Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 1

    Hvad så med Red Dead Redemption spillene. Eftersom de foregår i Det Vilde Vesten, så må de vel nærmest pr. definition være 100% "guns blazing" spil?

    Eller er der også et element af role-playing og stealth i dem?

    Nej, hverken RPG eller stealth. Til gengæld går det ofte langsomt. Meget langsomt. Men nogle vanvittigt flotte spil, især toeren er noget af det flotteste jeg nogensinde har set.

    Jeg må dog indrømme at jeg er gået død i RDR2, da jeg føler at man bruger alt for lang tid på ingenting i det spil. Og med to små børn og begrænset tid til spil og film, så måtte jeg ganske enkelt prioritere noget af alt det andet i stedet. :-)

    Bony19-09-21 19:38

  • ★★★★1

    Hvor meget "gun blazing" og hvor meget "stealth," der er i RDR, bestemmer man en stor udstrækning selv, for det afhænger fuldt af din egen spillestil. Du vælger for det meste selv, om du vil løbe ind og bare fyre løs, eller om du vil snige dig ind med en lydløs bue ved hånden og forsøge at undgå at blive set.  Det er fastlåst i nogle missioner, men i andre kan du selv bestemme tilgangen, og der er et væld af sidemissioner og andre aktiviteter, hvor det er frit.

    Både RDR og RDR2 er nogle af de bedste historier, jeg har spillet, så jeg kan kun varmt anbefale dem. 

    thomsen20-09-21 09:47

  • ★★★★0

    Hvor meget "gun blazing" og hvor meget "stealth," der er i RDR, bestemmer man en stor udstrækning selv, for det afhænger fuldt af din egen spillestil. Du vælger for det meste selv, om du vil løbe ind og bare fyre løs, eller om du vil snige dig ind med en lydløs bue ved hånden og forsøge at undgå at blive set.  Det er fastlåst i nogle missioner, men i andre kan du selv bestemme tilgangen, og der er et væld af sidemissioner og andre aktiviteter, hvor det er frit.

    Både RDR og RDR2 er nogle af de bedste historier, jeg har spillet, så jeg kan kun varmt anbefale dem. 

    Takker :-)

    S. Rico20-09-21 12:12

  • 2

    Føtex har forudbestilling på PS5 pakke til 5.999,- !!!

    PS5 inkl. Spiderman MM og 2 x controllere.

    Bony27-09-21 17:11

  • 0

    Så fik jeg endelig spillet det legendariske The Last of Us. Fuck, det er et godt spil!

    Men fuck, hvor var jeg også dårlig til det. Jeg spillede på letteste sværhedsgrad, men måtte alligevel bruge 39 timer på at gennemføre det. Av!

    Ud fra diverse beskrivelser, så burde det kun tage 15-20 timer på normal sværhedsgrad. Så jeg er åbenbart en tumpe til at styre PS3 controlleren.

    Det hører med til historien, at det er første gang, at jeg spiller et POV skydespil på en konsol. Jeg har altid brugt min PC til skydespil, og det er MEGET lettere at sigte og ramme med en mus. Musen styrer man jo med hele håndfladen, hvilket giver en meget præcis styring. På en PS3 controller skal man derimod styre med tommelfingeren alene, og det kræver vist mere tilvænning end "blot" 39 timer...

    Nu er der så ingen vej udenom. Jeg bliver nød til at anskaffe mig The Last of Us 2. Og til det formål bliver jeg vist nød til at ryste op med de der 7-8000 kr. som en PS5 koster de få steder, hvor man kan få den. Man kunne selvfølgelig også håbe, at det bliver billigere senere på året. Men jeg tvivler. Eller bør man vente?

    Det med at bruge controller er jeg heller ikke den bedste til, da jeg altid har spillet med keyboard og mus og ikke ejet en konsol i evigheder, da det er begrænset hvor mange spil der ikke også kan spilles på PC. FPS er et must på PC da det er helt umuligt at sigte og det går så langsomt på konsol.

    Kiyonji28-09-21 13:48

  • ★★★★0

    Føtex har forudbestilling på PS5 pakke til 5.999,- !!!

    PS5 inkl. Spiderman MM og 2 x controllere.

    Tak for tippet!

    De presser godt nok prisen opad, synes jeg.

    Spiderman MM kan købes til 350 kr. og en Midnight Black controller ligger på omkring 500 kr. Dvs. man giver ca. 5200 kr. for konsollen alene!

    Jeg har dog på fornemmelse af, at prisen på PS5 er på vej op. De sidste to gange, jeg har set den til salg for sig selv (altså ikke i en bundle), hvor jeg ikke nåede at købe den, der stod den til 4800-4900 kr.  - dvs. ca 500 kr. mere, end den oprindeligt kostede.

    Jeg læste for nylig, at elektronikpriserne generelt ville få et hak opad her henover vinteren, fordi der internationalt er forsyningsproblemer, både i forhold til produktion, men også i forhold til at få nok skibe til kaj i de store havnebyer.

    Gad vide, om det er det, der gør sig gældende her?

    thomsen28-09-21 14:02

  • 0

    Jeg ser en gang i mellem nogle streams på Twitch ikke mindst dem fra Sykkuno som er en super fin fyr. Der var en lidt sjov episode i dag hvor han var blevet inviteret på kasino af sine venner og havde sagt at han kun vil bruge $100 og så endte med at tabe det hele og det var bedre bare at heppe på sine venner, da du så får den samme spænding men ingen penge taber. Eller også kan du i stedet bruge det på giftsubs. Det var tydeligvis ment som en joke, men derefter blev han spammet med giftsubs som jeg aldrig har set før. En eller to gav endda 100 giftsubs, hvilket trods alt er $500. Det var ret sjovt at se.

    Han er dog en af dem som fortjener det. Meget laidback og rolig. 

    En person som ingen venner havde og derfor begyndte at spille Leagues of Legends så han havde nogle at spille med og lagde videoer op på Youtube som sidenhen blev ret populære og så startede på Twitch for 2 år siden og blev den hurtigstvoksende kanal.

    Kiyonji28-09-21 17:19

  • ★★★★0

    Jeg følger et par forskellige på Twitch:

    Sinvicta, en gut, der primært spiller The Binding of Isaac, og som derudover er metal-fan. Dejlig kombo!

    Wirtual, en normand, der er fandens god til Trackmania, og derudover også super sympatisk.

    KarlJobst, et levende australsk speedrunning leksikon. Han streamer selv lidt speedruns, men laver primært videoer om speedrunning på youtube. Check det ud, hvis i er til speedruns - Både gamle og nye spil.

    Og så den eneste jeg skammer mig lidt over: CaptainSparklez. En old school minecraft youtuber, der har haft nogle minecraft musik-parodi-videoer, der har ramt over 150mio views. Af en eller anden grund bliver jeg ved med at følge med i hans streams/youtube videoer, selvom jeg egentligt ikke er så begejstrede for dem længere.

    dyg28-09-21 18:44

  • 0

    Jeg følger mest dem som jeg finder mest interessante og ikke så meget det de spiller. Jo det er da altid sjovt at se hvor suveræn Shroud er i Valorant, men det er mest de enkeltes personlighed og faktisk deres just chatting der er interessant. Det er så selvfølgelig først noget der er blevet interessant efter jeg har set dem spille og kende dem. 

    Shroud er så faktisk også interessant at følge pga. hans spil. Han ser virkelig ud til at nyde bare at kunne spille det han vil, på nær dem han selvølgelig er kontraktligt bundet til at spille. Lige nu er han for eksempel kontraktligt forbundet til at spille New World, hvor han så også har næsten 100k seere, og som sjovt nok er udgivet af Amazon.

    Ellers så spillede han for nyligt Death Loop og har spillet Diablo 2 og andre spil som ikke bliver spillet så meget. Det er jo ellers typisk de samme 4-5 spil der går igennem. Og så er han ærlig, som da han blev spurgt om hvorfor vi pludselig skulle se Netflix Tudum og svarede "fordi jeg bliver betalt for det."

    Men i det hele taget har Twitch også ændret sig meget, hvor det i starten mest af alt kun var fokus på gaming til at der nu er lige så meget hyggesnak eller hvad du vil kalde det.

    Men i det hele taget er det at være streamer ikke så let og ligetil som det ser ud. Der er mange som synes det ser fedt ud at kunne leve af at sidde og spille computerspil, men for det første er det kun ca. 1.5% af dem som streamer som overhovedet kommer i en liga hvor de kan leve af det og for dem der gør det er det hårdt arbejde, hvor det ikke er unormalt med arbejdsuger på 60-70 timer og ofte kan de også følge sig presset til at streame og spille spil de ikke har lyst til at spille. Der er i det hele taget ikke så meget frihed som de fleste tror. For selv om de ikke har en arbejdsgiver, på nær de få som er på kontrakt hos Twitch, så er de stadigvæk underlagt deres regler og hvad de betaler dem samt sponsorer.

    Ninja, som jeg ikke selv nyder at se, selv om han sikkert er en fin fyr, har selv udtalt at det er svært bare at tage fri da mange forventer at du streamer flere gange om ugen, så sådan noget som ferie er ikke bare noget du tager. Engang tog han fri i 48.72 timer og mistede 40.000 subscribere. Og lige nu er der kun Twitch og Youtube og så er der vel også Facebook Gaming og ingen ved hvordan det kommer til at se ud i fremtiden. Det er selvfølgelig også derfor der er mange som forsøger at skabe sit eget brand og tjene penge udenom Twitch.

    Kiyonji28-09-21 21:10

  • 0

    Og så er der selvfølgelig Kristoffer Yee for dem som nyder at se ham bygge keyboards. Han er ret kendt for sin YouTube kanal og at se ham bygge keyboards live og snakke med hans chat er ret chill.

    Kiyonji29-09-21 11:10

  • 0

    Jeg kan anbefale Wackyjacky101, som gør sig rigtig meget i PUBG, men roder også med andre spil indimellem.

    Lige nu har han svært ved at finde noget for alvor at spille, da det jo går stødt ned af bakke med PUBG, desværre!

    Jeg synes han er helt kanon at følge, da han ikke bare spiller, men analyserer hans games og forklarer hvorfor han tog de valg han tog og sådan.

    På hans Youtube kanal kan man også finde videoer hvor han sammenligner våben, hvor han fortæller hvilket attachments der er bedst til våben osv., udover selvfølgelig også videoer med de games han har spillet på Twitch, som var værd at lave en video ud af.

    www.youtube.com/c/WackyJacky101

    Superknys29-09-21 16:56

  • 0

    Jeg var ikke klar over der stadigvæk var nogle der spillede PUBG. Det er i hvert fald overhalet gevaldigt af Apex Legends og Fortnite. Og så er der selvfølgelig Valorant som vel er det mest hotte spil i øjeblikket, selv om det selvfølgelig ikke er i helt samme kategori som de andre.

    Det er en ting der er lidt ærgerligt ved Twitch at det er de samme 4-5 spil der oftest bliver spillet.

    Kiyonji29-09-21 20:07

  • ★★★★★0

    Det er en ting der er lidt ærgerligt ved Twitch at det er de samme 4-5 spil der oftest bliver spillet.

    Jeg forstår ikke helt, hvad du mener? Jeg har da set mange forskellige hive fat i ældre spil igen, og bruger det også til at tjekke nye spil ud inden køb.

    David Lund29-09-21 20:10

  • ★★★★0

    Jeg vælger 100% streamere ud fra hvilke spil de spiller, og mine to vigtigste er Binding of Isaac og Trackmania, og de indgår vel ikke i din liste af 4-5 spil, der spilles.

    Hvis du kun ser de store navne, så er det helt sikkert de samme spil, der går igen, men kig på de lidt mindre (mine Trackmania streamere har stadigvæk omkring 5k subs), så finder du mange andre spil, og også nogle super gode streamere.

    dyg29-09-21 20:21

  • 0

    Det synes jeg nu stadigvæk er tilfældet. Der er mange forskellige du kan vælge derinde, men det er også begrænset hvor mange der ser dem og hvor meget jeg er interesseret i disse streamere. Hvad der så er en lille streamer er et definitionsspørgsmål. Jeg synes dog mange af de små streamere er ret uinteressante af dem jeg har set, men vi har selvfølgelig også allesammen forskellige præferencer og det er ok.

    Det handler dog heller ikke så meget om spillene for mig, men om personen der spiller dem og til tider hvem de spiller det med. Jeg bruger dem mest til at hygge mig med dem og bruge chatten, som sådan et community, så jeg føler jeg ikke sidder og spiller alene.

    Og så er der lige nu New Woeld som Amazon promoverer heftigt. Det ser egentlig ok ud, men tiden vil vise om det bliver det story nye open world spil.

    Kiyonji29-09-21 21:22

  • ★★★★★0

    Eneste reel streamer jeg følger er Nextlander, fordi det er den platform de har valgt, er vokset op med Gamespot så jeg har fulgt de fleste fra den tid, og var med ved Whiskey Media og Arrow pointing down hel fra start af.

    Pt. har Nextlander f.eks. gang i gennemspil af The Ripper FMV spillet, og Alex Navarror fact checker med, hvor mange law and order episoder de forskellige skuespiller har været med i undervejs når de spiller, det er ren hygge.

    Ellers er jeg på Giantbomb, Minmaxx og Easy Allies, hvor jeg ser forskellige video'er fra, samt deres liveshows når jeg lige kan, Brandon Jones indtaler stadigvæk alle reviews Easy Allies laver, og den stemme er jeg bare vokset op med fra de gamle Gametrailers og Screw Attack dage.

    Ser generelt mere diverse Easay omkring spil, Game Makers toolkit som er Mark Brown har jeg fulgt i lang tid, og hans seneste eventyr er han vil til at lave sit eget spil, det ikke fordi han vælger at være designer, men han har lavet så mange video'er omkring koncepter og mekanikker og genre og andre ting i spil at nu vil han prøve at bruge den viden han har til at lave sit eget spil, og dokumentere det hele undervejs, valg af game engine osv.

    Elwood29-09-21 23:12

  • ★★★★2

    Det med at bruge controller er jeg heller ikke den bedste til, da jeg altid har spillet med keyboard og mus og ikke ejet en konsol i evigheder, da det er begrænset hvor mange spil der ikke også kan spilles på PC. FPS er et must på PC da det er helt umuligt at sigte og det går så langsomt på konsol.

    Jeg kunne simpelthen ikke have siddende på mig, at jeg kun havde gennemført The Last of Us på easy level. Så nu har jeg brugt endnu en fuld "arbejdsuge" på at spille det igen - men denne gang på normal sværhedsgrad.

    Efter nu ca. 80 timers træning med controlleren, så synes jeg efterhånden at jeg har styr på det. Jeg er i hvert fald blevet ret effektiv til at snige mig rundt og slå ihjel. Dvs. når det er mig selv, der er den angribende.

    Det er noget sværere, hvis det er fjenden, der overrasker mig. Så er det stadig en stor udfordring at reagere hurtigt og præcist med controlleren.

    De sidste to store udfordringer: tunnellen med de mega mange zombier, og hospitalet med de mega mange soldater klarede jeg nærmest uden at blive såret. Det var jeg ret stolt over. Men ok, nu ved jeg efterhånden også præcist hvor fjenden befinder sig, og hvordan de opfører sig.

    Nu holder jeg lige et par ugers spillepause. Og så skal jeg bagefter tage en stor beslutning: købe en brugt PS4 slim eller punge ud til en dyr PS5'er. Jeg har allerede købt The Last of Us 2 + Uncharted 1-3 remastered, som bare står på hylden og venter på at blive proppet ind i enten en PS4 eller PS5.

    Kan man regne med at PS5 er fuld PS4 bagud kompatibel ift. de ovenfor nævnte spil?

    S. Rico30-09-21 00:02

  • ★★★★★★1

    Jeg kunne simpelthen ikke have siddende på mig, at jeg kun havde gennemført The Last of Us på easy level. Så nu har jeg brugt endnu en fuld "arbejdsuge" på at spille det igen - men denne gang på normal sværhedsgrad.

    Efter nu ca. 80 timers træning med controlleren, så synes jeg efterhånden at jeg har styr på det. Jeg er i hvert fald blevet ret effektiv til at snige mig rundt og slå ihjel. Dvs. når det er mig selv, der er den angribende.

    Det er noget sværere, hvis det er fjenden, der overrasker mig. Så er det stadig en stor udfordring at reagere hurtigt og præcist med controlleren.

    De sidste to store udfordringer: tunnellen med de mega mange zombier, og hospitalet med de mega mange soldater klarede jeg nærmest uden at blive såret. Det var jeg ret stolt over. Men ok, nu ved jeg efterhånden også præcist hvor fjenden befinder sig, og hvordan de opfører sig.

    Nu holder jeg lige et par ugers spillepause. Og så skal jeg bagefter tage en stor beslutning: købe en brugt PS4 slim eller punge ud til en dyr PS5'er. Jeg har allerede købt The Last of Us 2 + Uncharted 1-3 remastered, som bare står på hylden og venter på at blive proppet ind i enten en PS4 eller PS5.

    Kan man regne med at PS5 er fuld PS4 bagud kompatibel ift. de ovenfor nævnte spil?

    Damn - jeg synes også du havde skåret voldsomt ned på aktiviteterne herinde - man kan ikke være to steder samtidig ;-D

    Wayne30-09-21 05:52

  • 1

    Kan man regne med at PS5 er fuld PS4 bagud kompatibel ift. de ovenfor nævnte spil?

    Ja, PS5 er bagudkompatibel med stort set alle PS4 spil med få undtagelser. De nævnte er i hvert fald, men du kan finde en liste på nettet. Tænker det er 99% der kan kører på PS5 efter en opdatering. :-)

    Bony30-09-21 05:59

  • ★★★★★1

    Uncharted 4 og Lost legacy får remastered købe udgave til næste år, det er primært 60 fps der er forskellen.

    Så hvis ikke får en PS5 lige foreløbigt kan du se frem det også, og hvis man ikke synes 30 eller 60 gør en forskel så prøv at køre Miles Morales i fidelity mode, og bagefter Ray Trace performance mode :)

    Følelsen er dag og nat.

    Elwood30-09-21 09:11

  • ★★★★★2

    Also her er den ultimative side til at se, hvad man får ud af PS4 spil på PS5.

    www.resetera.com/threads/ps5-backwards-compatibility-all-ps4-games-with-benefits.322747/

    Elwood30-09-21 09:16

  • ★★★★★0

    Så blev BluePoint Studio, Officelt en del af PlayStation familien.

    Elwood30-09-21 21:34

  • 2

    Så har man fået besked om at PS5 kan afhentes i dag, men fandeme om jeg ikke skal til generalforsamling i den anden ende af landet her i weekenden, så er ikke engang hjemme til at spille. Tal lige om dårlig timing..!

    Bony 1-10-21 10:46

  • ★★★★1

    Min kom allerede i dag, selvom den oprindeligt først skulle være leveret mandag. Så endnu engang tak til Bony for tippet!

    Det er godt nok en enorm kasse. Og så var jeg lidt overrasket over, at den faktisk er meget, meget lys grå, for alle billeder får den til at se hvid ud. Nu skal den blot hookes op, og så har jeg en aftale om at spille Overcooked 2 sammen med et par venner, så vi rigtigt kan råbe ad hinanden. :-)

    Jeg mangler også voldsomt et nyt headset. Det gamle holder kun sammen med gaffer-tape og har næsten ingen batteritid tilbage. Men jeg tænker, at jeg nok lige kan strække den lidt længere. Så dukker der forhåbentligt et godt tilbud op på Black Friday. Kassen er sgu pænt tom lige nu!

    thomsen 1-10-21 15:42

  • 2

    Ja, kassen er godt nok gigantisk. Jeg hentede den i går aftes og stod og ventede længe på lagerpersonalet og pludselig kunne man høre en palleløfter skramle i gennem butikken. Jeg er glad for at jeg var i bil og ikke på cykel.

    Var bombet efter rødvinsbrandert til arrangementet, så smuttede tidligt i seng i går og har først kunne stille det op her til aften efter drengene var puttet. Har fået overført mine PS4 spil og nåede lige en 20 minutters gameplay af TLOU2. Ganske enkelt smukt på mit LG OLED. Blev helt nyforelsket i spillet. Har lovet den ældste knægt at vi skal kigge lidt på det nye Spiderman i morgen, da han elsker at svinge rundt i det første spil. Han er dog kun fem år, så det er nok lidt begrænset hvor meget mere end det vi når.

    Men at se hans glæde ved at spille Playstation og genkende det fra mig selv i den alder er godt nok guld værd.

    Bony 3-10-21 23:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen