"Eraser"-reboot filmet i al hemmelighed i sommer

Arnold Schwarzenegger er desværre ikke at finde på rollelisten.

Det er gået ubemærket hen, at Warner Bros. i smug har filmet et reboot af den eksplosive "Eraser" fra 1996. Schwarzenegger-filmen omhandler ordenshåndhæveren John Krueger, hvis speciale er at iscenesætte døden af højprofilerede vidner og slette alle spor af deres eksistens.

Castet til den kommende "Eraser: Reborn" består af Dominic Sherwood ("Penny Dreadful: City of Angels"), der formentlig skal spille den moderne Schwarzenegger-ækvivalent. Derudover er Jacky Lai ("V-Wars"), McKinley Belcher III ("Ozark") og Eddie Ramos ("Lethal Weapon") også på rollelisten. 

Læs også: Arnold Schwarzenegger laver spionserie til Netflix

1996-filmen udmærkede sig især ved dens stærke biroller såsom Vanessa Williams samt de altid solide James Caan og James Coburn. Lad os krydse fingre for, at rebootet kan leve op til den gamle actionbasker. 

"Eraser" blev instrueret af Chuck Russell, der genskabte Steve McQueen-filmen "Morderen fra himmelrummet" i 1988, og som derudover står bag kæmpesuccesen "Masken" med Jim Carrey. Om "Eraser: Reborn" kan flexe lige så store muskler – og ikke mindst våben – som den gamle kunne, må tiden vise.

John Pogue ("Deep Blue Sea 3") står bag "Eraser: Reborn", som står til en biografudgivelse i foråret 2022.

Kommentarer

"Eraser"-reboot filmet i al hemmelighed i sommer

  • ★★★★★★0

    Fra instruktøren af Deep Blue Sea 3…..Det skal nok blive et mesterværk:)

    T. Nielsen14-09-21 17:06

  • ★★★★★0

    Fra instruktøren af Deep Blue Sea 3…..Det skal nok blive et mesterværk:)

    Ja, man kan allerede forestille sig en milliard "eraser"-jokes i anmeldelserne ligesom alle de kattepuns i "Cats"-anmeldelserne...

    The Insider14-09-21 17:08

  • ★★★★★★0

    Ja, man kan allerede forestille sig en milliard "eraser"-jokes i anmeldelserne ligesom alle de kattepuns i "Cats"-anmeldelserne...

    Åh jo:)

    T. Nielsen14-09-21 17:14

  • ★★★★0

    Deep Blue Sea 3

    Jeg anede ikke, at der var en 3'er. Eller en 2'er for den sags skyld... Originalen er dog god haj-spas.

    chandler7514-09-21 17:35

  • ★★★★0

    You've just been Erased 

    Babo14-09-21 19:03

  • ★★★★★★0

    Jeg anede ikke, at der var en 3'er. Eller en 2'er for den sags skyld... Originalen er dog god haj-spas.

    Jeg er stødt på dem (en af dem i hvert fald) i Føtex på bd. Har dog ikke følt den store trang til at se dem. Den første er dog fremragende god spas.

    T. Nielsen14-09-21 19:14

  • ★★★★★1

    Jeg elsker at han reelt set samler to Railguns op i løbet af filmen og skyder med på samme tid, et våben som i Quake var anset som noget af det ypperster og her fik man kun en.

    Elwood15-09-21 00:22

  • 0

    Genså Eraser forleden, og den holder overraskende fint. 

    jacob_uno15-09-21 07:58

  • 1

    Den film bliver ren luggage 

    Nagash15-09-21 08:40

  • 0

    But Why....? Originalen kan ikke overgåes!

    TheRealLukeSkywalker15-09-21 08:56

  • 0

    Overraskende mange af Schwarzeneggers film lader sig ikke reboote mv., selvom nogen af dem var so-so. Commando er vist aldrig forsøgt igen, men den var fjollet til at starte med - alligevel en klassisk Arnold-film.

    Men Total Recall, Predator, Terminator, Conan, Kindergarten Cop, Twins, True Lies, Running Man osv. er for mig at se - trods alt - så solide film, at genindspilninger, fortsættelser mv. ikke hamler op med originalerne, selv 30-40 år senere.

    Det gælder sansynligvis også Eraser.

    Og i øvrigt interessant, at så mange succes'er ikke udviklede sig til "franchises" (før nu?). Terminator som eneste eksempel, hvor Schwarzenegger også var med i fortsættelsen (og var vel mere en reel 2'er end en "expanded-universe-this-will-never-end"-film).

    Men måske udtryk for, at man i 80'erne stadig forsøgte at lave film som en contained story, og at Hans og Grethes liv efter heksen ikke var interessant og i så fald kun var det, pga. episoden med heksen (hvis I forstår analogien).

    nwinther15-09-21 12:52

  • ★★★★★1

    Commando er da lavet som et shot-for-shot remake i Rusland!

    David Lund15-09-21 13:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen