Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★★★★0

    Nogen særlig grund til du ikke gik efter Arrows udgave ?

    Godt nok er limited edition OOP så vidt jeg ved, men den udgave der er tilgængelig er den R-rated US udgave, UK udgaven var ekslusive til Arrow Limited release så vidt jeg ved.

    Blot nysgerrig, sikkert nogen som ved mere om dette end jeg gør :)

    Jeg var gået i gang med at lave aftensmad og skulle efterfølgende til at se en håndfuld afsnit af "Homeland", så magtede ikke lige at svare dig i går, da det er en længere smøre, der er ret absurd. :) 

    Men altså, jeg havde faktisk bestilt Arrows udgave af "Candyman" sammen med et par andre film og en tv-serie fra Amazon.UK. Da pakken så ankommer til Danmark gik det lige pludselig helt galt. Først skriver UPS, at pakken blev forsinket i tolden grundet nogle ekstra spørgsmål ift indholdet. Jeg fik aldrig at vide, hvad det gik ud på. Og desuden havde de jo tracking-nummeret ,så de bare kunne kontakte Amazon og få eventuelle ekstra oplysninger fra dem. Nå, men så kan jeg se at pakken er blevet clearet i tolden og nu er havnet på UPS lager i Glostrup - dette var onsdag d. 4 august.

    Jeg antager så at pakken bliver leveret næste dag, men intet sker. Jeg ringer så senere om torsdagen for at høre hvorfor, den ikke er blevet leveret og får så en eller anden indisk gut i røret, som laver support for UPS. Så måtte jeg forklare på engelsk hvordan og hvorledes mht. pakken, hvorefter han så lovede at notere det i deres system og så ville den blive leveret fredag. Hvad skete der så om fredagen...ikke en skid.

    Mandag ringer jeg så til UPS igen og er efterhånden godt irriteret over deres elendige service. Denne gang få jeg minsandten en dansk gut i røret, som virkede til at have bedre føling med det hele. Han fortæller mig så, at jeg skulle lave en genbestilling, hvilket jeg så gør, og videre lover han højt og helligt at pakken bliver leveret i løbet af tirsdagen. Hvad sker der så tirsdag...tada...ikke en skid, igen igen.

    Nu er jeg tæt på at eksplodere af hidsighed og havde mest af alt bare lyst til at tage ud til lageret i Glostrup og cirkelsparke mig vej igennem alle budende og tage min pakke under armen. Men jeg kaster i stedet håndklædet i ringen og tænker, at UPS enten må erstatte pakken eller sende den retur til Amazon, når nu de ikke kan finde ud at aflevere den til mig. Derfor kigger jeg så efter andre steder at købe "Candyman" fra, så jeg ikke skal bøvle med UPS igen og så ser jeg, at der findes en tysk udgave som er næsten ligeså god og bestiller den. Og den bliver bare leveret uden problemer.

    Men det slutter ikke her. For i dag 14 dage senere dukker min pakke fra UPS så lige pludselig op alligevel. Så nu ender det nok med, at den tyske udgave ryger retur og så beholder jeg den engelske fra Arrow. Sikke et latterligt cirkus. Jeg har aldrig oplevet den slags sløseri før, heller ikke fra UPS. :P

    NightHawk19-08-21 13:43

  • ★★★★★0

    Dammm ja sikke noget da, er det så limited edition eller "blot" standard udgaven som er US R-rated, der er vidst minimal forskel mellem de to, Limited har begge udgaver, men UK har vidst blot en enkelt scene der er mere graphic så vidt jeg husker, men udover det mindes jeg ikke der er den store forskel, kan tage fejl.

    Det er her vi skal ha vores Horror Master thomsen på banen :)

    Elwood19-08-21 17:47

  • ★★0

    Fra Laserdisken

    Albino Alligator US release på Blu Ray

    BASEketball US release på Blu Ray med dansk tekst

    Chasing Amy US release på Blu Ray

    Ryder66620-08-21 13:07

  • ★★★★★0

    Dammm ja sikke noget da, er det så limited edition eller "blot" standard udgaven som er US R-rated, der er vidst minimal forskel mellem de to, Limited har begge udgaver, men UK har vidst blot en enkelt scene der er mere graphic så vidt jeg husker, men udover det mindes jeg ikke der er den store forskel, kan tage fejl.

    Det er her vi skal ha vores Horror Master thomsen på banen :)

    Det er standard udgaven af "Candyman" fra Arrow, som jeg har købt, så jeg må nøjes med det ene cut. Alt ekstramaterialet er dog det samme som Limited. :)

    NightHawk20-08-21 13:24

  • ★★0

    Nåh jo...og der lå en pakke mere og ventede på mig...i den var

    Fra DBA

    Day Of The Dead Blu Ray

    Så mangler nu kun: Dawn Of The Dead Blu Ray  ud af de to

    Foretrækker de danske eller engelske udgaver, det er sjældent jeg køber de tyske.

    Ryder66620-08-21 21:58

  • ★★★★★0

    Glemte helt at nævne det sidst men fik jo med 14 dages forsinkelse takket være UPS en pakke mere fra Amazon.UK:

    • Candyman - Arrow Edition 
    • Kiss Me Deadly - Criterion 
    • But Im a Cheerleader - Directors Cut 
    • Shetland : Season 1-5 

    De tre første titler på BD og sidstnævnte på DVD. :)

    NightHawk21-08-21 13:00

  • ★★★★0

    Har stadigvæk ikke modtaget min pakke med film fra Deepdiscount. 

    Trackingen har ikke bevæget sig siden den 19/6, og jeg skrev derfor til dem i slutningen af juli for at høre hvordan og hvorledes. De skrev tilbage, at de anså pakken for tabt, og at de ville sende erstatninger ud indenfor et par dage.

    Jeg skrev så til dem i går, fordi jeg undrede mig over, at jeg ikke have modtaget et trackingnummer for erstatningspakken. 

    Nu svarer de igen, at de vil sende erstatninger ud indenfor et par dage. Jeg forstår det umiddelbart, som om at de slet ikke har sendt erstatningspakken ud i første omgang.

    Så kan man jo komme til at vente længe.

    Altsammen bare fordi jeg lige skulle snige en ordre ind, før EU ændrede momsreglerne. Den oprindelige pakke burde egentligt have kunnet nå det, men jeg har set andre på blu-ray.com, der også har ventet forgæves på forsendelser sendt samme dag. 

    Der er heller ikke sket noget i forhold til momsopkrævning hos DD. Det virker for nogle EU-lande, men ikke for andre (bl.a. Danmark). Jeg har ikke testet med alle lande endnu, men jeg har en mistanke om, at problemet ligger i, at de kun har sat systemet til at opkræve ved de lande, der bruger Euro som valuta. 

    Der er de samme problemer ved søsterfirmaet Wow-HD - dog med en lille undtagelse: Her virker momsopkrævningen, som den skal, men kun ved varer med en værdi under 22 Euro (den gamle bagatelgrænse, som de fleste EU-lande havde, men hvor DK jo som bekendt havde sat den endnu lavere). Ved køb over 22 Euro forsvinder momsopkrævningen.

    Dem, jeg kender, der bor i Euro-zonen, siger, at systemet fungerer fint for dem ved begge forhandlere - de bliver opkrævet korrekt moms, og pakkerne kommer fint igennem. 

    thomsen21-08-21 13:31

  • ★★0

    En film der desværre er hard to find og endnu ikke er udgivet på Blu Ray, så måtte gi 60 kr for den inkl forsendelse på dvd i region 2 med dansk tekst.

    Der er tale om

    Just Sue Me med Tom Arnold, William McNamara og Randall Batinkoff

     

    Det gode ved det er, at den ser ubrugt ud.

    Ryder66623-08-21 15:35

  • ★★0

    Fra DBA

    Hulk med Eric Bana

    Hulk med Edward Norton

    Begge på Blu Ray dansk release med dansk tekst

    Ryder66625-08-21 13:00

  • 0

    I min sommerferie købte jeg min første fysiske udgivelse i hvad jeg efterhånden tror er et par år. Jeg fandt den danske film One Shot på DVD i en genbrugsbutik i Nordsjælland til den beskedne sum af 10 kr. Efter at have hørt gennemgangen af filmen i Dårligdommerne var jeg nødt til at eje dette, eftersigende, rædderlige stykke filmkunst. :-D

    Bony25-08-21 22:01

  • ★★1

    Fik følgende film på Blu Ray

    Fra Laserdisken

    Clockers Dansk release med dansk tekst

    Fra Coolshop

    Independence Day 2-Movie Collection Dansk release med dansk tekst

    Fra iMusic

    Jay And Silent Bob Strike Back UK release

     

    som sagt, alle på Blu Ray, da jeg stortset ikke køber dvd'er længere. Det er kun hvis de er sjældne og ikke er udgivet på Blu Ray.

    Ryder66626-08-21 11:16

  • ★★★★★★0
    • The Father
    • Kajillionaire
    • Promising Young Woman
    • Miss Juneteenth

    Guldager28-08-21 09:43

  • ★★0

    Fra Gucca fik jeg følgende film på Blu Ray

    Disturbing The Peace, med Guy Pearce

    Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, med Jim Carrey

    Lizzie, med Kristen Stewart

    Alle på Blu Ray med dansk tekst

    Ryder666 2-09-21 13:35

  • ★★0

    Fik fra Laserdisken

    Street Fighter, med Jean Claude Van Damme, Limited Edition Steelbook på BD, med dansk tekst UK release

    Eraser, med Arnold Schwarzenegger på BD med dansk tekst UK release

    Deep Impact på BD med dansk tekst, dansk release

    Sunshine med Cilian Murphy på BD med dansk tekst, UK release

    Jamesy Boy med James Woods på BD med dansk tekst, dansk release

    Tales From The Crypt, complete series på BD tysk release med engelsk lydspor

    The Core på BD med dansk tekst tysk release

    Ryder666 4-09-21 13:14

  • ★★0

    Fik lige 7 stk blu rays mere

    Fra DBA

    Max Payne, Harder Cut med Mark Wahlberg

    Battle Of The Damned, med Dolph Lundgren

    Gold, med Matthew McConaughey

    Once Upon A Time In Venice, med Bruce Willis

    The Bill Collector, med Danny Trejo

    Driver, med Ryan O'Neal

    Nerve, med Emma Roberts og Juliette Lewis

    Alle Blu Rays er dansk release med dansk tekst

    Samlet pris Inkl forsendelse: 186kr

     

    Ryder666 4-09-21 16:07

  • ★★★★★0

    Modtog i dag to almindelige Bluray, samt en stak mediabooks BD fra Amazon.De:

    • The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot 
    • Skin Deep 
    • Dolls - 1987
    • Homeboy 
    • I See You 
    • Stripped To Kill 
    • Superbad - McLovin Edition 
    • The Predator 

    ---

    Den første i rækken i denne omgang til min samling af Mediabooks er "The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot", som er en syret what if type historie med altid herlige Sam Elliott i hovedrollen som filmens snigmorder. Trods sin kulørte titel har jeg ladet mig fortælle, at man ikke skal forvente en Grindhouse-agtig film, men mere en moralsk fortælling om alderdom ala "Bubba Ho-Tep".

    youtu.be/UkP4bZKCHE8

    Anden film blev Blake Edwards hylende morsomme sex-komedie "Skin Deep" med John Ritter i absolut topform som en nyligt fraskilt mand, der efterfølgende forsøger at leve som den helt store scorekarl men i stedet får rodet sig ud i alle mulige pinlige situationer. Jeg så filmen første gang ved en ren tilfældighed i en sen nattetime og var færdig af grin flere steder. Så glæder jeg mig meget til et gensyn.

    youtu.be/TBTMP1s32E0

    Horror filmen "Dolls' havde jeg aldrig hørt om, da jeg ledte efter nye film til min samling men fandt hurtigt ud af, at den var lavet af Stuart Gordon og Brian Yuzna, der bl.a. også har stået bag "Re-Animator" serien. Traileren så herlig absurd ud, så den måtte jeg bare eje.

    youtu.be/aFaNbnLGRoM

    "Homeboy" med Mickey Rourke i hovedrollen som en afdanket bokser, der forsøger at hustle sig gennem tilværelsen er en af de film, jeg længe gerne har villet se særligt fordi, at den er en slags spirituel prequel til Darren Aronofskys mesterværk "The Wrestler". Og det var da netop også "Homeboy", som Aronofsky brugte som inspiration til sin egen film og grunden til, at han specifikt hyrede Mickey Rourke.

    youtu.be/0vWl0BnB0tQ

    "I See You" som er en psykologisk horror/thriller med Helen Hunt, synes jeg også så ret spændende ud. Filmen er fra 2019 og har fået ganske fine anmeldelser, og skulle byde på en masse uforudsigelige tvist undervejs. Traileren gjorde lige set sidste til, at jeg var overbevist om at give den en chance.

    youtu.be/ulSVg5Um1kQ

    Den sidste mediabook i denne omgang blev 80'er thrilleren "Stripped To Kill", der bare oser af sex og sleaze. Filmen foregår i stripper miljøet, hvor en pervers seriemorder samtidig huserer, og så må den stålsatte kriminalbetjent Cody gå undercover som stripper i forsøget på at stoppe morderens blodige togt. Filmen er instrueret af Katt Shea, der startede sin karriere som birolle-skuespiller i flere lumre Roger Corman produktioner inden, at det lykkedes hende at overtale Corman til at give hende chancen som instruktør på "Stripped To Kill". Siden da har hun haft en ganske fin karriere og var senest aktiv i 2019 med en nyfortolkning af de klassiske krimimysterier med teenage detektiven Nancy Drew. 

    youtu.be/cfpwxsMC6GI

    "Superbad" fik jeg lyst til et gensyn med efter Jonah Hill afstemningen og så tænkte jeg, at det efterhånden var på tide at få set den nyeste film i "Predator" serien. Jeg har ikke de store forventninger her men kan være at den i det mindste er så dårlig, at den er sjov. :) 

    NightHawk 7-09-21 18:25

  • ★★0

    Fra dvdcity fik jeg følgende film på Blu Ray

    Sicario 1 dansk release med dansk tekst

    Sicario 2 dansk release med dansk tekst

    Hitman, med Timothy Olyphant, dansk release med dansk tekst

    Sicario 1+2 spritnye, Hitman brugt

    Fra DBA også på Blu Ray

    Good Morning Vietnam UK release

    Ryder666 8-09-21 14:35

  • ★★1

    Fik følgende film på Blu Ray

    Fra Gucca

    The Best Marigold Hotel, Dansk release med dansk tekst

    National Treasure 1, Dansk release med dansk tekst

    National treasure 2, Dansk release med dansk tekst

    The Boys Of Abu Ghraib, Dansk release med dansk tekst

    Fra DBA

    Crank, High Voltage, Dansk release med dansk tekst

    Fra eBay

    En boks med følgende Blu Rays

    Class Of 1984

    Class Of 1999 1

    Class Of 1999 2 The Substitute

    pris for boksen som var spritny: 230kr Inkl forsendelse, det er den spanske release, hvor der medfølger 8 stk billeder fra filmene. Den indeholder naturligvis det originale engelske lydspor. Class og 1999 2, er på DVD i fullscreen, som er en del af boksen.

     

    Ryder666 9-09-21 13:26

  • ★★★★0

    Deep Discount har endeligt afsendt en erstatningspakke for den pakke med film, jeg bestilte tilbage i midten af juni, og som aldrig kom frem. 

    Desværre mangler den ene titel, jeg havde set mest frem til:, nemlig Hollywood Legends of Horror - en dvd-r-samling af en række gamle horrorfilm fra WAC. Den har DD uden held prøvet at fremskaffe i over en måned, og nu er den fuldstændigt forsvundet fra hjemmesiden. 

    Et medlem inde på blu-ray.com har spurgt en anden forhandler om, hvorfor så mange af WAC's gamle udgivelser er udsolgte, og de har svaret, at de har svært ved at skaffe dem i øjeblikket. Hvor de normalt tog 7-14 dage at genskaffe en titel, så tager WAC nu mere end en måned om at levere. Forhåbentligt er det kun forbivarende.

    Min pakke er i øvrigt afsendt med DHL og skal efter planen være fremme allerede på næste onsdag. Det er jo noget helt andet end den gamle metode med World Mail, der gerne tog 2-4 uger om at komme frem.

    Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud med toldsituationen. For DD skulle have tilmeldt sig den europæiske IOOS-ordning, men det virker tilsyneladende ikke for alle lande. Og selv folk fra de lande, hvor det virker, melder, at de stadigvæk oplever problemer, og at pakker bliver returneret til afsender, uden at de har fået mulighed for at betale for dem. 

    Læg dertil at min pakke jo har påskrevet en værdi af 0 kr., fordi det er erstatningsvarer, og så kan det næsten kun give problemer ... 

    thomsen10-09-21 11:43

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.De:

    • Phantasm - Mediabook 

    Fra Amazon.UK:

    • Terminator : Dark Fate 
    • The Uninvited - Criterion 
    • Friday The 13'th : 1-8, Boxset 
    • The Conjuring Universe - Boxset
    • Ingmar Bergman : Vol 1, Boxset 
    • The Walking Dead : Season 10

    ---

    Alle på BD. 

    Jeg glæder mig meget til at få set "The Univited", som er en gammel haunted house/horrorfilm fra 1944. Den skulle være ret banebrydende indenfor genren i brugen af effekter og stemning.

    Så var det også på tide at få set seneste kapitel i "Terminator" franchisen. Ligesom med "The Predator" - som jo var gudsjammerlig ringe - forventer jeg ikke det store her. Men nu skulle den ses.

    Bliver også interessant at se de første film i Ingmar Bergmans imponerende katalog. I denne første boks ud af fire er der tilmed to film, som kun er skrevet af Bergman. Det er sjældent, at man ser det i sådanne opsamlings-boxsets men faktisk ret fedt, at BFI alligevel har valgt at gøre dette. :)

    NightHawk11-09-21 14:28

  • ★★0

    Fra Laserdisken

    Goodbye Bafana på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Fra Gucca

    Pitch Black på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Crank, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Fra DBA

    Crank 2, High Voltage, på Blu Ray Dansk release med dansk tekst

    Chronicles Of Riddick, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Riddick, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Sex Games aka Cruel Intentions, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    London Boulevard, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

     

    Ryder66611-09-21 15:48

  • ★★★★★★2

    Fik købt/foræret lidt blandt godter med hjem fra staden i dag, til syn eller gensyn:

    The Man With The Golden Arm (dvd)

    City Heat (dvd)

    Fixed Bayonets (bd fra MoC)

    A Pistol For Ringe/The Return Of Ringo (bd fra Arrow)

    Sister Streetfighter collection (bd fra Arrow)

    Woman On The Run (bd fra Arrow)

    The Ox-Bow Incident (bd fra Arrow)

    The Andromeda Strain (bd fra Arrow)

    The Incredible Shrinking Man (bd fra Arrow)

    Kansas City (bd fra Arrow)

    Blood And Black Lace (bd fra Arrow)

    Texas, Adios (bd fra Arrow)

    Criss Cross (bd fra Arrow)

    The H Man/Battle In Outer Space (bd fra MoC)

    Mothra (bd fra MoC)

    All About Eve (bd)

    T. Nielsen12-09-21 01:34

  • ★★0

    Fra Laserdisken

    Creepshow 2 Arrow Blu Ray UK release.

    Fra DBA

    Windtalkers med Nicolas Cage, Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Monster Trucks Blu Ray, Dansk release med dansk tekst

    The Circle med Tom Hanks, Blu Ray dansk release med dansk tekst, spritny stadig plomberet

    Excision, med Malcolm McDowell, dansk release med dansk tekst

    The Party med bl.a Cilian Murphy, Blu Ray, dansk release med dansk tekst og spritny stadig plomberet

    Og et ekstra eksemplar af Crank Blu Ray, dansk release med dansk tekst.

    Samlet pris Inkl forsendelse 150kr

     

     

     

    Ryder66616-09-21 02:13

  • ★★0

    Det blev lige til 3 stk Blu Rays for 199kr fra CDON

    Zack Snyders Justice League på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    The Invisible Man, med Elisabeth Moss, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Nomadland, med Frances McDormand, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Ryder66616-09-21 12:47

  • ★★0

    Bestilte en pakke direkte fra Amazon.uk med dyreste forsendelse - den er nu fire dage forsinket og nået til, hvor jeg kan kræve refundering. Og satser ikke på den dukker op.

    Heller ikke hørt noget fra Told.

    Nogen der har oplevet samme? 

    Mikkel Abel17-09-21 13:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen