Trailer: "The Tragedy of Macbeth": Første teaser til Shakespeare-filmen med Denzel Washington og Frances McDormand

De Oscar-belønnede superstjerner spiller hovedrollerne i Joel Coens stemningsfulde filmatisering af den udødelige tragedie.

Tilbage i juli fik vi det første smugkig på Hollywoods seneste filmatisering af William Shakespeares tidløse teaterstykke, "Macbeth", i form af et enkelt stillbillede. Nu har filmselskabet A24 så frigivet de første levende billeder fra Joel Coens kommende "The Tragedy of Macbeth".

Teaseren, som kan ses herunder, ligner til forveksling en sort/hvid-version af A24's "The Green Knight", der ligeledes var en stemningsmættet filmatisering af en klassisk, engelsk fortælling.

Læs også: Patrick Stewart læser Shakespeare højt for at berolige folk under pandemien

"The Tragedy of Macbeth" fortæller nok en gang historien om den skotske general Macbeth (Denzel Washington), som en dag møder tre hekse, der spår, at han en dag bliver Skotlands konge.

Spådommen gør Macbeth mere og mere magtsyg, i takt med at hans manipulerende hustru (Frances McDormand) trækker i trådene og inspirerer Macbeth til at begå alskens blodige brutaliteter, der får hans sjæl til at gå itu.

"The Tragedy of Macbeth" er som sagt skrevet og instrueret af Joel Coen – den ene af de ekstremt succesfulde Coen-brødre bag bl.a. "The Big Lebowski", "Fargo", "No Country for Old Men" og "Hil, Cæsar!".

Filmen udkommer i udvalgte biografer i slut-december, før den udgives på Apple TV+ den 14. januar 2022.

Kommentarer

"The Tragedy of Macbeth": Første teaser til Shakespeare-filmen med Denzel Washington og Frances McDormand

  • ★★★★1

    Fårk! Den havde jeg slet ikke været opmærksom på før nu! 

    Macbeth er mit yndlingsstykke af Shakespeare. Jeg er SÅ meget på!

    thomsen22-09-21 11:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen