Forum - Forum-tråd: Hvad hører du nu og hvorfor:-)

Hvad hører du nu og hvorfor:-)

  • ★★★★★★0

    Musik anlæg - jeg har et Harman/Kardon surround system, med subwoofer - som kan spille både højt og flot. Men jeg bruger mest mine Sonos højtalere som kaster en virkelig god lyd fra sig - som er rigeligt når mine playlister kører fredag og lørdag aften, mens vi laver mad og spiser.

    Wayne 6-09-21 07:45

  • 0

    Hvad lytter i til jeres musik på, og går i op i kvalitet (lydmæssigt) ?

    Hjemme hører jeg stereo via en Yamaha Advantage forstærker og et par Bowers & Wilkins CM8 og på farten bruger jeg et par trådløse B&W PX hovedtelefoner. Begge dele skal dog snart opgraderes. Især mine ældre CM8s1 kunne jeg godt tænke mig nummeret større, da vi snart flytter i større bolig.

    Jeg hører aldrig musik via telefonens højttalere eller de der små billige Bluetooth dåser, da jeg hellere vil undvære musik end høre det i dårlig kvalitet. Så på dét punkt betyder kvaliteten i hvert fald meget for mig.

    Bony 6-09-21 17:25

  • ★★★★★0

    Sonos eller Marshall derhjemme. Ellers har jeg enten AirPods Pro eller Steelseries Arctics 9X i/på ørene. Kvalitet betyder ikke alverden for mig, så i ny og næ kan jeg sagtens høre musik via et dårligere anlæg (kan ikke lige huske hvad jeg bruger på vandretur osv) eller endda via telefonens højtalere (hvis jeg lige hurtigt skal høre om noget musik skulle være for mig). Men  klart at kvalitet kan gøre musikken endnu bedre, og der synes jeg at mit udstyr kan præstere tilstrækkeligt =)

    David Lund 6-09-21 17:50

  • ★★★★★★0

    Er ikke vildt kvalitetsminded, men vil hellere undlade musik end mobilhøjtalermusik.

    Guldager 6-09-21 19:08

  • ★★★★0

    Er ikke vildt kvalitetsminded, men vil hellere undlade musik end mobilhøjtalermusik.

    Nu hører jeg også noget snasket black og crust, der er optaget på en kassettebåndoptager fra 1987, så lige der kunne jeg nok godt overleve en mobilhøjtaler :)

    dyg 6-09-21 19:40

  • ★★★★★★0

    Kom med nogle navne :)

    Guldager 6-09-21 19:50

  • ★★★★0

    Det er ikke fordi jeg lytter til nogle, der er specielt obskure (altså... hvis man i forvejen lytter til støjende black metal..), men naturligvis er Ildjarn og Grausamkeit højt på listen. Derudover faldt jeg på et tidspunkt over et mere blackened crust band kaldet Sølve (eller Sølvë), der er ret fede - Ikke helt så støjende dog.

    Og naturligvis Nyredolk (især deres første EP).

    Gallhammer er heller ikke ligefrem dem med den mest rene klang.

    dyg 6-09-21 21:02

  • ★★★★★★0

    Det tjekker lige ud :)

    Vreid, som kommer på Copenhell, er kommet på min to see-liste. Kendte dem ikke før, jeg lige gennemgik listen.

    Guldager 6-09-21 21:45

  • ★★★★★★1

    Sidste kapitel i Deep Purple-sagaen:

    Deep Purple tog på en tour i 2016 kaldet “The Long Goodbye Tour” som på daværende tidspunkt skulle være deres sidste tour. Ian Gillan er i 2016 71 år, Roger Glover er 70, Steve Morse 66, Roger Glover og Ian Paice er er 68. Ian Paice er den eneste, der har været med hele vejen igennem, mens Roger Glover og Ian Gillian har været med siden 1969 med afbrud.

    Hvor om alting er - er det “nye” så godt? Ja, det er deres bedste siden deres storhedstid.

    ----

    Now What?!, 2013
    Deres nye producer (Bob Ezrin), som er den samme på dette og de to følgende albums, har de fået fornyet spilleglæde. Ifølge Ian Gillian er Ezrins holdning, at han er ligeglad med hits - de skal bare spille røven ud af bukserne og have det sjovt. Det er en fed holdnig, og hvorfor skulle et band, der nu har leveret rock ‘n’ roll i 45 år gå op i hits?

    Albummet starter virkelig godt med A Simple Song - en rolig start, og derefter en wall of sound-oplevelse. De to næste numre i rækken, Weirdistan og Out of Hand er med skæve toner, men bestemt også værd at lytte til. Derefter kommer Hell to Pay, som starter som et swingende hard rock nummer, og det er jeg ikke så meget til. Men efter 3 minutter er det solotid, og det er virkelig fedt!

    Albummet fortsætter med lidt anonyme numre, som dog har et godt niveau. Mest skuffende er dog Uncommon Man, der har en lækker intro med guitarsolo, men ender ud i et kedeligt rocknummer. Faktisk det omvendte af Hell to Pay.

    Den ender med den tunge Vincent Price. Alt i alt et solidt album, dog med kun et standout-nummer.

    High points: A Simple Song

    Low Points: Ingen

    Karakter: 7/10

    ----

    Infinite, 2017

    Endnu et album, der starter med det bedste nummer. Time For Bedlam er en regulær hard rock-banger, hvilket også gør, at Hip Boots efterfølgende falder til jorden som et totalt gammelmandsrocknummer. Og det er resten af albummet præget - den er sådan lidt meh hele vejen igennem.

    High points: Time for Bedlam

    Low points: Ingen

    Karakter: 6/10

    ----

    Whoosh!, 2020

    Deres nyeste - 52 år efter første album. Det er i sig selv imponerende, og det er stadig hard rock, og Ian Gillians vokal er stadig god - dog uden at ramme de høje toner, men han er selvfølgelig også 75 år på dette album.

    Den starter med et langsomt rocknummer, som er virkelig godt, Throw My Bones. Derefter sker lidt det samme igen - habilt hard rock, men uden noget virkelig fedt. Dog med undtagelse af Nothing at All, som er virkelig lækkert.

    Det er en tand bedre end Infinite, og det er tydeligt, at der er masser af spilleglæde. Jeg ved ikke, om det er et hint om, at det er sidste album, men der er en genindspilning af And the Address, et instrumental nummer fra første album. Den klarer de også virkelig godt.

    Deep Purple laver ikke hits - de laver fin og habil hard rock - og det er som sådan værd at høre deres tre nyeste, men det er også lidt forglemmeligt.

    High points: Throw My Bones, And the Address

    Low Points: Ingen

    Karakter: 7/10

    ---

    Spotify er opdateret med de nye numre :)

    Next: en samme gennemgang - bare med Iron Maiden. Up the Irons!

    Guldager 8-09-21 11:09

  • 0

    Lytter til den første single fra Snail Mail fra hendes kommende album: www.youtube.com/watch

    Og så er The War on Drugs også kommet med deres nyeste udspil: www.youtube.com/watch

    Kiyonji16-09-21 00:49

  • ★★★★★★0

    Hører det amerikanske black metal-band, Abigail Williams - fordi jeg fik det anbefalet af en eller anden :)

    Guldager16-09-21 10:30

  • 0

    Lytter til det nyeste album fra Billie Eilish. Eller rettere så er det vel en genlytning. Jeg kan godt lide det. Lyden er jo en del anderledes end det første, hvor især bassen er ret toneangivende. Det her er på nogle områder mere afdæmpet og hendes stemme er fremhævet. Og så er der også tidspunkter hvor den får en omgang emo punk-rock. 

    Hun kan i hvert fald ikke længere betegnes som ensidig og viser at hun rent faktisk er en ret dygtig sangerinde.

    Og så har hun en dejlig sarkastisk tone. Hun har selvfølgelig også udviklte sig med hastige skridt og været i spotlyset allerede som barn.

    Happier Than Ever er jeg specielt vild med. En god omgang ironi og sarkasme med et alvorligt budskab: www.youtube.com/watch

    Kiyonji22-09-21 23:25

  • ★★0

    Endnu et trip down memory lane....

    The Jeff Healey Band, som jeg oplevede i Middelfart før hans død.

    Det var ret fascinerende at se en blind musiker, gi den så meget gas.

    Jeg skrev en mail til ham velvidende om at han ikke kunne se, og muligvis ikke svare personligt, men hans assistent eller noget familie skrev tilbage mens han lå på hospitalet og fortalte mig at det betød rigtig meget for ham. Og som tak fik Jeg et billede tilsendt med hans autograf, Der ikke var almindelige bogstaver men nærmest tegn....har stadig billedet idag. 

    Her er The Jeff Healey Band.med Angel Eyes, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Jeg nåede at høre man på godset i Kolding, fed fed koncert, imellem 2 numre kunne jeg ikke dy mig og råbte mod scenen "You play pretty good for a white boy", han grinede og leverede "Yeah and I thought you'd be bigger"(Roadhouse). Han hører den nok jævnligt, med fedt han gad. 

    Han døde desværre kort tid før jeg skulle ha været endnu en koncert med ham. RIP

    HelmerJ23-09-21 10:33

  • ★★★★0

    I morgen kommer LLNNs nye album, sidder og hører nogle af numrene, og det er slet slet ikke tosset.

    dyg23-09-21 12:11

  • ★★0

    Jeg nåede at høre man på godset i Kolding, fed fed koncert, imellem 2 numre kunne jeg ikke dy mig og råbte mod scenen "You play pretty good for a white boy", han grinede og leverede "Yeah and I thought you'd be bigger"(Roadhouse). Han hører den nok jævnligt, med fedt han gad. 

    Han døde desværre kort tid før jeg skulle ha været endnu en koncert med ham. RIP

    Hvilket år så du ham?

    Jeg kan ikke huske årstallet fra hans koncert i Middelfart, men jeg stod på forreste række, midtfor og fik taget nogle gode billeder. Ved dog ikke om jeg stadig har dem. 

    Han spillede vist ikke sangen fra Roadhouse, men fed oplevelse alligevel.

    Ryder66623-09-21 16:50

  • ★★0

    Noget tyder på at det var i Nyborg Jeff Healey spillede og ikke Middelfart

    Ryder66623-09-21 22:35

  • ★★★★★★0

    Jeg så Jeff Healey i 1998 tror jeg det var, på Langelandsfestivalen. Det var en fantastisk koncert, som i øvrigt som jeg husker det, ikke var annonceret på plakaten.

    T. Nielsen23-09-21 22:41

  • ★★0

    Jeg så Jeff Healey i 1998 tror jeg det var, på Langelandsfestivalen. Det var en fantastisk koncert, som i øvrigt som jeg husker det, ikke var annonceret på plakaten.

    Så vidt jeg kan se, havde han besøgt Danmark en del gange, og flere koncerter var vist planlagt. Til den open air koncert, i Nyborg, var der en række andre danske musikere som også optrådte(husker ikke hvilke) men det var først da Healey gik på, at plænen blev godt fyldt med mennesker.

    Ryder66623-09-21 22:49

  • ★★0

    Hvilket år så du ham?

    2006 på Godset i Kolding, mener den aflyste koncert skulle ha været spillet i april hvor han døde i marts '08

    HelmerJ24-09-21 08:31

  • ★★★★0

    I morgen kommer LLNNs nye album, sidder og hører nogle af numrene, og det er slet slet ikke tosset.

    Har hørt hele skiven her til morgen, og der er desværre lidt for meget *core vokal over en del af numrene, og så bliver det en tand for "grandiost", men ellers er det en super skive, som der nok skal være et stort publikum til derude!

    dyg24-09-21 08:52

  • ★★★★★0

    Jeg hører konstant Andrew Bayer “In My Last Life” for tiden. Hvis man er til drømmende, melankolsk elektronisk pop ala M83, Purity Ring og CHVRCHES, så vil jeg klart anbefale, at tjekke det album ud.

    David Lund25-09-21 10:30

  • ★★★★★1

    Har hørt hele skiven her til morgen, og der er desværre lidt for meget *core vokal over en del af numrene, og så bliver det en tand for "grandiost", men ellers er det en super skive, som der nok skal være et stort publikum til derude!

    Bonne (forsangeren i LLNN) er jo også fra screamo-miljøet. Og ham og Rasmus spillede også sammen i Psyke Project. Så bliver det jo meget core! Bonne spillede desuden i mit gamle band MCIP i et lille års tid, da vi prøvede at smide en ekstra guitar på i slutningen. Det lød federe i harmonierne, men det passede ikke så godt ind i den stil vi udøvede. Det blev mindre punket på den måde. Men de er nogle gode gutter i LLNN, selvom det måske heller ikke er helt min kop te. De høster dog meget anerkendelse også i udlandet, hvor flere har kaldt dem det ondeste hardcore-band for tiden =)

    David Lund25-09-21 10:48

  • ★★★★★★0

    Skal til koncert med lokale Arsenic Addict og tyske Hexenbrett i aften. Det er ikke toppen af poppen, men ganske fint.

    Det er en del af Skrækfest.

    Guldager25-09-21 11:21

  • ★★★★★★0

    Synes LLNN-albummet er vildt fedt. Jeg kunne forstå på min makker, at de bliver hyldet som det nye store post-hardcore i udlandet og sammenlignet med f.eks. Neurosis.

    Men ja, det er en core-vokal, fordi det er post-hardcore, hvilket generelt er en genre, jeg godt kan lide. 

    Guldager26-09-21 11:30

  • ★★★★0

    855kr for de dyreste billetter til Tool koncerten i Royal Arena.. Fuck it, det skal opleves!

    dyg 1-10-21 09:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen