Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Hvis jeg havde en stavblender med findeler, ville jeg bruge den. Men har kun en foodprocessor, og den er for besværlig at tage frem for at hakke 6 grøntsager.

    Der var nok lasagne til frokost i morgen, og lavede ekstra pastadej, så der er frisk pasta de næste par dage også.

    Guldager20-02-16 23:05

  • ★★★★★★0

    Jeg plejer at undlade grøntsager... Så er det nemlig bare Baconsuppe, og så er alle glade! (inkl. toiletpapirproducenten)

    davenport21-02-16 00:45

  • ★★★★★★0

    Ah, panerede kotteletter, brasede kartofler, Knorr Bearnaise og ærter.. Kabamm - alle spiser op!

    davenport24-02-16 18:26

  • ★★★★★★0

    Har lige bagt en Gateau Marcel. (Den er ikke sund!)

    davenport19-03-16 14:44

  • ★★★★★★0

    Men eddermame god!

    I dag står den på pasta,  grønt og stegt laks

    Guldager20-03-16 17:32

  • 0

    Klar til påske? Menuen i år er:

    • Æg & Sild (Og stenbiderrogn)
    • Solæg
    • Djævleæg
    • Skidne Æg

    Simon21-03-16 15:20

  • ★★★★★★0

    Skal ikke rigtig fejre noget påske i år...

    I aften skal jeg have suppe med sød kartoffel, porre, gulerod, normal kartoffel og groft brød. Meget, meget sundt!

    Guldager21-03-16 15:24

  • ★★★0

    I aften blev det til "Abehjerne"

    Svits bacon, og dererfter løg, og til sidst oksekød.

    I blænderen blændes flåede tomater og flødeost.

    Det lyserøde fra blænderen hældes i kødet, og man tilsætter cocktail pølser, samt det svitsede bacon

    Serveres med spaghetti og revet parmasan ost.

    Mums!

    MadMartigan28-03-16 20:18

  • ★★★★★★0

    Vi var nogle stykker, der kørte spontan bålhytteramasjang til middag, og grillede pølser og brød i en skov. Fint arrangement med ramsløgsketchup og stærk sennep. Nu begynder naturen at byde på lækre ting igen, så det er bare om at komme derud.

    davenport29-03-16 00:39

  • ★★★★0

    Vi var nogle stykker, der kørte spontan bålhytteramasjang til middag, og grillede pølser og brød i en skov. Fint arrangement med ramsløgsketchup og stærk sennep. Nu begynder naturen at byde på lækre ting igen, så det er bare om at komme derud.

    Skulle lige til at spørge, hvor man fandt pølser i naturen, men indså så, at jeg ville åbne for kommentarer om Ørstedsparken og andre uhumske steder.. Jeg holder bare kæft.

    dyg30-03-16 00:26

  • ★★★★★★0

    ...Jeg skal gi dig pølse i naturen... -.O

    davenport31-03-16 15:54

  • ★★★★★★0

    Jeg er i gang med at få gang i nogen kolesterolvenlige vaner. Det er for det meste ret enkelt i forhold til, hvad jeg normalt spiser. Dog skal jeg skære ned på Bacon, fløde og parmesan. Det er lidt hårdt.

    I dag står den på en hjemmelavet tomatsauce med chili, hvidløg, selleri, selvflåede tomater og krydderier og fuldkornspasta - og ingen parmesan! Det er måske lidt hysterisk, men giver den lige gas i her i starten for generelt at vænne mig til at tænke i lidt andre baner.

    Guldager31-03-16 18:39

  • ★★★★★★0

    Jeg er ved at gå over til en overvejende vegetarkost med fisk. Dels af sundhed, dels af miljøårsager.

    Derfor har jeg de sidste par uger blandt andet fået:

    • Selleri-nøddebøf med coleslaw lavet på skyr
    • Chili sin carne
    • Rodfrugter i ovn med en sauce af blendet flået tomat, flået peberfrugt, chili og skyr
    • Diverse supper
    • Laks med sojabønnepasta og spinat

    Mest af sundhed har jeg heller ikke spist fløde! Jeg har ikke fået fløde i 3 uger! Eller Bacon!

    Guldager 8-04-16 10:09

  • ★★★★★★0

    Vi vil holde øje med dig ! -.O

    davenport 8-04-16 15:48

  • ★★★★★★0

    Vi får gæster, så den står på kalvecuolotte i sous vide med rosmarin, knuste hvidløg og toppe ag forårsløg. Med kartofflebåde og rødvinsglaze, der står og reducerer nu. Lidt grillet grønt til, så er den vidst hjemme. Overvejer om jeg skal lave en forret med pocherede æg i kyllingesky, men ved ikke om jeg gider..

    davenport 9-04-16 14:43

  • ★★★★★★0

    Lavede forretten. Kæft det blev godt. Havde fond fra kylling stående, så den kogte jeg op og maizede den lidt, så den blev lidt tykkere. En enkelt skefuld i en dyb tallerken og så et pocheret æg i midten drysset med rigeligt purløg, og et lille stykke panderistet brød til. Man o man det smagte godt. Æggeblommens konsistens var bare perfekt i fonden. Prøv det lige!!

    davenport10-04-16 15:14

  • ★★★★★★0

    Jeg har faktisk aldrig prøvet at lave et pocheret æg. Kan være jeg skulle prøve det :)

    I dag har jeg fået en rösti med kartoffel, gulerod, valnødder, hørfrø, røget paprika og spidskommen samt en salat med mango, avocado, forårsløg, koriander, lime og chili.

    Guldager11-04-16 19:00

  • ★★★★★★0

    Spiser stadig overvejende vegetarisk. I dag laver jeg squash/parmesan-bøffer og coleslaw med skyr og appelsin.

    Guldager26-07-16 15:33

  • ★★★★★★1

    ... Vi fandt aldrig ud af om du sprang ud officielt? :D

    davenport26-07-16 20:12

  • ★★★★★★0

    Det gjorde ikke :-) det er alt for besværligt, men når jeg laver mad til mig selv, er det næsten altid vegetarisk eller pescotarisk(dvs fisk) 

    Guldager26-07-16 20:55

  • ★★★★★★1

    Jeg er alientoristisk. Det betyder, at jeg kun laver mad af ekstraterrestialsk art. Det betyder at råvarer er svære at få, men fuck! det smager godt. (Det er lidt dyrt!)

    davenport27-07-16 00:10

  • ★★★★★★0

    Så fik jeg prøvet Munken i Kolding. Det var satme godt!

    En oksemørbrad på en 200 grader varm lavasten med 3 slags sovs, bagt kartoffel og hjemmeskårne fritter. Til 299,-

    Stegt perfekt, og så rigelig saltet, ligesom jeg kan lide det. Og betjeningen er enormt god. Meget frisk og imødekommende.

    davenport31-07-16 12:05

  • ★★★★★★0

    Det lyder sgu godt!

    I går stod den på chili sin carne - nok min favorit-vegetarret. 

    • Røde bønner
    • Flåede tomater
    • Bladselleri
    • Gulerod
    • Rød peber
    • Løg og hvidløg
    • Chili
    • Spidskommen, koriander, røget paprika
    • Chipotle

    Det skal bare tæskes sammen på den rigtige måde og spises med chips, tortilla, ris eller brød.

    I dag stod på den på bøffer af perlebyg og linser med avocado/manga-salsa og en dressing af fromage frais og peanutbutter. Det var satme godt!

    I morgen er det svigermors mad, så det bliver sovs, kød og kartofler :)

    Guldager 1-08-16 20:39

  • ★★★0

    I går stod den på Pariserbøffer på grillen, men de blev desværre alt for tørre.

    Skal nu have købt en støbejerns plade, til min T-5000 så de kan komme til at svømme lidt i smør, for der er sgu ikke meget vædelse udover æggeblommen, og det vil fruen ikke have…..

    MadMartigan12-08-16 07:29

  • ★★★★★★0

    I forrige weekend fik jeg lige slynget bagt, hel laks, 2x fyldte svinemørbrad, smørdampede kartofler med friske krydderurter, hvidvinssauce og vandmelonsalat over disken til 22 mennesker

    På fredag skal jeg også lave mad til 20, men det bliver bare en god, klassisk, italiensk bolognese med frisk pasta.

    Guldager14-09-16 10:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen