Trailer: Se den første trailer til "The Matrix Resurrections"

Hårdtslående Neo har ikke glemt kung-fu.

Endelig kom den – den længe ventede trailer til årets vel nok mest ventede actionfilm: det fjerde kapitel i "The Matrix"-franchisen, der meget passende er blevet navngivet "The Matrix Resurrections".

Hvad vi indtil videre ved om handlingen i "The Matrix Resurrections" er, at Thomas Anderson – også kendt som Neo – nu befinder sig i terapi og har glemt alt, han ved om The Matrix.

På filmens rolleliste finder vi selvfølgelig Keanu Reeves tilbage i rollen som Neo, mens Carrie-Anne Moss gentager rollen som Trinity. De får følgeskab af navne som Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II og Neil Patrick Harris.

"The Matrix Resurrections" har dansk biografpremiere 21. december.

Kommentarer

Se den første trailer til "The Matrix Resurrections"

  • ★★★★0

    Måske var det mig, men synes action delen så lidt CGi heftig. Ikke at der ikke må være noget i den type film, hjertens gerne, den første formåede jo at blende perfekt stunts og cg, men synes alligevel det lignede lidt for meget søstrenes forrige film, Jupiter Ass :)

    Babo10-09-21 08:31

  • ★★★★★0

    Jeg fik også visuelle associationer til Jupiter ASS. Måske ville det også være lidt mærkeligt, hvis jeg ikke gjorde, da instruktørerne har bevæget sig i den retning længe.

    David Lund10-09-21 09:16

  • 1

    Jeg elskede faktisk 2’eren første gang. Den var pakket i så meget lommefilosofi, at jeg bed på krogen. I dag anser jeg den som decideret flop. Jeg har kun accepteret, at del 2 og 3 findes, men for mig slutter det hele når Neo flyver op i himlen og vi hører Rage Against the Machine :)

    Lige præcis. Har det helt på samme måde. 

    PatrickJane10-09-21 10:13

  • 0

    Er ikke voldsomt imponeret af traileren... Ligner endnu en rodet omgang, og desværre endnu en omgang skør filosofi... 1'eren nåede aldrig 2'eren og 3'erens højder i tom/skør snak. Den var bare genial. 


    Selvfølgelig ret meta, at det ikke kun er the matrix som rebootes i filmen, men at selve filmen, The Matrix, faktisk rebootes - for storylinen ligner da unægteligt meget... The Matrix... Han er bare lidt mere en troldemand i denne her, åbenbart. 

    Det ligner noget sjask, og "Resurrections" er en dårlig titel. Lyder som noget en gyserserie kunne have kommet på, i den femte film, efter morderen er død 117 gange..
    Men måske det blev dét, fordi "Reboot" havde været FOR tydelig...

    Suk... Skuffet. Det bliver nok en omgang HBO Max til december. 

    Gladiator10-09-21 11:58

  • 0

    Jeg er glad for alle de tre første film, jovist, 1 og 2 mere end 3, men sådan er det, så jeg ser frem til den her. Men jeg synes nu traileren manglede noget... Historie, så den ikke bare ligner en anden generisk aktionfilm.

    Og så måtte de gerne have gået væk fra John Wick looket, fordi det er fuldstændigt det jeg forbinder det med nu. :P

    T'hain11-09-21 09:20

  • 0

    Jeg er glad for alle de tre første film, jovist, 1 og 2 mere end 3, men sådan er det, så jeg ser frem til den her. Men jeg synes nu traileren manglede noget... Innovation, så den ikke bare ligner en anden generisk aktionfilm.

    Og så måtte de gerne have gået væk fra John Wick looket, fordi det er fuldstændigt det jeg forbinder det med nu. :P

    T'hain11-09-21 09:23

  • 1

    Den bliver ligeså god som Alien Resurrection.

    TheRealLukeSkywalker11-09-21 13:10

  • ★★★★★2

    Jeg er slet ikke oppe og ringe over den nye Matrix film. Tror det bliver en gedigen skuffelse, hvor man efterfølgende vil sidde og tænke, hvad i alverden skulle vi bruge den film til.

    NightHawk11-09-21 13:45

  • ★★★★★★2

    Jeg er slet ikke oppe og ringe over den nye Matrix film. Tror det bliver en gedigen skuffelse, hvor man efterfølgende vil sidde og tænke, hvad i alverden skulle vi bruge den film til.

    Sådan har jeg det nok også lidt. Har så også svært ved at se hvad jeg skulle bygge troen på, på at denne skulle blive fed. Der er en god Matrix film og det er originalen. 

    T. Nielsen11-09-21 15:57

  • ★★★★★1

    Jeg tror, den bliver bedre end 2’eren og 3’eren. Men ikke god. Tror næppe jeg kan blive direkte skuffet, da forventningerne er ret lave.

    David Lund11-09-21 16:00

  • ★★★★★0

    Ja, efter 2’eren og 3’eren så er mine forventninger ikke høje. De har dog en vis underholdningsværdi, og mere tør jeg ikke håbe på med 4’eren.

    Kruse11-09-21 16:52

  • ★★★★0

    Jeg havde måske skruet forventningerne op, hvis en anden instruktør havde overtaget posten, men det var ikke tilfældet. 

    Babo11-09-21 17:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen