Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★0

    Lavede gullasch til aften, men nu sidder jeg med en helt uhæmmet lyst til cowboytoast. Især hvis man kunne få dem med X3 fyld. Har én i fryseren, så den ryger nok i ovnen snart. 

    Jeg har aldrig formået at få en cowboy toast lavet perfekt i ovnen. Det virker kun i en toaster for mig. 

    dyg27-06-21 21:11

  • ★★★★★★0

    Apropos cowboytoast - og toast generelt. Har I nogle gode toast-opskrifter? Om tirsdagen er jeg først hjemme fra arbejde kl. 17.30, og her er nogle gode toasts en ret hurtig måde at lave mad på.

    Har lavet en enkelt med asparges, serrano og parmesan. Så er der selvfølgelig en cowboytoast, som jeg dog ikke er helt fan af. Gider ikke en skinke-oste-ting som aftensmad.

    Tænker også, man kan lave en kylling, pesto, tomat, basilikum-ting.

    Guldager27-06-21 21:28

  • ★★★★0

    Apropos cowboytoast - og toast generelt. Har I nogle gode toast-opskrifter? Om tirsdagen er jeg først hjemme fra arbejde kl. 17.30, og her er nogle gode toasts en ret hurtig måde at lave mad på.

    Har lavet en enkelt med asparges, serrano og parmesan. Så er der selvfølgelig en cowboytoast, som jeg dog ikke er helt fan af. Gider ikke en skinke-oste-ting som aftensmad.

    Tænker også, man kan lave en kylling, pesto, tomat, basilikum-ting.

    Vi laver sjældent toast, men når vi gør, så er det normalt fordi vi for en sjælden gangs skyld ikke har fået ædt et af mine to ugentlige hjemmebagte surdejsbrød. Og så er det normalt med en god ost, god skinke, lidt sennep og hvad der ellers lige er på lager.

    dyg27-06-21 21:37

  • ★★★0

    Enig...en gang koldskål med frosties, er en sikker vinder...og hvis man istedet bruger appelsin yoghurt får man lidt af det hele. Noget sødt, syrligt og sprødt

    Fuldstændig enig, det er konge Combi med appelsin yoghurt og flakes, især frosties 

    MadMartigan27-06-21 22:26

  • ★★★★★★0

    I aften bliver det slagter-grillpølser med vandmelon-salat og nye kartofler vendt i smør og persille

    I morgen Chicago Burger

    Søndag bliver det til marineret svinemørbrad sous vide med fritter af søde kartofler og en masse grønt til, som jeg ikke lige har fundet på endnu.

    Guldager 2-07-21 11:14

  • ★★★★0

    Jeg er inde i en smørrebrødsfase.. I går stod frokosten på smørrebrød fra Maven (firmafrokost), i morgen står frokosten på smørrebrød fra Selma med et par drenge og næste fredag står frokosten på smørrebrød fra Carl Nielsen med kæresten.

    Maven var ok, men Carl Nielsen og især Selma er altså bare en helt anden liga.

    dyg 2-07-21 11:22

  • ★★★★★★0

    Vi får gæster af genboen og hendes to børn. Vi griller burgere i aften. Ved ikke om de har et særligt navn:) Men rører farsen op med æg, panko og lidt bacon. Men ellers helt simpelt, med lidt dressering og salat, tomat, agurk og løg (ristet til de mindre). Der serveres air fried fritter til og lidt gnavegrønt. 


    Søndag får vi også gæster, dog til frokost og fruen valgte menuen. Pølser med kartoffelsalat. Et lidt pudsigt valg fandt jeg, men da hun dog snakkede om at vi selv lavede kartoffelsalaten, tænkte jeg det jo nok kunne blive godt. Men men men, så kom hun hjem med med Rema 1000’s egen på spand. Ved ikke om jeg er snobbet, men fik sagt at det kan vi sgu da ikke servere:-/ Hun blev måske lidt ked af det. Fruen har bare aldrig haft det store madhjerte og er ikke til mad der smager af noget. Uanset, har jeg sagt jeg handler ind ig laver kartoffelsalaten selv. 

    Nogen der har et bud på en god opskrift (gerne en realistisk en, hvor jeg ikke skal i skoven med Cage og hans gris for at finde trøfler:)

    T. Nielsen 2-07-21 11:25

  • ★★★★★★0

    Er det en varm eller kold kartoffelsalat?

    Jeg synes, at kartoffelsalat fra spand er megaklamt :)

    Guldager 2-07-21 12:03

  • ★★★★0

    Er det en varm eller kold kartoffelsalat?

    Jeg synes, at kartoffelsalat fra spand er megaklamt :)

    Enig, jeg har vist aldrig smagt en færdiglavet, der smagte godt. Det er bare noget snask, der er blandet sammen - masser af mayonaise.

    Og kartoffelsalat skal serveres kold

    chandler75 2-07-21 12:06

  • ★★★★★★1

    Du kan lave den rigtig lækker, hvis du kommer blomkål og asier i. Det plejer vi at gøre. Det giver et godt knas:)

    davenport 2-07-21 12:12

  • ★★★★0

    Du kan lave den rigtig lækker, hvis du kommer blomkål og asier i. Det plejer vi at gøre. Det giver et godt knas:)

    Vi bruger altid radiser til at give knas i kartoffelsalat.

    dyg 2-07-21 12:14

  • ★★★★★★0

    Er det en varm eller kold kartoffelsalat?

    Jeg synes, at kartoffelsalat fra spand er megaklamt :)

    Kold!

    T. Nielsen 2-07-21 12:33

  • ★★★★★★0

    Du kan lave den rigtig lækker, hvis du kommer blomkål og asier i. Det plejer vi at gøre. Det giver et godt knas:)

    Haha, selv om jeg kan lide det meste, så rammer du præcis to ting jeg ikke er specielt vild med. Men det skal da ikke afholde mig fra at prøve. Holder mig nok til blomkål, det synes jeg gider god mening. Skal de blot renses, eller gør du lidt ved dem?

    T. Nielsen 2-07-21 12:36

  • ★★★★★★0

    Jeg synes, at kartoffelsalat fra spand er megaklamt :)

    Nå ja, og helt snobbet var jeg så måske ikke:-)

    T. Nielsen 2-07-21 12:36

  • ★★★★★★0

    Enig, jeg har vist aldrig smagt en færdiglavet, der smagte godt. Det er bare noget snask, der er blandet sammen - masser af mayonaise.

    Og kartoffelsalat skal serveres kold

    Det kommer da an på, om man vil have en varm eller en kold? :) - det er jo to vidt forskellige ting. I en kold kartoffelsalat er der mayo-dressing-tingeling, mens der i en varm er en form for vinagrette i

    Nå ja, og helt snobbet var jeg så måske ikke:-)

    Jeg er ikke som sådan madsnobbet, men lige sådan nogle færdigretter-ting - især dem, der ikke skal varmes op - kan jeg slet ikke spise. Jeg spiser heller aldrig sandwich, salater eller andet fra en køler. Det skal laves på bestilling, hvis jeg skal have det.

    Generelt spiser jeg meget sjældent færdigretter. Nuggets, falafel, forårsruller og en klar hønsekødssuppe er vist det eneste. Af og til bruger jeg en Knorr Lasagne.

    Vi bruger dog virkelig mange penge på mad...vores husholdningsbudget (mad samt toiletpapir, sæbe osv.) er på 6500 kr om måneden til to voksne en 4-årig...og bruger altid det hele. Og mere til hvis man tager restaurantbesøg med.

    Guldager 2-07-21 12:58

  • ★★★★★★0

    Ja du plukker dem bare ud i små buketter. Jeg spiser heller ikke asier, men kan godt lide det i kartoffelsalat :)

    davenport 2-07-21 12:57

  • ★★★★★★0

    Ja du plukker dem bare ud i små buketter. Jeg spiser heller ikke asier, men kan godt lide det i kartoffelsalat :)

    Tjek og takker. Jeg smider lidt blomkål i. Det ved jeg fruen vil elske, da hun er vild med blomkål. 

    T. Nielsen 2-07-21 13:14

  • 0

    Jeg havde lyst til noget nemt, så lavede en omgang aglio e olio, hvilket er noget nær det letteste du kan lave men som samtidig smager godt.

    Kiyonji 2-07-21 18:14

  • ★★★★★★0

    Så spaghetti med hvidløg? Lyder simpelt :) 

    davenport 2-07-21 19:17

  • 0

    Ja hvidløg og olie, så det er vigtigt med en god kvalitetsolie. Nogle tilføjer også chili og basilikum. Selv tilføjer jeg lidt hakket basilikum til sidst. Men ja meget simpelt. Varm olie og svits hvidløg deri, kog spaghetti al dente og vend det i olien og hvidløg. Voila.

    Kiyonji 2-07-21 23:32

  • ★★★★1

    Fruen tager hjem til svigermekanikken en uge i sommerferien, og hun tager knægten med. Så jeg har været i gang med at planlægge lidt mad og alkohol. Indtil videre er der booket frokost på Kadeau, og mon ikke, den kommer til at stå på tur rundt på de bedste ølbars i Kbh også.

    dyg 4-07-21 15:48

  • ★★★★0

    Og i dag står den på hjemmerørte deller og en hjemmebikset kold kartoffelsalat.

    dyg 4-07-21 15:50

  • ★★★★★★0

    Så skal dilleren straffes? :D

    Jeg laver hamborgryg med flødekartofler til aften. Tror jeg koger lidt bønner til, det kan min datter godt lide.

    davenport 4-07-21 15:59

  • ★★★★★★0

     bliver noget let. Solen skinner fra en skyfri himmel - så bikser noget salat sammen med smuldret feta- steger et par nakkekoteletter og skærer dem i stykker - og samler det i ruller.

    Et par mexicanske øl fra køl, ja tak

    Wayne 4-07-21 16:26

  • ★★★★★★0

    Pizza med pepperoni og pizza med serrano, rucala og parmesan.

    Det er altid en hyggeting her, for vi sidder i sofaen og hygger med Disney+

    Guldager 5-07-21 17:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen