Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Den der med kødsovs og kartoffelmos var jeg ligeved at lave sidst. Det kan være det bliver denne gang.

    Skal alt være i fadet? Eller der mulighed for at koge noget ved siden af?

    Nej, vi har ingen kogeplader, kun en ovn. Smeden har heller ikke tiden til at rode med det. Han kan måske kigge til det engang imellem, men han er jo på arbejde.

    Aranyhajú Nyárszépe19-06-21 09:21

  • ★★★★★★0

    I aften bliver det til okseculotte - 7 timer i sous vide. Dertil nye kartofler vendt i masser af smør og persille og vandmelonsalat med feta.

    Guldager19-06-21 09:55

  • ★★0

    Det bliver en gang millionbøf færdigret fra Coop

    Ryder66619-06-21 23:29

  • ★★★★★★0

    Har virkelig fået lavet en god topping i dag på pizzaen: cherrytomater, peberfrugt og efter den har været I ovnen så rundhåndet fordeling af parmesan i skiver og frisk basilikum. Men ok, tomat, basilikum og parmesan er jo en sikker vinder

    Guldager20-06-21 18:46

  • ★★★★0

    Har virkelig fået lavet en god topping i dag på pizzaen: cherrytomater, peberfrugt og efter den har været I ovnen så rundhåndet fordeling af parmesan i skiver og frisk basilikum. Men ok, tomat, basilikum og parmesan er jo en sikker vinder

    Jeg har altid syntes, at parmesan smager som at spise opkast...

    chandler7520-06-21 19:17

  • ★★★★★★0

    Jeg lavede en lasagne med salat og flutes. Jeg havde gulerødder og rød peber i, så det gav en god sødme. Den ender sit liv som madpakker i morgen, så det sparede jo et par handlinger. 5 dage tilbage før ferie, og ingen madpakker...

    davenport20-06-21 19:36

  • 1

    Jeg har altid syntes, at parmesan smager som at spise opkast...

    Jeg synes parmesan lugter som opkast. Men det smager ikke som opkast. Heldigvis.

    Verbal20-06-21 19:56

  • ★★★★0

    Jeg synes parmesan lugter som opkast. Men det smager ikke som opkast. Heldigvis.

    Nu du siger det, er jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde har har haft det indenbords pga. lugten... Det kunne da godt være, at jeg skulle give det et forsøg så...

    chandler7520-06-21 20:01

  • ★★★★★★0

    Det lugter af en havnearbejders pik, men smager helt anderledes. Lidt som en fårehyrdes pik, men med mere fnuller. It´s a matter of taste :D 

    davenport20-06-21 20:30

  • ★★★★0

    Gnocchi med en simpel tomatsauce og så et bjerg af parmesan.

    Det var fruen, der købte parmesan sidst, og hun var for nærrig til at købe den jeg normalt køber, men nu er den heldigvis næsten væk, så kan jeg få lov til at købe den, der er lagret 48 måneder igen.

    dyg20-06-21 21:05

  • ★★1

    Det blev til økologisk koldskål med guldkorn.

    Har ikke lyst til så meget varm mad i den hedebølge vi har i øjeblikket

    Ryder66626-06-21 20:50

  • ★★★★★★0

    Det blev til økologisk koldskål med guldkorn.

    Har ikke lyst til så meget varm mad i den hedebølge vi har i øjeblikket

    Livet i overhalingsbanen:D

    T. Nielsen26-06-21 20:53

  • ★★0

    Livet i overhalingsbanen:D

    Ryder66626-06-21 21:03

  • ★★1

    Det blev til økologisk koldskål med guldkorn.

    Har ikke lyst til så meget varm mad i den hedebølge vi har i øjeblikket

    Konge menu!!

    MadMartigan26-06-21 21:10

  • ★★0

    Konge menu!!

    Yep, er ikke så vild med kammerjunkere, så købte guldkorn istedet.

    Mega mums 

    Ryder66626-06-21 21:22

  • ★★★★★★0

    Yep, er ikke så vild med kammerjunkere, så købte guldkorn istedet.

    Mega mums 

    Må jeg gætte på du købte koldskålen færdiglavet? Hvilken var det? Nu skrev du økologisk, så i det mindste ikke den billige gule. Den smager af opkast:-0

    T. Nielsen26-06-21 21:24

  • ★★0

    Må jeg gætte på du købte koldskålen færdiglavet? Hvilken var det? Nu skrev du økologisk, så i det mindste ikke den billige gule. Den smager af opkast:-0

    Mener det var fra Thise, hvis jeg husker rigtigt.

    Den gule tynde, er jeg heller ikke så vild med, men spiser den gerne i nødstilfælde. Jeg gav 20kr for en liter...og ja, den var færdiglavet.

    Ryder66626-06-21 21:34

  • ★★★★★★0

    Mener det var fra Thise, hvis jeg husker rigtigt.

    Den gule tynde, er jeg heller ikke så vild med, men spiser den gerne i nødstilfælde. Jeg gav 20kr for en liter...og ja, den var færdiglavet.

    Jeg ved ikke hvilket “nødstilfælde” der ville kunne få mig til at spise mad der smager som opkast:D

    T. Nielsen26-06-21 21:50

  • ★★1

    Yep, er ikke så vild med kammerjunkere, så købte guldkorn istedet.

    Mega mums 

    Det kan gå med cornflakes 

    MadMartigan26-06-21 22:36

  • ★★★★★★1

    Det kan gå med cornflakes 

    Flakes er guld i koldskål:)

    T. Nielsen26-06-21 22:58

  • ★★0

    Jeg ved ikke hvilket “nødstilfælde” der ville kunne få mig til at spise mad der smager som opkast:D

    Okay, den er ikke nær så god som de dyre,

    vil dog ikke gå så langt som at kalde smag af opkast.

    Ryder66627-06-21 00:10

  • ★★1

    Det kan gå med cornflakes 

    Enig...en gang koldskål med frosties, er en sikker vinder...og hvis man istedet bruger appelsin yoghurt får man lidt af det hele. Noget sødt, syrligt og sprødt

    Ryder66627-06-21 00:17

  • ★★★★0

    I er satme mærkelige.

    dyg27-06-21 06:57

  • ★★★★★★0

    I er satme mærkelige.

    Join us, you know you belong:)

    T. Nielsen27-06-21 07:44

  • ★★★★★★0

    Lavede gullasch til aften, men nu sidder jeg med en helt uhæmmet lyst til cowboytoast. Især hvis man kunne få dem med X3 fyld. Har én i fryseren, så den ryger nok i ovnen snart. 

    davenport27-06-21 20:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen