Trailer: "Kamikaze": Se traileren til den første danske HBO Max-serie

Den første danske Max Original-serie vandt forleden en pris på en fransk filmfestival.

HBO har netop frigivet traileren til den første danske HBO Max-produktion, tv-serien "Kamikaze", som forleden fik verdenspremiere på festivalen Series Mania i Lille, Frankrig, hvor hovedrolleindehaveren Marie Reuther ("Bleed") vandt prisen for Bedste skuespillerinde.

Som det fremgår af en dugfrisk pressemeddelelse fra HBO, så følger serien den 18-årige, fandenivoldske og charmerende Julie (Marie Reuther) på en genopdagelsesrejse, efter at hun har mistet sine forældre og bror i et flystyrt.

Pludselig er Julie efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen, og hun har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Men materielle goder betyder ingenting for Julie længere, og hun er tvunget til at genfinde meningen med livet. Derfor begiver hun sig ud på en turbulent og vild rejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden.

LÆS OGSÅ: Officielt: HBO Max kommer til Danmark i oktober

"Kamikaze" er baseret på Erlend Loes roman, "Muleum". Og ud over Reuther medvirker bl.a. Charlotte Munck, Johan Rheborg, Mads Reuther, Aleksandr Kuznetsov, Carla Philip Røder, Vidhi Kastebo, Casper Kjær Jensen og selveste Anders Matthesen.

Serien består af otte afsnit, som alle er blevet instrueret af Kaspar Munk ("You & Me Forever", "Vildheks").

Som vi tidligere har skrevet her på Moovy, så lanceres HBO Max i Danmark den 26. oktober, og "Kamikaze" kan ses af streamingtjenestens kunder engang i november. Traileren kan ses her:

Kommentarer

"Kamikaze": Se traileren til den første danske HBO Max-serie

  • 0

    Flot ser det ud, men traileren viser bestemt ikke de kvaliteter i skuespillet man kunne håbe på.

    Sichlau14-09-21 18:45

  • 0

    Det ligner endnu en generisk streamingtjeneste bøvs.

    ZimaBlue15-09-21 09:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen