Forum - Forum-tråd: Hvad hører du nu og hvorfor:-)

Hvad hører du nu og hvorfor:-)

  • ★★0

    Hold kæft hvor lyder det fedt, Kris Kristofferson er en legende !!

    Yep, "Whistler" rules

    Ryder666 5-08-21 19:13

  • 0

    Jeg lytter til Minnie Riperton som er ganske fremragende. Hun er nok mest kendt for Loving You, men min favorit er  Les Fleurs : www.youtube.com/watch

    Og så har det jo også en filmreference da hun er mor til Maya Rudolph og desværre døde allerede som 31-årig.

    Kiyonji11-08-21 22:58

  • ★★0

    Stiltskin med nummeret inside.

    mødte forsangeren Ray Wilson for nogle år siden, hvor han virkede noget overrasket men glad over os få mennesker der var troppet tidligt op for at få den bedste plads i salen, det var en ståkoncert, men det lykkedes mig alligevel at få en plads forrest i midten i store Vega. Wilson var support for Dolores O'Riordan forsangeren fra The Cranberries. Jeg spurgte Wilson lige inden han gik ind til spillestedet "are you going to play the song inside?" og han svarede"yes" vi fik en intim oplevelse da han spillede ene mand akustisk, men gad godt at publikum bare kunne holde deres kæft. Godt det ikke overdøvede musikken, men man burde udvise respekt over for kunstneren . Det sagt, så var det en stor oplevelse.

    Har også et scannet foto signeret af Wilson.

    Her er nummeret inside af stiltskin, enjoy

    m.youtube.com/watch

     

     

    Hører Ray Wilson med band/strygere, det lyder sgu egentlig meget godt, og ovenstående eget citat siger vist det hele. Men det lyder ret fedt. Det er tættere på unplugged end decideret akustisk.

    Lyt selv: her er Ray Wilson med nummeret inside unplugged, og enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder66613-08-21 01:54

  • ★★★★★★0

    Mgla - Exercises in Futility

    Fordi det er mega lækkert black!

    Guldager21-08-21 11:59

  • ★★0

    Østkyst Hustlers: Fuld Af Løgn.

    ikke hele albummet, men sangen Fuld Af Løgn, som er et af de mere rockede sange. Tænker desuden på den gang jeg så dem live til grøn koncert, hvor de optrådte i badekåber, hvis jeg husker rigtigt. Mødte også Bossy Bo, ved hegnet og fik hans autograf, som jeg stadig har den dag i dag. Det var vist på Dyrskuepladsen i Odense.

    Enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder66623-08-21 00:29

  • 0

    Lytter til det seneste album fra Wolf Alice. Eller det har jeg egentlig gjort af flere omgange. Jeg synes det er et af de bedste albums i år.

    Smile: www.youtube.com/watch

    Delicious Things: www.youtube.com/watch

    Lipstick On The Glass: www.youtube.com/watch

    The Last Man On Earth: www.youtube.com/watch

    Kiyonji24-08-21 06:41

  • ★★★★★★0

    Stones trommeslager Charlie Watts er død. Om 200 år kan vi (måske) sige det samme om Keith Richards.

    davenport24-08-21 20:02

  • ★★2

    Stones trommeslager Charlie Watts er død. Om 200 år kan vi (måske) sige det samme om Keith Richards.

    Lol, en bekendt sagde på et tidspunkt at det ikke var Richards selv, der spillede live, på grund af alderen/dårligt helbred, så han har en stand-in stående ude backstage og spille. Jeg så Stones A Bigger Bang tour i Horsens 2007 . Stod på anden række med fuldt udsyn....eller det vil sige indtil og efter den kørende scene kørte ud til midten, eller sådan var det, der hvor det midterste sted hvor publikum stod... stadig en fed oplevelse, hvor de overraskende nok, spillede paint it black. Det var aftenens højdepunkt. Og man kunne se dem på den store scene, optræde med nummeret.

    Så dem også på den røde løber til Berlinalen 2008 hvor de promoverede Scorseses dokumentarfilm Shine a Light. Er glad for at jeg tog chancen og var med til at opleve begge events. Watts var med på A Bigger Bang tour, kunne godt se ham nogenlunde, selvom han vist var placeret bagerst på den store scene, hvis jeg husker rigtigt. RIP.

    Ryder66624-08-21 21:01

  • ★★0

    Headplate med nummeret Feel Like Porn

    Mener det er et svensk numetal band. Jeg fik noget af en glædelig overraskelse da jeg så Machine Head live, hvor Headplate var med som support i Pumpehuset i København, mener jeg det var. Forinden koncerten havde jeg set Headplate på MTV med nummeret Feel Like Porn, og genkendte straks forsangeren da han gik ind på scenen og spillede nummeret. Det var ret vildt.

    Efter koncerten gik jeg over til deres bod hvor jeg købte deres debut CD...og det var faktisk et af deres crewmedlemmer som overtalte mig til at købe en...han så jeg stod og tøvede lidt, hvortil han sagde "don't think too fucking long" det var ved at være lukketid...så jeg kunne ganske rigtigt ikke tænke for længe over det. Til sidst sagde han"now, that's how to make a sale" de havde vist ikke solgt så mange, hvilket var en skam, for det var faktisk et glimrende album, som jeg har hørt mange gange.

    Her er Headplate med nummeret Feel Like Porn.

    Enjoy

    m.youtube.com/watch

     

    Ryder66625-08-21 02:02

  • 0

    Portishead - Dummy. Ganske enkelt fordi det er et fantastisk album!

    Bony25-08-21 21:52

  • ★★1

    Megadeth: A Tout Le Monde, som er mit favorit nummer med bandet.

    Hvorfor? 

    Jeg tænker tilbage på den gang jeg så dem live i store Vega i København.

    De spillede ikke nummeret, desværre, hvilket var ærgerligt da jeg tror det ville lyde fedt live. Jeg mødte hele bandet efter koncerten, men jeg havde en uheldig dag, hvor hverken blyant eller kamera virkede, da jeg for tidligt havde brugt hele filmrullen på engangskamera, så fik ingen selfies selvom hele bandet stillede sig op til det...og blyanten knak da Dave Mustaine skulle skrive sin autograf inde på baren der lå ved siden af spillestedet. Det gik stærkt. Men oplevelsen med at møde hele bandet, var stor i sig selv. Mustaine var veloplagt og imødekommende.

    Her er A Tout Le Monde af Megadeth, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder66631-08-21 01:37

  • ★★1

    Endnu et trip down memory lane....

    The Jeff Healey Band, som jeg oplevede i Middelfart før hans død.

    Det var ret fascinerende at se en blind musiker, gi den så meget gas.

    Jeg skrev en mail til ham velvidende om at han ikke kunne se, og muligvis ikke svare personligt, men hans assistent eller noget familie skrev tilbage mens han lå på hospitalet og fortalte mig at det betød rigtig meget for ham. Og som tak fik Jeg et billede tilsendt med hans autograf, Der ikke var almindelige bogstaver men nærmest tegn....har stadig billedet idag. 

    Her er The Jeff Healey Band.med Angel Eyes, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder66631-08-21 01:50

  • ★★★★★★0

    Guldager: Nu kan du jo godt lide David Coverdale, selv om du ikke er så vild med hans Whitesnake albums. Hvordan har du det med hans soloalbum “Into The Light” og så sammenarbejdet med Jimmy Page på albummet Coverdale/Page? 

    Into The Light er nok mere blødt og radiovenligt. Synes dog det er rigtigt smukke sange på. Coverdale/Page er jeg ked af der ikke kom flere albums af. Synes der er flere virkelig fede på. Ja okay, sine steder kan teksterne måske forekomme lidt sexistiske set med vores nutidige øjnene. Men melodierne er gode og Coverdale synger som en drøm.

    T. Nielsen31-08-21 14:17

  • 1

    Run the Jewels - RTJ4

    Elsker det album!

    Bony31-08-21 19:22

  • ★★★★★0

    Run the Jewels - RTJ4

    Elsker det album!

    Run the Jewels er en super fed duo og det nyeste album holder bestemt niveauet fra de forrige tre, så det får du sgu lige et like for. :) 

    NightHawk 1-09-21 14:38

  • 1

    Run the Jewels er en super fed duo og det nyeste album holder bestemt niveauet fra de forrige tre, så det får du sgu lige et like for. :) 

    Det er genialt! Elsker alle fire albums og hver gang jeg hører et af de andre så tænker jeg “Ej, det her er det bedste”. Kan slet ikke vælge mellem dem. :-D

    Tekster, flow, energi, beats, kompositioner - alt går op i en højere enhed.

    Bony 2-09-21 07:24

  • ★★★★★0

    Den seneste Touche Amore, Fucked Up “Year of the Horse”, den seneste single af Nothing, den nye CHVRCHES og den nye The Bronx kører lidt på repeat hos mig for tiden. Jeg har svært ved at hoppe med på Deafheavens overgang til shoegaze - mest fordi de pludselig lyder som så meget andet. For det er jo ikke skidt. Men det er heller ikke super spændende.

    Ellers er jeg egentlig også ret glad for Olivia Rodrigo - velsmurt teenpop er jeg lidt en sucker for.

    David Lund 2-09-21 09:13

  • ★★★★★★0

    2. gennemlysning af Iron Maidens nyeste. Den er bedre end Book of Souls, og mere ballade-orienteret. Men den lyder sgu godt!

    Guldager 3-09-21 15:09

  • ★★★★★★0

    2. gennemlysning af Iron Maidens nyeste. Den er bedre end Book of Souls, og mere ballade-orienteret. Men den lyder sgu godt!

    Gad du ikke svare mig og hey, det er helt okay, eller har du ikke set jeg skrev til dig herinde?

    Nyt fra Maiden? Det anede jeg ikke. Må jeg lige tjekke ud.

    T. Nielsen 3-09-21 15:16

  • ★★★★★★0

    Gad du ikke svare mig og hey, det er helt okay, eller har du ikke set jeg skrev til dig herinde?

    Nyt fra Maiden? Det anede jeg ikke. Må jeg lige tjekke ud.

    Har ikke set det.

    Men Coverdale solo har jeg ikke hørt. Paige/Coverdale-albummet er ganske habilt.

    Guldager 4-09-21 10:00

  • ★★★★★★0

    Har fået hørt den nye Iron Maiden en hel del. Og her er mit indtryk:

    Iron Maiden - Senjutsu

    Når man har lavet 17 studioalbums siden 1980, så må man gerne sætte tempoet ned. Siden Bruce Dickinsons genkomst i 2000, har der altid været spænding om deres nye albums. Kan de leve op til deres storhedstid? Kan Bruce stadig synge?

    Deres udgivelser har også været af svingende kvalitet. Brave New World var et regulært comeback-album, der satte streg under deres sangskriver-evner, men derefter komme de gode, men forglemmelige Dance of Death og A Matter of Life and Death - og så i 2010 rammer The Final Frontier med en Iron Maiden i absolut topform.

    Deres forrige Book of Souls har jeg ikke fået lyttet så meget til, men der lyder de faktisk lidt trætte - og albummet er også for langt. Så kommer Senjutsu - der er ingen hurtige sange og de er lange. Google fortæller mig, at deres gennemsnitslængde på sange er 5.54, så det med at lave hurtige hits er ikke en prioritet. På Senjutsu er længden i gennemsnit 8.11. 

    Anyway - hvad så med sangene?

    Den starter med titelnummeret, Senjutsu, et midtempo nummer, som er helt og aldeles suverænt. Kompositionen er i top, Bruce Dickinson lyder ikke så anstrengt som på Book of Souls og det er ny Maiden-favorit. Helt sikkert en top5 of alle time herfra. 10/10 til den.

    Derefter kommer Stratego, som er deres 2. single fra albummet, så jeg havde hørt den før. Men det er endnu et superhit, og med sine 5 minutter en af to "korte" sange. Den fortsætter i samme episke stil som Senjutsu, hvor det især er samspillet mellem Bruce's vokal og guitaren, der er helt suveræn. Super godt akkompagneret af Nicko McBrains trommer. 9/10 til den.

    Deres første single, The Writing on the Wall, blev rigtig godt modtaget, men jeg var lidt skeptisk i starten overfor den. Blandt andet fordi Bruce Dickinsons vokal ikke er helt i skabet her. Men sangskrivning er rigtig god og det er generelt et superfedt nummer. 8/10

    Så kommer der et næsten 10 minutters langt nummer i form af Lost In A Lost World. Det er såmånd ikke ringe, men den er ikke interessant nok til at vare i så lang tid. 6/10

    Efter de første 4 numre er interessante og man har virkelig lyst til at dyrke mere ned i dem. Det er ikke lige ud af landevejen, så der er masser af detaljer og ikke mindst guitar-soloer. Der er en generel episk tone, men det gør ingenting. Det er meget velovervejet sangskrivning.

    Så kommer det korteste nummer, Days of Future Past, men der kommer også lidt træthed i forhold til numrene. Det er slet ikke et dårligt nummer, men man har allerede siddet igennem 4 krævende sange. Det kan sangen selvfølgelig ikke gøre for, så den skal stadig have 7/10.

    Tempoet er mere klassisk Iron Maiden på The Time Machine, og det er fedt upbeat-nummer med et godt riff. En god blanding af ny og gammel Maiden. 8/10

    Jeg hører det Spotify, men de første 6 numre udgør side et, hvis man køber det på album. På side 2 er der 4 numre, hvoraf de sidste tre er skrevet af Steve Harris kun.

    Darkest Hour er også fyldt med episke soloer, god sangskrivning og den gode side af Bruce's vokal. 8/10

    De tre sidste numre er alle 10+, og de to af dem er ganske fede, men dens anden er lidt overflødig. Death of the Celts er ikke på niveau med tidligere lange numre, såsom klassikeren Rime of the Ancient Mariner, men det er eddermame et godt nummer, hvor der sker en hel del. 8/10 til den.

    The Parchment er slet ikke dårlig, men der er ingen grund til, at den skal tage så lang tid. 7/10

    Albummets sidste nummer, Hell On Earth, har også et lidt højere tempo, og det er et godt nummer at slutte af med. 8/10.

    Senjutsu er ikke et album, der egner sig til fælles sang, knyttede næver eller at høre med andre. Iron Maiden har på ingen måde tænkt i at lave den nye Number of the Beast eller Fear of the Dark. De har tilgengæld lavet 10 velkomponeret og gennemtænkede numre fyldt med ting, man kan dykke ned, fede guitarsoloer og en lidt mere tilbagelænet stil. Det klæder dem rigtig godt, og det i et stykke endnu vil det være en fast bestanddel, når jeg f.eks. kører i bil eller skal ud at handle. Den er bedre end Book of Souls og jeg kommer til at betragte den som en af deres klassiske albums, selvom stilen er lidt anderledes. Og det kan meget vel være, at jeg vil værdsætte de andre numre mere, når jeg hører dem mere adskilt og ikke et streg - for som helhed er den lang og det er krævende at høre den.

    Jeg lander samlet på 8/10, men især de to første numre er virkeligt fede.  Og nu hører jeg lige titelnummeret igen, for det er genialt!

    Guldager 5-09-21 19:04

  • ★★★★★★0

    Hvad lytter i til jeres musik på, og går i op i kvalitet (lydmæssigt) ? 

    Hvis jeg kan reclaime mit anlæg fra børn, så hører jeg gerne musik på min denon forstærker, der er sat op til at trække 2 Dali 850. De har fungeret for mig i rigtig mange år, og når der skal lyd hele vejen rundt, er der to Dali 450 bagved og en Dali center. Men det er ikke så tit jeg bruger det, da soveværelset er lige ved siden af stuen. Men det hænder, at jeg er alene hjemme, og så får den ind i mellem hug med noget Lionheart eller Biohazard :D 

    davenport 5-09-21 19:17

  • ★★★★★★0

    Mest Jabra Elite 65 høretelefoner.

    Men hvis det er musik i stuen er det på et Argon Forte A5 med Argon Subwoofer til. Det er aktive højtalere, og de er ganske fine.

    Guldager 5-09-21 19:25

  • ★★★★0

    Hvad lytter i til jeres musik på, og går i op i kvalitet (lydmæssigt) ? 

    Jeg har købt et par Beyer Dynamics DT-1770 Pro, som lige nu bliver drevet af et lille Focusrite audio interface. Der er enorm forskel på lydkvaliteten fra mine gamle Sony WH-1000XM 3 og til dem. De er closed back, da jeg bruger dem på hjemmekontoret, og ikke gider at genere fruen for meget med mit støjmetal.

    dyg 5-09-21 19:25

  • ★★★★★★0

    Jabra Elite 65

    Fik et par i fødselsgave som jeg blev nødt til at aflevere igen - det der in-ear fungere ikke for mig. Jeg byttede til airpods, som fungerer bedre for mig.

    Wayne 6-09-21 07:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen