Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★★★1
    • Vampire's Kiss (BD)
    • Sleeping Beauty (BD)
    • Captain Fury (DVD)
    • Hollywood Legends of Horror Collection (DVD) - den indeholder bl.a. The Mask of Fu Manchu med Karloff, åbenbart den eneste måde man kan få fat i den.
    • Soundtracket til Miami Connection på vinyl

    Sjovt sammentræf! Jeg har præcis den samme dvd-samling på vej i posten fra Deep Discount. Jeg købte den, fordi det er den eneste måde at se Mad Love (der er en genindspilning af Hands of Orlac, som lige er udkommet fra Eureka) og Tod Brownings The Devil Doll. 

    thomsen 1-07-21 08:39

  • ★★0

    Fik følgende film på BD

    Wall-E, en Disney Pixar film jeg længe gerne har villet se. Dansk release med dansk tekst og tale, men jeg foretrækker at se den med original engelsk tekst og lydspor, som også er inkluderet på denne Blu Ray.

    The Iron Mask på BD, med Arnold Schwarzenegger og Jackie Chan. Dansk release med dansk tekst

    The Gift på BD med Cate Blanchett og Keanu Reeves. Dansk release med dansk tekst.

    Burden på BD. Med Forest Whitaker. Dansk release med dansk tekst.

    Twins på BD med Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito. Dansk release med dansk tekst.

    Pixels på BD med Adam Sandler og Kevin James. Dansk release med dansk tekst

    Ryder666 1-07-21 15:22

  • ★★★★★★1

    Sjovt sammentræf!

    Vi burde have delt i porten.

    Zero Cool 1-07-21 15:55

  • ★★★★2

    Fra amazon.co.uk (mit første forsøg med Nighthawks "trick" - pakken strøg direkte igennem uden problemer):

    The Devils (dvd)

    Beyond Re-animator (Arrow)

    Midsommar - Director's Cut

    Inner Sanctum Mysteries - The Complete Film Series (Eureka)

    Black Torment

    Lidt opsamling af diverse film, der længe har ligget i min kurv hos Amazon.

    Ken Russels The Devils (1971) går for at være en af de mest kontroversielle film, der nogensinde er lavet. Den blev klippet ned de fleste steder, den blev vist, og den komplette version eksisterer højst sandsynligt kun i Warners arkiv i dag. BFI fik allernådigst lov til at udgive den originale X-ratede UK-udgave, men noget af filmens mest kontroversielle materiale mangler stadigvæk i forhold til det oprindelige director's cut. Desværre har alle andre løbet panden mod muren i deres forsøg på at udgive filmen, og selv BFI fik kun lov til at udsende den på dvd, selvom de gerne ville have lavet en BD. Rygterne har i årevis svirret om, at nogen i Warners ledelse har et (religionsbaseret) horn i siden på filmen, og at de aldrig vil udsende den. 

    Beyond Re-animator er tredje del i Re-animator-serien og går for at være langt den ringeste. Men jeg har også de to andre fra Arrow, så den skulle hjem.

    Jeg har hørt fra flere, at Midsommar DC lige skulle give filmen en ekstra tak opad, så jeg har længe gerne villet se den - også for at vurdere, om jeg skal betale dyre penge for at købe 4K-udgaven hjem direkte fra A24's amerikanske shop.

    Inner Sanctum Mysteries er en serie mysteriefilm fra 1940'erne, en periode hvor horror og mysterie blev betragtet som en og samme genre af filmselskaberne. Filmene er på det jævne, men har Lon Chaney Jr. som gennemgående skuespiller.

    Black Torment - britisk gotisk horror fra 1964, der for en gangs skyld ikke er produceret af Hammer. 

    Fra Zavvi:

    He Came From the Swamp - The William Grefé Collection - Limited Edition

    Syv exploitation-film fra 1960-1970'erne fra den amerikanske exploitation-instruktør. Efter Severin Films overraskende succes med deres flotte Al Adamson-boks sidste år, er der gået lidt inflation i at hylde selv de mest obskure exploitation-filmskabere. Men efter at have gået glip af netop Al Adamson-boksen, fordi jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, at den ville blive udsolgt så hurtig, så tør jeg ikke vente. 

    Boksen blev i øvrigt fanget i tolden, men Zavvi har refunderet både moms og gebyr til min konto. 

    thomsen 1-07-21 19:41

  • ★★★★1

    Endnu en pakke, denne gang fra Severin:

    Perdita Durango - 4K UHD/ BD

    Day of the Beast - 4K UHD/ BD

    The Eurocrypt of Christopher Lee (boks)

    Alle er købt før Severins udsalg i sidste uge. Jeg vidste, at de alligevel ikke ville blive sat ned under udsalget, så jeg valgte at bestille, før udsalget gik i gang i håb om at kunne nå at få dem hjem, inden bagatelgrænsen blev sat ud af spillet. Det gik, og foreløbigt ser det ikke ud til, at jeg kommer til at betale ekstra (der var sendt med Fedex, og de kan desværre godt finde på at sende opkrævningen senere, så jeg venter lige en uge eller to, inden jeg jubler).

    Gotiske horrorfilm er jo mit "comfort food of the soul", så jeg har set frem til Christopher Lee-boksen, der indeholder en række gotiske film, han indspillede rundt omkring i Europa, samt som ekstramateriale det meste af en østeuropæisk horror-antologi-serie, hvor Lee fungerede som vært. 


    thomsen 1-07-21 19:48

  • ★★★★★★1

    Ken Russels The Devils (1971)

    Den er nice, jeg har også kun set den udgave.

    Zero Cool 1-07-21 20:30

  • ★★0

    Fik en ordentlig stak Blu Rays idag.

    Adam's Æbler på BD

    De Grønne Slagtere på BD

    Rat Race på BD

    Memento på BD

    Black Snake Moan på BD

    K-9 på BD

    K-911 på BD

    K-9: P.I. på BD

    John Hughes Blu Ray Collection, der indeholder følgende film

    Planes, Trains, And Automobiler, Ferris Bueller's Day Off, She's Having A Baby, Pretty In Pink og Some Kind Of Wonderful

    Action Legends, 4 Movie Collection, 2 med Steven Seagal og 2 med Jean Claude Van Damme. Indeholder følgende Blu Rays: Attac Force, Into The Sun, Universal Soldier The Return, og Second In Command

    Steve Mcqueen collection på BD, som indeholder følgende film, Bullitt, The Towering Inferno, The Cincinnati Kid.

     

     Alle Blu Rays pånær Action Legends som er købt brugt for sølle 45kr inklusiv forsendelse, er nye.

    Ryder666 2-07-21 11:58

  • ★★★★★0

    Fra CDON:

    • Terms of Endearment (BD)
    • The Name of the Rose (BD)
    • Independence Day (BD)
    • The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (BD)

    Kruse 5-07-21 16:15

  • ★★★★1

    Så fik jeg min næstsidste pakke fra min lille "spending spree" her inden bagatelgrænsen døde.

    Fra Roninflix via shipito.com (ingen afgift, for hos reshipper'en bestemmer man jo selv, hvor ærlig man har lyst til at være, når man udfylder toldsedlen):

    The Church - 2-disc LE med slipcover

    I spit on Your Grave - Collector's Edition 3-disc set

    Jeg ville egentligt have bestilt nogle flere ting fra dem, men det meste var udsolgt eller out-of-stock, så det blev kun til de to, ssom jeg længe gerne har villet have.

    Michele Soavis The Church (1989) kommer i slipstrømmen fra den italienske horrorfilms storhedstid og er nok en af de sidste, gode (eller i hvert fald nogenlunde) genrefilm, som man forbinder dem med støvlelandet. Soavi startede som assistent hos Dario Argento og stod sidst i 1980'erne og ind i starten af 90'erne bag en lille række ganske succesfulde italienske horrorfilm, bl.a. den fremragende italienske slasher Stage Fright, de okkulte skrækfilm The Sect og The Church og tegneseriefilmatiseringen Dellamorte Dellamore

    The Church startede egentligt livet som tredje kapitel i Demons-serien og er en vild og effektfuld film om urgammel ondskab, der slipper løs i en kirke midt i storbyen. 

    Rape-revenge-genren er uden tvivl en af de mest betændte og kontroversielle genrer, der findes. Den er ofte udskældt, og nogle gange med rette, for at være kvindefjendsk og for at mudre budskabet ved at blande tilfredsstillelsen ved forestillingen om "den retfærdige hævn" sammen med sexploitation-elementer, hvor der fokuseres lige lidt for længe på ofrenes kroppe. Men på den anden side er det også en genre, der arbejder stærkt med "empowerment", og som nogle af  virkelighedens voldsofre har taget i forsvar og skrevet akademiske fagbøger om. 

    Jeg har selv altid haft lidt svært med genren - måske fordi den, modsat så meget andet horror, er så svær at afskrive som fantasi, men altid er stærkt forankret i en ubehagelig virkelighed. 

    I Spit on Your Grave regnes dog for at høre til den i øverste ende af genren. Også selvom man sagtens kan argumentere for, at den netop også er blandt dem, der mudrer sit budskab med lidt for mange topløse nærbilleder. 

    Historien er naturligvis bundsimpel: en ung kvinde (Camille Keaton i sit livs rolle) har lejet en hytte på landet for at trække sig tilbage og skrive på sin roman. Hun overfaldes af nogle lokale bonderøve og vender tilbage for at tage sin hævn. Slut. 

    Det er ikke stor kunst, men det fungerer, og hævnnarrativet er som altid garant for at mobilisere vores følelser, så vi hepper med, mens hovedrollen gør det af med voldtægtsmændene en efter en.

    I Spit on Your Grave var yderst kontroversiel, da den kom frem, og er det stadigvæk her næsten 45 år efter. Mange steder blev den ikke vist, og nogle steder blev den direkte forbudt. Det er ikke en køn eller rar film, men den står tilbage som et stærkt eksempel på en altid kontroversiel genre,

    Det er Ronin Flix selv, der har udgivet filmen, og i den anledning har de fået foretaget et nyt 4K-transfer fra det originale negativ.

    De tre diske indeholder:

    1) I Spit on Your Grave i ny restaurering med masser af extras, bl.a. kommentarspor med instruktøren og det klassiske kommentarspor med Joe Bob Briggs fra den gamle og forlængst udgåede disk fra Anchor Bay.

    2) I Spit on Your Grave: Deja Vu (2019) - en ny sequel til den originale film, og ligesom den instrueret af Meir Zarchi og med Camille Keaton i hovedrollen. Den er skudt på digital video og over to timer lang, og desværre skulle den være fuldstændigt elendig. Jeg havde hellere set, at man inkluderede remaket fra 2010, som går for at være ret godt.

    3) Growing up with I Spit on Your Grave (2019) skulle straks være langt bedre. Det er en dokumentar i spillefilmslængde instrueret af Meir Zarchis søn, Terry, og handler om hele fænomenet og alle myterne bag filmen. Her får man bl.a. at vide, at den berømte numse på plakaten ikke tilhører Camille Keaton, men en på det tidspunkt ung og ukendt model ved navn Demi Moore! 

    Som ekstra bonus fra Roninflix kommer udgaven i en sort kasse, der også indeholder et par plakater og køleskabsmagneter, selvom jeg ikke helt ved, hvilket signal man sender overfor sine potentielle dates, hvis man har sådan en hængende på køleskabet derhjemme. 

    thomsen 6-07-21 14:48

  • ★★★★★1

    Fik i dag et par pakker fra Amazon.De:

    • Anne of Green Gables (1985) - Complete Series (DVD)
    • Solo : A Star Wars Story - Steelbook (BD)
    • Near Dark - Mediabook (BD)
    • The Hitcher (BD)
    • Wrong Turn (Eliza Dushku) - (BD)
    • Booksmart (BD)
    • Death and the Maiden (BD)
    • Glass (BD)

    NightHawk 6-07-21 17:13

  • 0

    Lidt godt fra DVDCity. Så kan VHS'erne endelig skiftes ud:

    • Navy Seals, Elitesoldaterne (BD)
    • Double pack m. Navarones Kanoner & Styrke 10 fra Navarone (BD)

    Camie 7-07-21 08:08

  • ★★0

    Jeg fik på dvd:

    Masters Of Horror sæson 1 volume 2 med syv afsnit/film.

    inkluderer bl.a. Dance Of The Dead, Imprint og Pick Me Up.

    På Blu Ray, fik jeg følgende film

    Alien 6 Film Collection, der også inkluderer Director's Cut på de første 4 film.

    New Daughter med Kevin Costner på BD

    Chloe med Liam Neeson på BD

    For The Love Of Money med Edward Furlong på BD

    Mirrors med Kiefer Sutherland på BD

    10 Minutes Gone på BD med Bruce Willis og Michael Chicklis.

    Har længe ønsket at se de to i samme film.

    Gullivers Travels med Jack Black på BD

    Alle er dansk release med dansk tekst

     

     

     

     

     

     

    Ryder666 9-07-21 00:47

  • ★★★★★0

    Fra Bilka:

    • The Untouchables (BD)

    Kruse 9-07-21 14:50

  • ★★★★★★0

    Fra Faraos Cigar - alt for dyrt, men havde nogle klubpoint:

    • Okko's Inn
    • Anthem of the Heart
    • Patema Inverted

    Guldager 9-07-21 15:03

  • ★★0

    Fra Coolshop

    Blue Thunder på BD med Roy Scheider

    Ryder666 9-07-21 15:56

  • ★★★★1

    Er der nogle af jer, der har prøvet at købe nogle af de store Criterion-bokse, fx Bergman- eller Fellini-boksene, hjem fra amazon.com? Hvordan bliver de sendt?

    Barnes & Noble har deres halvårlige Criterion-udsalg, og det ser ud til, at Amazon har prismatchet dem. Det betyder, at man bl.a. kan få Fellini-boksen til $125-130. Jeg er fristet, men jeg gider ikke rigtigt bestille så står og tung en boks, hvis den blot bliver smidt i tynd kuvert og er smadret ved ankomsten. 

    Jeg mener dog at kunne huske, at nogen herinde engang har skrevet, at netop de store Criterion-sæt bliver sendt i en speciel tilpasset æske?

    thomsen10-07-21 12:23

  • ★★★★★1

    Fellini-boksen var udover Amazons indpakning allerede i en speciel pap-indpakning fra Criterion, som gav den noget ekstra beskyttelse. Jeg har set billeder af Wong Kar-wai boksen, og den har også denne ekstra indpakning fra Criterions side, så jeg tror det er standard procedure nu for deres bokssæt. Jeg mindes ikke at Bergman-boksen havde samme indpakning, men det kan være at den nu kommer med det.

    Kruse10-07-21 12:37

  • ★★★1

    Fellini-boksen var udover Amazons indpakning allerede i en speciel pap-indpakning fra Criterion, som gav den noget ekstra beskyttelse. Jeg har set billeder af Wong Kar-wai boksen, og den har også denne ekstra indpakning fra Criterions side, så jeg tror det er standard procedure nu for deres bokssæt. Jeg mindes ikke at Bergman-boksen havde samme indpakning, men det kan være at den nu kommer med det.

    Kan tilslutte mig Kruses kommentarer ang. Fellini og Bergman boksene. 

    Steffan Rasmussen10-07-21 13:12

  • ★★0

    Fra Gucca

    No Chance på BD med John Mantrixx, spoof på Commando.

    The Last Of The Mohicans på BD med Daniel Day-Lewis

    Fra DBA.

    Left Behind på BD med Nicolas Cage

    Deception på BD med Hugh Jackman

    The Host på BD

    Gridiron Gang på BD med Dwayne "The Rock" Johnson

    Pris for de 4stk 90kr inkl forsendelse

    Alle er dansk release med dansk tekst

     

     

    Ryder66610-07-21 14:19

  • ★★★★★1

    Fik i dag et par pakker fra Amazon.UK:

    • A Cure For Wellness (BD)
    • The Crazies - 1973 (BD)
    • A Foreign Affair (BD)
    • The Peanutbutter Falcon (BD)
    • Supernatural : Season 15 - Final Season (BD)

    Glæder mig til endelig at få afsluttet "Supernatural" serien, der sluttede med et brag af en finale i forrige sæson, hvor Sam, Dean og Castiel både havde pisset Gud af og efterfølgende stod ansigt til ansigt med en vaskeægte zombie apokalypse. Jeg krydser fingre for at det bliver en fornuftig afslutning på hele molevitten. :)

    NightHawk10-07-21 14:24

  • ★★★★★★0

    Lidt blandet fra amazon.com:

    • Total Recall og Terminator 2 på 4K
    • Woman Chasing the Butterfly of Death 
    • Gold Diggers of 1933
    • A Letter to Momo

    Guldager11-07-21 22:45

  • ★★★★1

    Lidt blandet fra amazon.com:

    • Total Recall og Terminator 2 på 4K
    • Woman Chasing the Butterfly of Death 
    • Gold Diggers of 1933
    • A Letter to Momo

    Slap du udenom tolden, og i så fald hvilken forsendelsesmetode anvendte du?

    Jeg har normalt bare anvendt den mellemste metode, hvor man får lov til at forudbetale momsen til DK. Men jeg har tøvet med at bestille igen, fordi jeg er bange for, om det er blevet ligesom med amazon.co.uk, hvor man SKAL vælge den dyreste forsendelse for at være sikker. 

    thomsen12-07-21 12:12

  • ★★★★★★1

    Jeg har egentlig ikke modtaget endnu, men blot bestilt dem :) - men de tre gange jeg har bestilt, er de kommet via Holland og ingen told på. Man kan slet ikke vælge den billige løsning længere. Kun den mellemste og expedited

    Guldager12-07-21 12:41

  • ★★0

    Fra Elgiganten

    Zombieland 2 Double Tap på BD

    Fra Coolshop

    Lad De Døde Hvile, dansk gyserfilm på BD

    Ryder66612-07-21 13:46

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.UK:

    • Basic Instinct - Special Edition (BD)
    • The Curse of La Llorona (BD)
    • The Haunting - 1963 (BD)
    • Ammonite (BD)
    • The War of the Roses (BD)
    • Conan The Barbarian - 1982 (BD)
    • Legend (BD)
    • Short Circuit (BD)
    • Short Circuit 2 - Limited Edition (BD)

    Jeg ville egentlig have startet med at købe filmene i "Conjuring" universet lidt efter lidt, men opdagede så at der kommer et samlet boxet d. 6 september, hvor næsten alle filmene er med. Næsten, fordi man af uransagelige årsager har valgt ikke at inkludere "The Curse of La Llorona" selv om, at den tydeligvis er en del af franchisen.

    I filmen bliver der jo både vist referencer til Warren-parret og "Annabelle" serien. Så derfor har jeg købt den nu, og så hapser jeg boksen til september. Men altså...ret mærkeligt at man skal købe den film for sig selv frem for, at den bare havde været en automatisk del af den samlede udgivelse. 

    NightHawk12-07-21 16:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen