Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★0

    Fik fra DBA 

    Blue Sky på Blu Ray, UK release med Tommy Lee Jones og Jessica Lange

    Man On Fire på Blu Ray, UK release med Denzel Washington

    Suspect på Blu Ray US release, 30th Anniversary Edition med Cher og Dennis Quaid

    samlet pris for disse Blu Rays Inkl forsendelse 200kr

    Fra Amazon.fr efter kun 10 dages leveringstid

    Sunset Limited på Blu Ray, med Samuel L Jackson og Tommy Lee Jones

    kun 19 Euro inkl forsendelse

    Standen stod som good, men den ser ny og ubrugt ud, så det var lidt af et scoop. Original og altså ikke en kopi.

     

    Ryder66617-09-21 13:57

  • ★★★★0

    Fra grindhousevideo.com via shipito.com:

    The Cat O' Nine Tails (Arrow US Arte Originale Limited Edition 4K UHD)

    It's Alive - Trilogy (Scream Factory)

    The Swimmer (Grindhouse, Deluxe Edition m. slip, BD, dvd og cd med soundtrack)

    The Last Starfighter (Arrow, limited edition slip)

    Jeg går normalt ikke super højt op i slipcovers, cover artwork og den slags. Men Arrows nye "Arte Originale"-serie, der er genudgivelser af deres limited editions af Argento-film, men nu på UHD og med de originale, italienske plakater på forsiden, tiltaler mig meget. Så jeg besluttede mig for at begynde at købe dem hjem.

    Desværre kunne jeg på bestillingstidspunktet kun finde Arte Originale-udgaven af Cat O' Nine Tails hos Grindhouse Video - og de er stoppet med at sende ud af USA. Så jeg måtte en tur gennem min faste re-shipper, Shipito.

    Jeg valgte derfor at fylde nogle ekstra ting i kassen, nu hvor jeg alligevel regnede med at skulle betale dyr porto, moms og gebyr.

    Shipito og DHL leverede til gengæld den hurtigste service, jeg endnu har prøvet. Pakken blev afsendt fra Californien i går og ankom hos mig på Frederiksberg i middags.

    Jeg er lidt spændt på toldsituationen. For sidst jeg skulle modtage en pakke fra DHL, kunne jeg se, at den var gennem toldbehandlingen, og jeg modtog en sms med et link til at betale moms og gebyr. Men denne gang har jeg intet hørt. Ifølge trackingen har den dog været forbi tolderne. Så det kan selvfølgelig være, at det blot sker på den gammeldags manér, hvor man fået et brev med posten en uge eller to efter, om at man skal betale. Jeg tør i hvert fald ikke juble højt endnu. 

    thomsen17-09-21 17:34

  • ★★★★★★0
    • The Dark and the Wicked
    • Mogul Mowgli

    Lidt flere 2020-film :)

    Guldager18-09-21 11:02

  • ★★★★0

    Dammit! Tjekkede lige diskene i min nye It's Alive-boks. Jeg har læst mig til, at der er en del, der stadigvæk oplever problemer med beskidte eller ridsede skiver fra Scream Factory, og jeg havde jo også selv det samme problem med min Friday the 13th-boks. 

    Der var smuds og fingeraftryk på to af diskene, og den ene havde også ridser så dybe, at de ikke kunne tørres væk (på trods af at der jo faktisk er en beskyttende coating på alle blu-rays). 

    Det er noget lort, når man har fået sendt den gennem en re-shipper. Så nu må jeg se, om forhandleren vil bytte skiven, eller om jeg skal gå direkte til Shout. 

    thomsen18-09-21 14:57

  • ★★★★★1

    Fra Amazon.UK:

    • The Passion of Joan of Arc (BD)
    • Michael (BD)
    • Safety Last (BD)
    • Parasite (BD)
    • Shoplifters (BD)
    • I Saw The Devil (BD)

    Fra Faraos Cigarer:

    • Castle Grayskull - MOTU Origins 

    Sidstnævnte var en tidlig fødselsdagsgave fra mine forældre, da jeg skal i gang med at samle på "Masters of The Universe" figurer m.m. efter jeg opdagede, at Mattel der stod bag den originale legetøjserie  i 80'erne for et års tid siden begyndte at genudgive de gamle figurer. Eneste forskel er at figurene i den nye retro serie har langt større bevægelighed ift hoved, arme og ben. Designet er dog præcis det samme som i gamle dage.

    Grunden til at jeg vil begynde at samle på serien igen skyldes både en nostalgi faktor men også det, at mine originale gamle figurer fra 80'erne er temmelig slidte, samt det at der er våben der mangler osv. 

    Her kan man se den nye retro udgave af Castle Grayskull og nedenunder Roboto fra den nye retro serie, hvor man også kan se forskellen på 1980 udgaven og så samme figur anno 2020.

    youtu.be/EQJjNkSm8uI

    youtu.be/wc-PljQoF18

    For nylig blev der også efter 2 års Corona-pause afholdt PowerCon i USA, som er en messe der primært er dedikeret til Masters of The Universe og She-Ra universet. Sidstnævnte var 80'ernes pendant til He-Man og var en spin-of serie, der foregik i samme univers blot med den heroiske prinsesse She-Ra som frontfigur.

    youtu.be/erXswFTwEh4

    Pixel-Dan der bl.a. også er vært på PowerCon og har en YouTube kanal dedikeret til legetøjs og merchandise samlere er også manden bag den enorme bog "The Toys of Masters of The Universe" på 750 sider, der går i detaljer med samtlige figurer m.m. i dette univers. Den har været revet ned fra hylderne men kommer heldigvis i handlen igen sidst på året. 

    youtu.be/BHf2PLOj2ZI

    NightHawk18-09-21 17:43

  • ★★★★2

    Sidstnævnte var en tidlig fødselsdagsgave fra mine forældre, da jeg skal i gang med at samle på "Masters of The Universe" figurer m.m. efter jeg opdagede, at Mattel der stod bag den originale legetøjserie  i 80'erne for et års tid siden begyndte at genudgive de gamle figurer.

    Sejt :)

    Da jeg var barn og samlede på Star Wars, var det kun de mere velstillede kammerater, der havde større ting - Tusindårsfalken, AT-AT, ja selv Jabba the Hutt. Jeg kunne kun drømme om disse - og så lige lege med dem et par minutter, når jeg var på besøg hos vennerne. Jeg lovede dengang mig selv, at når jeg blev voksen og fik råd til disse vidundere, ville jeg køb dem! (Det er dog ikke sket endnu :)

    MOTU var i slutningen af, at jeg legede med actionfigurer, men jeg havde nogle stykker. Sådan noget som Castle Grayskull ville jeg dog aldrig komme nærheden af - det tætteste jeg kom var at stå og kaste længselsfulde blikke efter det i Fætter BR...

    chandler7518-09-21 18:57

  • ★★★★★0

    Sejt :)

    Da jeg var barn og samlede på Star Wars, var det kun de mere velstillede kammerater, der havde større ting - Tusindårsfalken, AT-AT, ja selv Jabba the Hutt. Jeg kunne kun drømme om disse - og så lige lege med dem et par minutter, når jeg var på besøg hos vennerne. Jeg lovede dengang mig selv, at når jeg blev voksen og fik råd til disse vidundere, ville jeg køb dem! (Det er dog ikke sket endnu :)

    MOTU var i slutningen af, at jeg legede med actionfigurer, men jeg havde nogle stykker. Sådan noget som Castle Grayskull ville jeg dog aldrig komme nærheden af - det tætteste jeg kom var at stå og kaste længselsfulde blikke efter det i Fætter BR...

    Det kan jeg sagtens nikke genkendende til, for jeg havde det på præcis samme måde, da jeg var barn/teenager. :)

    For mine lommepenge havde jeg også for det meste kun råd til at købe figurene i "Star Wars" og "MOTU" serierne. Jeg fik dog fat i en af de to-benede AT AT fra "Return of the Jedi", samt en skov-scooter og en Ewok katapult. Og hos MOTU fik jeg også Battle Cat og en Sky Glider.

    Men de helt store ting så som de fire benede AT AT, Tusindeårsfalken, Jabba The Hut og Dødsstjernen - som kostede en bondegård - og MOTU's Castle Grayskul og Snake Mountain, det havde jeg heller ikke råd til dengang.

    Så det er faktisk meget rart nu endelig at kunne købe de ting også selvom, at det er i en ny retro serie. :)

    NightHawk18-09-21 19:23

  • ★★0

    Fik fra DBA

    Ronin på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

    Pris 72kr Inkl forsendelse, købt brugt, men den danske udgave er vist ret svær at finde.

    Fik fra Læsehesten Randers

    en double feature med følgende Blu Rays på to skiver i en æske, bestående af Lock, Stock And Two Smokin Barrels, samt Revolver. Dansk release med dansk tekst.

    Pris 99kr spritny Inkl forsendelse.

    Er spændt på at gense Revolver, og se om den er så dårlig som husket/dens ry.

    Ryder66621-09-21 20:58

  • ★★★★0

    Nå, Shout sender en ny disk med It Lives Again til et erstatte den, der kom med i boksen, som havde ridser. Som sædvanlig vil de dog kun sende til en amerikansk adresse, så det må blive til min re-shipper. Heldigvis er jeg i forvejen ved at samle ting sammen på lageret til at fylde en pakke, så det er fint nok. 

    thomsen22-09-21 11:24

  • ★★★★★★0

    Hvordan fungerer det med en reshipper og told?

    Guldager22-09-21 17:36

  • ★★★★0

    Hvordan fungerer det med en reshipper og told?

    Jeg har kun prøvet det en gang, efter de ændrede reglerne.

    Man skal selv udfylde tolderklæringen, så det er jo op til en selv, hvor ærlig man vil være.

    Jeg skal gerne indrømme, at jeg altid skrev mig ned under bagatelgrænsen før. Men jeg tænker, at det nok ikke kan betale sig at snyde på vægten mere. Hvis de er tvivl, vil posten jo bare bede dig om at uploade en faktura. 

    Så jeg var helt åben omkring værdien sidste gang. 

    Normalt har jeg så bare valgt den billigste forsendelsesmetode. Men da den ikke er særlig billig længere, og da der kun var få dollars til forskel til DHL Express, hvor pakken ville være meget hurtigere fremme, så valgte jeg denne gang DHL.

    Det gik super hurtigt. Jeg modtog faktisk pakken dagen efter, at den var sendt fra Californien. 

    Jeg ved så stadigvæk ikke, om jeg har været heldig. DHL plejer at sende en sms eller mail om, at man skal indbetale moms og gebyr. Men jeg har ikke hørt fra dem endnu og heller ikke modtaget noget brev om det med posten, som man gjorde i gamle dage.

    Så foreløbigt ser det ud til, at man pakke er kommet ind på et tidspunkt, hvor de har haft travlt og ikke fået tjekket ordentligt. 

    Men normalt vil jeg forvente, at man skal betale moms + gebyr ved modtagelsen. Jeg har ikke set nogen mulighed for at forudbetale moms hos nogle af kurerfirmaerne. 

    Umiddelbart er det dog ikke en løsning, der kan anbefales i stedet for fx at bestille hos Amazon, for Amazon kan sende tingene meget billigere, plus at du kan forudbetale momsen og slippe for gebyret. Jeg bruger det derfor kun til ting, som jeg skal købe hos forhandlere, som ikke vil sende til DK.

    thomsen22-09-21 19:45

  • ★★★★1

    Kom til at gå lidt amok i dag. 

    Jeg køber sjældent skønlitteratur, sådan i erkendelse af, at jeg har adskillige hundrede bind stående i reolen, som jeg endnu ikke har fået læst. Så det bliver ikke til meget andet nyt end til jul og fødselsdag. 

    Men jeg var et smut forbi Arnold Busck i Kbh. C i dag, og de havde et stort "klassikerudsalg" med 25% på en hulens masse titler fra alle forlagene - fra giganter som Gyldendal til de små mikroforlag.

    Blandt de sidste var Forlaget Sidste Aarhundrede, som jeg er blevet ret vild med. De udgiver både nyoversættelser af ældre udenlandske bøger og genudgiver obskure danske bøger, der måske ikke har været tilgængelige i over 100 år. 

    Jeg har haft en del af deres bøger på min ønskeliste længe, men de kan være svære at finde udenfor hovedstaden. Så nu greb jeg chancen og fik købt en hel stak - ikke mindst fordi forlaget har skrevet, at et par af dem er ved at være udsolgte. 

    Fælles for det, jeg købte, er, at alle er ovre i den groteske ende eller hører til de sjældne danske indslag af gotisk skræk - og så forbindes de fleste af dem med Edgar Allan Poe. 

    Jeg fik købt:

    B.S. Ingemann - Den åndelige dårekiste - i dag kender vi ham bedst som salmedigter, men Ingemann skrev faktisk også gys i en stil, som nogen har kaldt for "Poe før Poe."

    Astrid Ehrencron-Kidde: Det sukker så tungt udi skoven - af Martin Willéns underlige hændelser - Ehrencron-Kidde blev aldrig særlig kendt i sin samtid, men er alligevel vigtig i den danske skrækhistorie for den serie af noveller om den synske jurist Martin Willéns oplevelser, hun skrev for 100 år siden. Stilistisk bliver hun beskrevet som en mere afdæmpet og poetisk, dansk Edgar Allan Poe.

    Astrid Ehrencron-Kidde: Der hvor skyggerne faldt - flere noveller om Martin Willén. 

    Gabrielle Wittkop - Nekrofilen - den nyeste bog i stakken, fra 1972 og oversat fra fransk. Og ja, den handler om det, som titlen antyder. 

    Jakob Hansen: Rædselsrealisten - tidlig dansk modernistisk litteratur af en forfatter, der i dag mest er kendt for at være ven med Andersen-Nexø. Jakob Hansen var den første, der oversatte Edgar Allan Poe til dansk og skrev lige så grumt, men dog mere forankret i realismen. Bogen indeholder hans debutroman og syv noveller. 

    thomsen24-09-21 18:02

  • ★★★★★★1

    Var forbi Oddshops bod i går til Skrækfest, og det blev til følgende film:

    • Ninja Condors
    • Psychos in Love
    • House of 1000 Corpses
    • Trick 'r Treat
    • Ju-On & Ju-On II (BD)
    • Hired to Kill (BD)
    • Monster in the Closet 
    • The Ghoul
    • Blackburn
    • Firepower
    • Catfight (BD)
    • Antisocial (BD)

    Og købte en udstoppet fugleedderkop i en anden bod :)

    Guldager26-09-21 11:47

  • ★★0

    Har helt glemt at skrive sidste uges høst på

    Fra DBA

    Prince Of The City på Blu Ray, US release med engelsk tekst, købt brugt 100kr inkl forsendelse. Fejler intet, ser ud som ny.

    Drive Hard på Blu Ray med John Cusack, dansk release med dansk tekst

    3096 Dage, på Blu Ray dansk release med dansk tekst, med Thure Lindhardt

    Pris for de to Inkl forsendelse 90kr

    Fra Elgiganten

    A Quiet place på Blu Ray, dansk release med dansk tekst.

    Pris 78kr spritny Inkl forsendelse

    Fra Moviezoo

    The Suspect, med William Sadler, på Blu Ray, dansk release med dansk tekst

     

    Ryder66627-09-21 14:29

  • ★★★★★★0

    Luca (pixar)

    Black Widow

    Begge på BD

    Opdagede at jeg af en eller anden grund ikke har fået købt Soul til Pixar samlingen, så den må jeg lige have fundet ved lejlighed.

    Wayne30-09-21 13:36

  • ★★★★0

    Fra Foetex.dk:

    PS5 bundle med ekstra controller og Spiderman Miles Morales Ultimate Edition.

    ( ... hvilket jo så også må betyde, at jeg officielt er med på UHD-vognen nu. Jeg begyndte så småt at købe film i formatet tidligere i år. Nu mangler jeg så bare at opgradere fjernsynet). 

    thomsen 1-10-21 15:48

  • ★★0

    Fik følgende film på Blu Ray

    Fra DBA

    The Shallows med Blake Lively, dansk release med dansk tekst. Købt spritny stadig i folie. Pris 52kr Inkl forsendelse

    Goodkill med Ethan Hawke, dansk release med dansk tekst. Købt brugt for 57 kr Inkl forsendelse, ser pletfri ud.

    Fra filmmarked

    The Substitute med Tom Berenger, dansk release med dansk tekst. Købt brugt for 149kr ser pletfri ud.

    xXx: The Next Level med Ice Cube, svensk release med dansk tekst. Den stod som brugt men var ny og stadig plomberet da jeg modtog den. Pris 149kr

    Fra Coolshop

    Fatal Attraction, med Michael Douglas, dansk release med dansk tekst

    Final Target, med John Malkovich, dansk release med dansk tekst

    Cry Freedom, med Denzel Washington, dansk release med dansk tekst

    Coal Miners Daughter, med Tommy Lee Jones, dansk release med dansk tekst

    Dredd, med Karl Urban, dansk release med dansk tekst

    Monster Hunter, med Milla Jovovich, dansk release med dansk tekst

    Alle film på Blu Ray og mange under 100kr stk

    Monster Hunter, Final Target og Fatal Attraction for 66kr stk i alt 198kr for alle 3 inkl forsendelse

    Ryder666 1-10-21 20:47

  • ★★0

    Fik fra Oddshop

    John Carpenters Body Bags, Blu Ray, Svensk release med original engelsk lydspor

    Dead Ant, med Tom Arnold, Blu Ray italiensk release med original engelsk lydspor

    John Carpenters, In The Mouth Of Madness, Blu Ray, tysk release med original engelsk lydspor

    Ryder666 2-10-21 23:44

  • ★★★★★★0

    Måske fjollet, men har købt Doctor Sleep (i både DC og bio version). Ratede den jo kun 3/10. Men vil gerne give den en chance mere, nu Midnight Mess er så fed. Ved ikke om det var DC udgaven eller bio udgaven jeg oprindeligt så. Men har hørt DC er den bedste, så nu får den en chance mere. 

    T. Nielsen 5-10-21 14:23

  • ★★★★0

    Jeg var udmærket underholdt af Doctor Sleep og har kun set biografudgaven (som lå på Netflix). Har hørt det samme om DC, så den skal jeg have fat i på et tidspunkt.

    thomsen 5-10-21 17:49

  • ★★★★0

    Fra amazon.co.uk:

    A Tale of Two Sisters (Arrow)

    Blind Beast (Arrow)

    Jeg tænkte, at jeg lige ville prøve igen, hvordan det går med amazon UK. Jeg valgte to film, som jeg gerne ville have, og som alligevel ikke kommer med på Arrows udsalg i denne måned, fordi de er for nye. Så får jeg til gengæld booklets og slipcover med. 

    Det gik lynhurtigt, fra dag til dag, og pakken blev kontrolleret af tolden og sluppet igennem.

    Er der nogen, der har prøvet, hvordan det ser ud med den billige forsendelsesmetode nu? Før kunne man jo vælge ml. tre forskellige, men nu kan man kun vælge to: en billig, lidt langsommere og næsten dobbelt så dyr, men meget hurtig. Jeg kan dog se, at man kommer til at betale dansk moms ved begge metoder, så jeg vil egentlig tro, at de begge kan bruges nu?

    thomsen 5-10-21 17:54

  • ★★★★★★1

    Blind Beast er fantastisk.

    Har endnu ikke turde bestille fra UK. Men det kører upåklageligt med den billigste fra US. De har også kun 2 valgmuligheder 

    Guldager 5-10-21 18:02

  • ★★★★★1

    Måske fjollet, men har købt Doctor Sleep (i både DC og bio version). Ratede den jo kun 3/10. Men vil gerne give den en chance mere, nu Midnight Mess er så fed. Ved ikke om det var DC udgaven eller bio udgaven jeg oprindeligt så. Men har hørt DC er den bedste, så nu får den en chance mere. 

    Super at du har fået lyst til at give "Doctor Sleep" en chance mere. Jeg foretrækker selv Directors Cut udgaven, da den giver noget mere tyngde ift Dannys traumer og hans forbindelse med den unge pige. Særligt det her mentor/protegé forhold er noget af det, jeg synes der fungerer allerbedst i filmen ud over Dannys duel mod Rose The Hat.

    Spændende at høre hvad dig og Babo, samt Thmosen synes om det længere cut.

    NightHawk 5-10-21 18:24

  • ★★★★★1

    Fra amazon.co.uk:

    A Tale of Two Sisters (Arrow)

    Blind Beast (Arrow)

    Jeg tænkte, at jeg lige ville prøve igen, hvordan det går med amazon UK. Jeg valgte to film, som jeg gerne ville have, og som alligevel ikke kommer med på Arrows udsalg i denne måned, fordi de er for nye. Så får jeg til gengæld booklets og slipcover med. 

    Det gik lynhurtigt, fra dag til dag, og pakken blev kontrolleret af tolden og sluppet igennem.

    Er der nogen, der har prøvet, hvordan det ser ud med den billige forsendelsesmetode nu? Før kunne man jo vælge ml. tre forskellige, men nu kan man kun vælge to: en billig, lidt langsommere og næsten dobbelt så dyr, men meget hurtig. Jeg kan dog se, at man kommer til at betale dansk moms ved begge metoder, så jeg vil egentlig tro, at de begge kan bruges nu?

    Det er lidt sjovt med Amazon.UK for tiden ift hvilke forsendelses metoder man kan benytte sig af.

    Før hen var der altid tre forskellige muligheder, men nu skifter det frem og tilbage så nogle ordrer kun kan bestilles som standard mens, at andre ordre er enten standard eller Expedided. Og i nogle tilfælde kan man desuden også vælge one day delivery.

    Jeg kan ikke finde hoved og hale i hvorfor, at valg-mulighederne varierer på den måde. Sidste gang jeg modtog film fra Amazon.UK var det kun muligt med standard-forsendelse. Det positive ved det var dog, at heller ikke her blev pakken taget i tolden og påført ekstra gebyr og moms. Så den billigste metode fungerer åbenbart også helt fint.

    NightHawk 5-10-21 18:36

  • ★★0

    Gik lidt amok på Itunes.

    Bad Boys

    James Bond:

    The living dayligts

    Licens To Kill

    Goldeneye

    Tomorrow Never Dies

    The World Is Not Enough

    Die Another Day.

    Weird_J 5-10-21 18:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen