Forum - Forum-tråd: Hvad hører du nu og hvorfor:-)

Hvad hører du nu og hvorfor:-)

  • 0

    Jeg sidder og lytter til Sleater-Kinneys Tiny desk concert for NPR. De er altid hyggelige også selvom de naturligvis spiller hjemmefra nu. Sleater-Kinney er et af mine yndlingsband og ikke mindst et af de mest indflydelsesrige bands fra 90erne og så er Carrie Brownstein bare en eminent guitarist, en af de bedste.

    www.youtube.com/watch

    Kiyonji 2-07-21 02:58

  • ★★★★★★0

    Jeg har skamhørt Tvivler og EYES på det sidste. Det er fandeme godt!

    Lige nu lytter jeg til At the Gates nyeste, The Nightmare of Being. Da de lavede deres 2014-album, At War With Reality, var det første album siden den fuldstændig eminente Slaughter of the Soul, men jeg kunne godt lide den. Opfølgeren, To Drink From the Night Itself, var også rigtig god, men The Nightmare of Being er endnu bedre. Numrene er måske lidt lange til tider, men jeg kan godt lide, at de rykker sig.

    Hør især The Fall into Time.

    Guldager 2-07-21 14:24

  • ★★★★★★0

    Har et flip med Whitesnake’s cover af Ain’t No Love In The Heart Of The City. Synes simpelthen David Coverdale leverer det så helt fantastisk smukt!

    T. Nielsen 5-07-21 18:45

  • ★★★★★★1

    I 2015 faldt Nick Caves søn ned af en klippe og døde, mens han var ved at lave et nyt album, den fuldstændigt fantastiske Skeleton Tree. Hør f.eks. Girl in Amber, den er virkeligt rørende. Der er også Distant Sky med danske Else Torp, som smuk - og her sunget live i Royal Arena. Jeg kunne ikke holde tårerne tilbage, da jeg så videoen.

    youtu.be/Rk5gRVvf4Yc

    Guldager 5-07-21 20:05

  • ★★★★★★1

    Har et flip med Whitesnake’s cover af Ain’t No Love In The Heart Of The City. Synes simpelthen David Coverdale leverer det så helt fantastisk smukt!

    Det et et fedt nummer. Er egentlig ikke så vild med Whitesnake, men Coverdale er altid god.

    Apropos Coverdale, så er det her fandeme fedt - Deep Purple anno 1974: youtu.be/uEFChMd8-7U

    Guldager 5-07-21 20:12

  • ★★★★★★0

    Det et et fedt nummer. Er egentlig ikke så vild med Whitesnake, men Coverdale er altid god.

    Apropos Coverdale, så er det her fandeme fedt - Deep Purple anno 1974: youtu.be/uEFChMd8-7U

    Kæft en fed version af et i forvejen pissegodt nummer og sikken en stemmepragt! 

    T. Nielsen 5-07-21 21:49

  • ★★★★★★0

    Efter The Battle Rages On forlod Ritchie Blackmore bandet og ind kom Steve Morse. Uanset Morses talent vil det altid være et tab for et bands omdømme at miste et koryfæ som ham. Men - blev musikken så bedre? Det må være et både og i dette kapitel :)

    ----

    Purpendicular, 1996

    Det er et godt og gedigent rock-album. Det er meget lige ud af landevejen, og er ikke sådan rigtig farligt, men numrene er skruet godt sammen og emmer af spildeglæde. Jeg er ikke god nok til at høre forskel på, om det er Blackmore eller Morse, der spiller, men der er skruet lidt ned antal af soloer. De er selvfølgelig ikke væk - det er jo hard rock - og på et nummer som Cascades: I’m Not Your Lover, kan man sagtens høre hans talent.

    Albummet starter med det bedste nummer - Vavoom: Ted the Mechanic - som også i ny og næ er en del af deres live-repertoire. Derefter følger den forglemmelige Loosen My Strings, før den skæve og lidt sære Soon Forgotten kommer. Derefter den stille Sometimes I Feel Like Screaming, der også indeholder en god solo. Det er en vaskeægte rock ballade, som de nød lød i 80’erne og 90’erne. Ian Gillian viser på dette nummer, at han i en alder af 51 år stadig kan ramme de høje toner. På Hey Cisco har de en virkelig god og tung lyd, men ellers er de resterende numre ikke værd at nævne, omend de ikke er dårlige.

    High points: Vavoom: Ted the Mechanic, Cascades: I’m Not Your Lover, Sometimes I Feel Like Screaming.

    Low points: The Aviator

    Karakter: 7/10

    ----

    Abandon, 1998

    30 år inde i deres karriere kommer Abandon, som er det sidste album med founding member, Jon Lord. Det er straight up rock album uden dikkedarer, og det er fra start til slut aldrig kedeligt, men der er kun et sted, hvor det stikker ud, nemlig på genindspilningen af Bloodsucker fra In Rock (her kaldet Bludsucker). 

    High Points: Bludsucker - som ikke er på Spotify

    Low points: Ingen, men heller ingen high points udover ovnnævnte.

    Karakter: 6/10

    ---

    Intermezzo: i 2001 så jeg dem på Skanderborg Festival, og det var på den tour, hvor Jon Lord fik en knæskade og ikke kunne spille. Han kom aldrig tilbage igen, og blev permanent erstattet af Don Airey, som har spillet i Rainbow og på Ozzy Osbournes to første solo-albums. Desuden har han spillet sammen med Gary Moore, Judas Priest, Black Sabbath, Jethro Tull, Whitesnake, Saxon, Steve Vai,Thin Lizzy og Brian May, så det er ikke en uerfaren herre.

    Anyway - de var ret fede live. Det tog lidt tid med nye numre, som jeg slet ikke værdsatte på daværende tidspunkt, men efter en fantastisk og rørende udgave af When A Blind Man Cries, smækkede de op for Speed King, Highway Star osv, og det var sgu fedt!

    ---

    Bananas, 2003

    Et meget rodet album, hvor er der er to rigtigt gode numre på, men så er der heller ikke så meget mere at komme efter. Det er generelt også anset som værende et af deres svageste albums. De har for første gang backing vokal på, og det er vel fint nok.

    High Points: House of Pain, Silver Tongue - som ikke er på Spotify

    Low Points: Haunted, Razzle Dazzle, Walk On

    Karakter: 5/10

    ----

    Rapure of the Deep, 2005

    Nu er Ian Gillian 60 år, mens stemmen er stadig fin. Den er ikke så lys længere, men den er stadig plads til lidt høje toner. Men ellers er det også et album, jeg ikke rigtig kan skrive så meget om...det er hele vejen igennem middle of the road og til tider i Vestjylland, hvor det er ret kedeligt.

    High points: Ingen

    Low points: Ingen

    Karakter: 5/10

    ----

    Følg med næste gang, hvor Deep Purple stadig giver den gas i deres 6. og 7. Årti!

    Guldager 6-07-21 10:56

  • ★★0

    Pink Floyd High Hopes, som er min absolutte yndlings sang af bandet.

    Har pulse dvd'en hvor nummeret er på

    Flot, velkomponeret og eminent sunget af Gilmour

    Fed guitarsolo til sidst i sangen.

    Her er High Hopes af Pink Floyd, enjoy.

    m.youtube.com/watch

    Ryder66614-07-21 03:48

  • ★★0

    K's Choice med nummeret "everything for free" 

    Tænker tilbage på den gang jeg så dem optræde på Midtfyns festival, hvor jeg så dem på forreste række. Var en anelse skuffet over at de ikke spillede nogle af de mere rockede udgaver, men hun/forsangeren var kommet til skade med sit ene ben og sad ned under hele koncerten, så det var nok en af grundene til det.

    Dog var oplevelsen okay, på trods...

    m.youtube.com/watch

    Ryder66614-07-21 03:56

  • ★★0

    Har lige opdaget Pearl Jams - Just Breathe youtu.be/XTb9GNIxpMk

    Hold nu kæft det er et godt nummer!!

    Opdagede det faktisk gennem dette cover youtu.be/l_ZOhMSPqVc

    Det bedste cover er dog det her, med far og søn youtu.be/ow-Cx9IX4So

    MadMartigan18-07-21 08:43

  • ★★1

    Juliette Lewis And The Licks, Long Road Outta Here

    Hvorfor, fordi jeg tænker tilbage på den allerførste gang jeg mødte Juliette Lewis ude foran lille Vega hvor hun skulle give koncert.

    Jeg var mødt op få timer inden koncerten, for at få den bedste plads inde på spillestedet, og det lykkedes heldigvis, og Juliette så at jeg stod og ventede. Lidt forsigt vinkede hun til mig og sagde "hi" og jeg fik hilst ordentligt på hende da hun kom længere og helt frem mod mig. Jeg sagde  "i almost didn't recognize you because of the blonde hair", men hun tog det nu meget pænt. Jeg var så heldig at møde hende 2 år i træk...mener det var i 2005 i lille Vega og 2006 i Pumpehuset. Hun er min favoritskuespillerinde .Anden gang havde hun sin mere normale og genkendelige hårfarve. Og mht første møde, så gav hun sine fans autografer selvom hun lige var kommet ud af badet. Hendes hår var stadig pakket ind i et håndklæde. Tænk at have så meget overskud og kærlighed til hendes fans og medmennesker. Har man det er jeg fløjtende ligeglad med om man tilhører Scientology. Juliette signerede min hysterical blindness dvd. Første gang vi mødtes fik jeg ikke en selfie, da jeg kun havde engangskamera, så tog et portrætfoto ude foran tourbussen. Anden gang havde jeg medbragt digital kamera, så fik selfie. Juliette var ganske lækker med hendes læderjakke og halvlange sorte hår. Det klædte hende virkelig. Og jeg flettede fingre med hende under koncerten i Pumpehuset.

    I øvrigt måtte vagterne fjerne en koncertgænger ude foran lille Vega inden showet startede. De mente at han var truende og beruset, så de fikserede ham, eller hvad man nu kalder det. Jeg og andre undrede sig over det, da han i vores øjne, virkede ganske fredelig. Han havde billet men kom ikke ind.

    Amy way, her er Juliette Lewis And The Licks Long Road Outta Here, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder66628-07-21 04:42

  • ★★0

    Dust Junkys nothing personal.

    købte cd'en og det var en periode, hvor jeg trængte til nyt musik. Dog kendte jeg lidt til dem, da jeg havde læst lidt om dem inden køb men gav vist 20kr for albummet, hvor nothing personal er på. Selve rappet har et vildt godt flow, og det er efter min mening, det stærkeste nummer på hele albummet.

    Gad godt at se dem live, hvis de stadig spiller og optræder.

    Her er Dust Junkys Nothing Personal, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder66628-07-21 05:15

  • ★★★★★★0

    Har hørt en hel del Rotting Christ på det sidste. Har haft deres første, Thy Mighty Contract, på CD en gang, men har ellers ikke fulgt så meget med.

    Men det er sgu fedt. Er vild med deres to nyeste, Rituals og The Heretic.

    Skamhører især dette nummer: youtu.be/WDKuP1RiMp8

    Fra deres nyeste: youtu.be/zRVbIaYcOpo

    Og noget fra 1997: youtu.be/LoExrc4Ey3A

    Guldager28-07-21 07:06

  • ★★★★0

    Jeg har genfundet et band bestående af et par kvinder/piger fra Washington. Grunden til jeg oprindeligt faldt over dem var deres navn, Ragana, der betyder heks på Litauisk.

    De spiller guitar og trommer, og skifter lidt rundt mellem hvem der spiller hvad, og hvem der synger, og laver en god omgang blandet af støjende sludgish, doomish, blackish metal.

    Her var nummeret, der fik mig til at blive forelsket i dem: www.youtube.com/watch

    dyg28-07-21 07:07

  • ★★0

    Der skal høres ZZ top i dag!

    gaffa.dk/nyhed/150484/zz-top-bassisten-dusty-hill-er-dod/

    Weird_J29-07-21 07:29

  • ★★1

    Der skal høres ZZ top i dag!

    gaffa.dk/nyhed/150484/zz-top-bassisten-dusty-hill-er-dod/

    Enig 

    MadMartigan29-07-21 07:35

  • ★★★★★★0

    Jeg har genfundet et band bestående af et par kvinder/piger fra Washington. Grunden til jeg oprindeligt faldt over dem var deres navn, Ragana, der betyder heks på Litauisk.

    De spiller guitar og trommer, og skifter lidt rundt mellem hvem der spiller hvad, og hvem der synger, og laver en god omgang blandet af støjende sludgish, doomish, blackish metal.

    Her var nummeret, der fik mig til at blive forelsket i dem: www.youtube.com/watch

    Kan godt huske dem fra første gang, du linkede til det. Det er ganske fedt.

    ----

    Er i gang med at høre de bands, der kommer til Ilter. Det er en smule ensformigt, men det er selvfølgelig også en punk- og hardcorefestival, så er der er ikke så meget spillerum :)

    Men det bliver fandeme godt at komme afsted til sådan noget igen. Der er heldigvis et par bands, jeg ikke behøver at høre, for der starter et nyt band hver time, og der er kun en scene. 

    EYES kommer, dem har jeg ikke set endnu. Lack kommer også, hvilket er fedt nok. Desværre er Guddommelig Galskab gået i opløsning, dem ville jeg gerne have set. Men altså - øl, hardcore, punk og musiknørder, det bliver sgu godt!

    Guldager29-07-21 15:54

  • ★★★★★★0

    Hele listen er her, for i øvrigt: www.facebook.com/events/962815300725156

    Guldager29-07-21 16:35

  • ★★★★★★0

    Hører The Killer, Jerry Lee Lewis og optagelserne der er kendt som The London Sessions. De er vistnok fra 1973 eller deromkring og de er så fuldfede lækre rock’n’roll numre a la en stil jeg har elsket hele livet. Særligt når Lewis virker så tilbagelænet flabet som her. 

    T. Nielsen 1-08-21 14:24

  • 0

    Jeg hører David Bowie og Birthe Kjær 

    Merryxmasmrlawrence 1-08-21 17:25

  • ★★★★★★0

    Jeg hører Cliffters og Salamidrengene...

    davenport 1-08-21 19:42

  • ★★0

    Duff Mckagan Believe In Me.

    Der er flere gode sange på det album.

    10 years.

    Man in The Meadow

    Could It Be U

     i Love You

     

     

    Ryder666 3-08-21 02:38

  • ★★2

    Kris kristofferson in the news...

    Hvorfor?

    Jeg tænker tilbage på den gang jeg så ham live, ene mand akustisk på scenen i Tivoli. Fik et håndtryk af ham efter koncerten plus hans autograf på coveret til filmen knights hvor Lance Henriksen også har skrevet sin autograf. To store skuespillere på samme cover.

    Har desværre mistet coveret, grundet flytning, men nåede at scanne den ind, så det kan ses på min eksterne harddisk

    Jeg var den eneste i salen der fik...det var en siddekoncert så jeg sad i midten af salen lidt ovre mod venstre side, men under de sidste tre numre, gik en flok af os op foran scenen, hvor det blev lidt mere intimt og muligt at komme tæt på og "møde"legenden. Han fortalte også anekdoter om sin tid med Johnny Cash og Willie Nelson, hvis jeg husker rigtigt. Mener det var i 2007.

    Her er in the news med Kris kristofferson, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder666 5-08-21 02:43

  • ★★0

    Stiltskin med nummeret inside.

    mødte forsangeren Ray Wilson for nogle år siden, hvor han virkede noget overrasket men glad over os få mennesker der var troppet tidligt op for at få den bedste plads i salen, det var en ståkoncert, men det lykkedes mig alligevel at få en plads forrest i midten i store Vega. Wilson var support for Dolores O'Riordan forsangeren fra The Cranberries. Jeg spurgte Wilson lige inden han gik ind til spillestedet "are you going to play the song inside?" og han svarede"yes" vi fik en intim oplevelse da han spillede ene mand akustisk, men gad godt at publikum bare kunne holde deres kæft. Godt det ikke overdøvede musikken, men man burde udvise respekt over for kunstneren . Det sagt, så var det en stor oplevelse.

    Har også et scannet foto signeret af Wilson.

    Her er nummeret inside af stiltskin, enjoy

    m.youtube.com/watch

     

     

    Ryder666 5-08-21 03:20

  • ★★1

    Kris kristofferson in the news...

    Hvorfor?

    Jeg tænker tilbage på den gang jeg så ham live, ene mand akustisk på scenen i Tivoli. Fik et håndtryk af ham efter koncerten plus hans autograf på coveret til filmen knights hvor Lance Henriksen også har skrevet sin autograf. To store skuespillere på samme cover.

    Har desværre mistet coveret, grundet flytning, men nåede at scanne den ind, så det kan ses på min eksterne harddisk

    Jeg var den eneste i salen der fik...det var en siddekoncert så jeg sad i midten af salen lidt ovre mod venstre side, men under de sidste tre numre, gik en flok af os op foran scenen, hvor det blev lidt mere intimt og muligt at komme tæt på og "møde"legenden. Han fortalte også anekdoter om sin tid med Johnny Cash og Willie Nelson, hvis jeg husker rigtigt. Mener det var i 2007.

    Her er in the news med Kris kristofferson, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Hold kæft hvor lyder det fedt, Kris Kristofferson er en legende !!

    MadMartigan 5-08-21 18:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen