Podcast: Spotlight #2 - Pixar og kongerne af animation

I anledning af premieren på Pixars "Luca" kigger Moovy Podcast nærmere på, hvad der har skabt det gigantiske animationsselskab, deres bedste film, og hvor de er i dag.

Moovy Podcast er tilbage, og i dagens Spotlight-episode går der fuld animation i den. I anledning af premieren på Pixar seneste film, "Luca", og Moovys fokus på Pixar kigger vi nemlig nærmere på animationsgigantens historie og på, hvor de står i dag.

Dagens episode byder således på en historisk gennemgang af Pixars skabelse, hvor folk som George Lucas og Steve Jobs har været involveret, mens vi også snakker om, hvad Pixars animationsfilm generelt har af fortrin.

HØR OGSÅ: EPISODE #7 - "LOKI", "LUPIN - DEL II", "KATLA", "LUCA" M.FL.

De to værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, diskuterer også deres egne Pixar-favoritter og de 3D-animerede opusser, de til gengæld er knap så vilde med, og undervejs inddrager parret bl.a. "Monsters, Inc.", "Ratatouille" og – noget kontroversielt – "Græsrødderne".

Fra "Toy Story" og "Op" til "Sjæl" og "Luca" kigger vi nærmere på Pixars kvaliteter, hvor der også bliver plads til at kigge på animationsstudiets mange kortfilm – og så kigger vi også ind i krystalkuglen for at finde ud af, hvad fremtiden bringer.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Spotlight #2 - Pixar og kongerne af animation

  • 0

    Skøn udsendelse :-) Får virkelig lyst til at se Pixar-film igen. Raya er dog ikke en Pixar-film

    nygaardpetersen16-07-21 18:47

  • 0

    Skøn udsendelse :-) Får virkelig lyst til at se Pixar-film igen. Raya er dog ikke en Pixar-film

    Nå for pokker - ser man det. Det ville også have været for godt til at være sandt, hvis jeg ikke skulle kludre film fra de to studier sammen i løbet af podcasten! Tak for rettelsen ;) 

    Joachim Jelle17-07-21 09:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen