havde de brugt det i krig. 

    davenport 6-06-21 23:24

  • ★★★★★★0

    Ja, ud fra hvad vi ved nu, udgangspunktet er i vores tid og det vi kan og ved pt

    Men vi ved nok til, at tidsrejse bagud er umuligt. På samme som fri energi er umuligt. Universets struktur og opbygning tillader det ikke.

    Hvis du er interesseret i sådanne tanker, så kan jeg anbefale "physics of the impossible" af Michio Kaku

    Guldager 7-06-21 06:39

  • ★★★★★2

    Er umuligt ikke et uvidenskabeligt ord i sin grundkerne? Jeg er med på, at disse ting er ekstremt usandsynlige, men det virker galamatitis fuldstændigt at udelukke det på baggrund af vores nuværende viden om universet. Med vores manglende forståelse af mørkt stof, og en reel mulighed for flere fysiske dimensioner end vores biologi kan opfange, vil der altid foreligge en mulighed for hvad som helst. Med det sagt - hvis det viser sig, at tidsrejser bagud er mulige, så bliver jeg ærke-religiøs! Ikke alene giver det ikke mening ifht. vores forståelse af universets love, men det skaber så mange komplekse problemer, at skæbnen er et plausibelt svar på mange af de spørgsmål.

    David Lund 7-06-21 07:20

  • ★★★★★★0

    Jo, umuligt er nok et forkert ord...umuligt ud fra vores nuværende viden.

    Men det bryder flere love:

    • Loven om entropi
    • Loven om energibevarelse

    Entropi-loven siger, at universet altid vil gå mod en større "uorden". Men rejser man tilbage i tiden, kan man formindske "uorden".

    Loven om energibevarelse siger, at mængden af energi i universet er konstant - og hvis man rejser tilbage i tiden, vil man jo introducere mere energi på det tidspunkt, man rejser tilbage til (fordi masse og energi er det samme). Faktisk vil det være muligt at lave uendelig meget energi på den måde.

    Så ved jeg godt, at forskellige teorier matematisk tillader tidsrejser bagud, men de er netop kun teoretiske og bygger på f.eks. ormehuller som ikke er påvist nogen steder. Desuden skal man huske på, at det er ud fra Einsteins teorier, og/eller kvantemekanik - problemet her er, at de to teorier udelukker hinanden.

    Og så er der selvfølgelig alle paradokserne.

    Guldager 7-06-21 08:03

  • ★★★★★★0

    Men hvis hver handling udløser et "nyt univers" er der ingen paradoks... 

    davenport 7-06-21 08:24

  • ★★★★★0

    Skeptic’s Guide to the Universe episoden omkring UFO’er har jeg ikke hørt - kan I huske hvad nummer det er? Den vil jeg rigtigt gerne høre!

    David Lund 7-06-21 09:33

  • ★★★★1

    Skeptic’s Guide to the Universe episoden omkring UFO’er har jeg ikke hørt - kan I huske hvad nummer det er? Den vil jeg rigtigt gerne høre!

    De nævner det flere gange, men de er inde på det og har en snak med Mick West i et af afsnittene, der kom umiddelbart efter 60 Minutes rapporterede om UAP videoerne.

    dyg 7-06-21 09:40

  • ★★★★0

    Jeg hørte nyeste afsnit af Flyvende Tallerken her til morgen, og måtte græmmes over deres afvisning af Mick Wests forklaring. De har absolut ingen forståelse for hvad bokeh er, og snakker konstant om genskin eller flares, mens bokeh skyldes den fysiske udforming af blændeåbningen i objektivet, og at det resulterer i, at en lyskilde vil vises som den form blænden har.  

    dyg 7-06-21 09:43

  • ★★★★★★0

    Formiddag på 4eren (P4) handler om emnet i dag.

    davenport 7-06-21 10:20

  • ★★★★★0

    De nævner det flere gange, men de er inde på det og har en snak med Mick West i et af afsnittene, der kom umiddelbart efter 60 Minutes rapporterede om UAP videoerne.

    Tak - så kunne jeg finde den =)

    David Lund 7-06-21 10:55

  • ★★★★★★0

    Men hvis hver handling udløser et "nyt univers" er der ingen paradoks... 

    Nej, og heller ingen konsekvens for vores tidslinje.

    Guldager 7-06-21 12:15

  • ★★★★★★0

    It´s deeeeep, man! ;)

    davenport 7-06-21 12:35

  • ★★★★★★1

    Dejligt at Flyvende Tallerken er tilbage. Frederik lovede 5 afsnit nu, og så 10 mere efter sommer. Det er satme fedt! :D 

    davenport 7-06-21 17:47

  • ★★★★★0

    Dejligt at Flyvende Tallerken er tilbage. Frederik lovede 5 afsnit nu, og så 10 mere efter sommer. Det er satme fedt! :D 

    Sej. Jeg må lytte lidt imorgen!

    David Lund 7-06-21 20:52

  • ★★★★0

    Er der nogen der har et link til den her famøse video af noget der flyver fra Sdr Bjert til Vejle?

    gi-jones 7-06-21 22:06

  • ★★★★★★0

    Det er kun på radarmålinger, og fra piloternes udsagn. (Og det var i Stillehavet ;) )

    davenport 7-06-21 22:08

  • ★★★★★★0

    Er der nogen der har et link til den her famøse video af noget der flyver fra Sdr Bjert til Vejle?

    Ligner det en gril?

    Wayne 7-06-21 23:59

  • ★★2

    Er der nogen der har et link til den her famøse video af noget der flyver fra Sdr Bjert til Vejle?

    Tænker du ikke på den video hvor Kiwi i Vejle havde tilbud på rødvins marineret Bacon og Davenport der bryder lydmuren på cykel

    HelmerJ 8-06-21 08:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen