Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★1

    Nu forvirre Microsoft igen desværre, de sagde en kraftigere konsol med Scorpio, men da Phil Spencer blev interviewet, siger han følgende til Eurogamer.

    You should buy [the Xbox One S], because Scorpio is not going to do anything for you,” Spencer said after asking the reviewer what TV he had – in this instance a 1080p set. “Scorpio is designed as a 4K console, and if you don't have a 4K TV, the benefit we've designed for, you're not going to see.

    Så Scorpio gir kun mulighed for højere opløsning, men vil ikke give et boost til nuværende titler til og bruge den hurtigere konsol. Virker lidt mystisk, eller det måske blot mig?

    Ved ikke hvor meget jeg tror på de kan lave en konsol der kan køre 4K flydende samtidig men den skal kunne købes til nogenlunde fornuftig penge, godt med på den kommer til og koste en del, men alt det her Phil siger går en del i mod det jeg fik ud af og høre udvikler som Todd Howard og andre snakke omkring den, og hvad de vil ku bruge den xtra kraft til.

    Kilde

    Elwood15-06-16 15:06

  • ★★★★★0

    Jeg tror ikke engang Microsoft ved præcis hvordan Scorpio udvikler sig. Lige nu fokuserer de på salget af Xbox One S, og i forlængelse af det, giver Spencers udtalelser fint mening. Lad os vente til næste E3, og se hvad den rent praktisk kan.

    David Lund15-06-16 18:46

  • ★★★★★0

    Jeg er enig, men det var bare lidt pudsigt at det lidt gik mod det som udviklerne sagde i video'en.

    Men ja vi må vente og se.

    Elwood15-06-16 19:37

  • ★★★★★★0

    Ud fra hans udtalelser, lader det til at de har lagt sig ret meget fast på hardwaren allerede og ud fra den info, vi har fået indtil videre, tvivler jeg stærkt på, at den kan rocke spil i 4K på fornuftig vis.

    Det er først med den seneste generation af nVidia-kort og muligvis de seneste AMD-kort, kombineret med en ret heftig CPU, der for alvor har gjort 4K muligt på PC.

    Mit gæt er, at de i langt højere grad vil fokusere på 60 fps og bare opskalere materialet, samt at maskinen måske kan levere billigere VR, fordi de ikke er tvunget til at have ekstra CPU/GPU-kraft i headsettet, som Sony lader til at lave på deres.

    Zero Cool15-06-16 21:59

  • ★★★★★0

    Jeg tror stadig, at Microsoft prøver at få Oculus Rift til at fungere med Xbox One. For ikke at snakke om at få Steam til konsollen. Microsoft har i hvert fald midlerne til at få så dyre aftaler i hus.

    David Lund15-06-16 22:21

  • ★★★★★★0

    Hvorfor skulle MS arbejde for at få Steam på Xbox? Ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, ville det vel modarbejde deres eget forsøg på at trække folk over på Windows 10 og bruge MS' egen store.

    Zero Cool15-06-16 22:28

  • ★★★★★0

    Xbox One bliver mere og mere en PC, og synes bare det virker som en naturlig udvikling, at hive flere third parties ind. De har længe arbejdet henimod, at man skal bruge både sin PC og sin Xbox for at få det fulde udbytte af konsollen og de spil man køber til. Steam vil nok kun kunne tilbyde PC-spil til Xbox'en, hvor MS' store vil tilbyde Xbox spil, så jeg kan ikke se, hvordan de to ting, kommer i konflikt. Derimod vil det uden tvivl sælge en helvedes masse konsoller, hvis en sådan aftale kom i hus. Som det mindste tænker jeg, at de har leget en del med tanken - men jeg tror egentlig også, at det på et tidspunkt sker. Om det så først bliver i næste generation, tør jeg ikke gætte på.

    David Lund15-06-16 22:50

  • ★★★★★0

    Oculus er jeg hel med på de vil prøve og lave samarbejde med, det virker fornuftigt i stedet for og sku lave deres eget headset.

    Oculus ser også ud til og gøre den ene efter den anden VR title der afsløres på E3 exclusive til deres headset.

    Elwood15-06-16 22:54

  • ★★★★★★0

    Jo, hardwaren er tæt på PC, men det har jo altid været tilfældet med Xbox.

    Du kan sammenligne det med spil til Mac og Linux på Steam - i begge tilfælde skal spillene porteres til de to OS'er og det vil også være tilfældet med Xbox, fordi selvom Xbox ganske sikkert kører med et OS, der har en Windows 10-kerne, er det markant anderledes end et normalt Windows-system.

    Det vil i praksis sige, at det kun er nye spil, samt de spil som udviklerne vil bruge tid/penge på at portere til Xbox, der bliver tilgængelige på platformen.

    Jo, Steam vil potentielt få en masse nye brugere, men jeg har noget svært ved at se fordelene for Microsoft. Fordi Valve styrer jo ikke hvem der vælger at lave en port til et andet system, bortset fra de spil som de selv udvikler og der er pænt langt mellem snapsene der. :)

    Zero Cool15-06-16 23:20

  • ★★★★★0

    Jeg er dog spændt på hvordan det går med spillene, når de begynder og laves ports af dem, Quantum Break som også kom til Pc, var en katastrofe af buggy release på Pc ved jeg, håber self. blot det var et tilfælde, og ikke sådan det blir hele tiden, ku jeg heller ikke forstille mig.

    Elwood15-06-16 23:24

  • ★★★0

    Så gennemførte jeg The Witcher 3's sidste expansion pack "Blood and Wine" og er dermed helt færdig med spillet. I alle de år jeg har spillet spil har fantasy spil eller rpg spil sjældent sagt mig det store. Ikke fordi jeg nødvendigvis troede at spillene var dårlige, men spil som f.ek. Elder Srolls spillene er ofte kæmpe store og kan virke en smule intimiderende og overvældende at give sig i kast med. Det siger jeg så nu, hvor jeg har brugt omkring 150-160 timer på The Witcher 3. Witcher formåede at fange og holde min interesse som intet andet fantasy/rpg spil nogensinde har formået.

    Jeg kan med sandhed sige at Witcher 3 for mit vedkommende ikke bare et det bedste spil jeg har spillet inden for denne konsolgeneration, det vil meget vil være at finde i min top 10 over de bedste spil jeg nogensinde har spillet, hvis jeg engang skulle strikke sådan en liste sammen. 

    Det er underligt at sige dette om et spil, men det føles en smule sørgmodigt at være færdig med et spil man har tilbragt så mange timer med.

    Sikke en oplevelse The Witcher 3 har været.

    Jeg glæder mig til Cyberpunk selvom vi højst sandsynligt først får det at se om 3-4 år.

    I mellem tiden kan folk sagtens give sig i kast TW 3 hvis de ikke har spillet det endnu.  

    Essal25-06-16 14:00

  • ★★★★★★0

    Ja, jeg glæder mig også til Cyberpunk. Det kan være, at jeg kigger på W3 på et tidspunkt, men fantasy siger mig desværre ikke alverden.

    Det kan ses på hvor få timer, jeg har brugt på Skyrim, i forhold til de 6-800 timer, jeg nok har brugt på Fallout 3, 4 og NV. Jeg tror aldrig jeg nåede mere end 20 timer i Skyrim og indenfor den tid, nåede jeg at starte forfra tre gange.

    Zero Cool25-06-16 14:18

  • ★★★★★0

    Heh, jeg har det helt omvendt. Fantasy RPG'er har jeg lettere ved at håndtere end sci-fi RPG'er. Jeg gennemførte dog Fallout 3 og New Vegas, men 4'eren kunne jeg aldrig komme ind i, og selvom jeg var rigtig glad for det seneste Deus Ex, kom jeg kun halvvejs igennem det, da jeg satte det på hylden.

    David Lund26-06-16 09:19

  • ★★★★★0

    South Park: The Fractured But Whole – Go Behind the Scenes with Matt and Trey

    Hehe elsker detaljen med at de går ind på fortorvet når der kommer en bil, fordi det her jo netop er noget som de bare leger :)

    Og damm glæder mig til det nye spil 2'eren ser ud til og ha lidt mere taktik, og måske udfordring det savnede jeg lidt i det første spil synes jeg.

    Elwood25-07-16 18:35

  • ★★★0

    23 august udkommer Inside til Playstation 4. Det var godt nok en kort eksklusivitet Microsoft havde, men det er jeg kun glad for. :D

    Essal 3-08-16 20:49

  • 0

    Så skal der snart udforskes i rummet. Det bliver fee'..

    Bony 6-08-16 02:19

  • ★★★★★0

    Så skal der snart udforskes i rummet. Det bliver fee'..

    For faen jeg glæder mig!

    David Lund 6-08-16 09:16

  • ★★★★★★0

    No Man's Sky? Jeg mindes at have set, at der er dukket nogle negative reaktioner op allerede, fra de mennesker der af en eller anden grund, har fået fat i en udgave af spillet.

    Zero Cool 6-08-16 09:28

  • ★★★★★0

    De negative reaktioner, jeg har lagt mærke til, har været baseret på, at de har nået målet i spillet på 30 timer. 

    David Lund 6-08-16 09:52

  • ★★★★★0

    En del siger også det har været på grund af en bug i spillet der gav ham den mulighed, men som emd så meget andet venter jeg til de anmeldeler jeg selv kender siger noget, og så self. mig selv får det tjekket ud.

    Jeg er mere spændt på om de kan formå og gøre det hele forskelligt nok, når nu det hele er procedural generated, men jeg skal bestemt tjekke det ud ingen tvivl om det :)

    En anden ting Abzü er også udkommet, og hvis man er Journey/Flower fan så burde det være en no brainer, dele af holdet er det samme som stod bag de titler nemlig.

    Elwood 6-08-16 11:28

  • ★★★★★0

    Abzu skal jeg uden tvivl prøve på et tidspunkt, men der er lidt for meget lige nu spilmæssigt, så der går nok lidt tid.

    David Lund 6-08-16 14:40

  • ★★★★★0

    Hehe ja det er ikke spil man mangler :)

    Og der er jo også snart Deus Ex: Mankind Divided.

    Elwood 6-08-16 16:52

  • 0

    Det ser ud til at august er en rigtig god måned for PS4-ejere, hvis man gerne vil prøve nogle lidt mere "alternative" titler.

    - ABZÛ
    - No Man's Sky
    - Bound
    - Inside

    Inside kan i hvert fald varmt anbefales til alle fans af Limbo.

    Høegh 6-08-16 17:19

  • 0

    Og mens vi venter på No Man's Sky, så er alle månedens spil på PSN værd at give et par skud.

    Især Rebel Galaxy har en fed stemning og hvis man kan lide Firefly og Serenity (hvem kan ikke det herinde?), så vil man også kunne finde masser af glæde ved dette spil. Lydsiden er præget af rock og country og så gælder det praktisk talt om, at flyve rundt og klare missioner og diverse opgaver. Man kan handle med forskellige råvarer, både lovlige og ulovlige, og dermed tjene credits som man kan bruge på handel eller opgradering af sit skib.

    Tricky Towers er et hurtigt puzzlespil, der er nemt at gå til og fra. Tetris møder Væltepeter. Der er singleplayer, men også en ganske underholdende vs mode, både off- og online.

    Ultratron er derimod en klassisk arcade shooter med et retro twist.

    Bony 6-08-16 19:02

  • ★★★0

    Én ting, jeg ikke forstår ved hele "balladen" omkring No Man's Sky er, at udvikleren jo selv har udtalt, at han gerne ville, at folk, der på den ene eller anden måde havde fået fingre i "gold-edition" (altså, den interne version dømt klar til udgivelse), ville vente med at spille (eller i bedste fald anmelde) til de havde fået release-day-patchen.

    Når sådan en melding kommer fra udvikleren, så er det s'gu da ualmindeligt barnligt at hagle spillet ned for fejl, som (sandsynligvis) vil være fikset ved den officielle lanceringsdato.

    HonoDelLoce 8-08-16 17:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen