Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★1

    Jeg er lige kommet hjem fra København, hvor jeg var ude og Poké-walke med en veninde. Det endte med at blive en gåtur på små 12 km., så det er helt fint.

    Zero Cool 1-08-16 18:43

  • 0

    Vejret har desværre ikke været til andet, end at sidde foran computeren og bestille ting som man alligevel ikke har råd til. Kan nu egentlig godt lide de dage, hvor man hygger i eget selskab, hvorimod jeg samtidig hader de dage hvor man godt kunne bruge en smule mere end sig selv. (Skal ikke misforståes). Har været uden arbejde i godt og vel to måneder nu, og er samtidig begyndt at høre en masse ambient musik, og det får følelserne frem i mig, men det er vel det fantastiske ved musik? At det kan røre en dybt inde.

    Nu sidder jeg så og overvejer at købe et par ordentlige hørebøffer.

    Kyllingebenet 1-08-16 18:50

  • ★★★★★1

    Et eller andet skal dagpengene jo gå til. 

    Lars! 1-08-16 20:23

  • ★★★★★★1

    Hvad er dit trade Kyllingebenet? Hvad vil du arbejde med? Som (gammel) jobkonsulent, kan jeg godt give et indspark, hvis du har brug for det? Det er ikke noget jeg som sådan beskæftiger mig med længere, men giver gerne en hånd, hvis det er needed :)

    davenport 1-08-16 21:39

  • ★★★★★★0

    Ha ha - min datter kom lige med en Ice Age klistermærkebog, hvor man skulle navngive planeterne. Det mundede så ud i et længere foredrag omkring solsystemet, så nu er hun up to date omkring navne, placering af indre og ydre solsystem, og fremtidig forskning af Jupiter og Saturns måner. Hun blev træt og gik i seng :D Elsker at indoktrinere mine børn med relevant viden om virkeligheden :D

    davenport 1-08-16 22:22

  • ★★★★★★0

    Yes! Jeg glæder mig også til jeg skal være fysik/kemi, matematik og biologilærer - så skal jeg dæleme lære elever om virkeligheden :)

    Guldager 1-08-16 22:28

  • 0

    Jeg har ingen uddannelse, (fik aldrig gennemført, da der spillede andre ting ind dengang), men jeg er derimod godkendt til fleksjob på et vis antal timer om ugen. Jeg har tidligere arbejdet i butik, senest i Rema 1000, så det er den samme vej jeg vil gå. :) Har været rundt med ansøgninger, lavet et opslag på Facebook, og holder øje på jobindex og diverse andre jobportaler. 
    Jeg tror bare det er svært at skaffe et arbejde, nu da det er sommer og sådan. Men jeg har da ikke opgivet håbet endnu, der skal nok dukke noget op på et tidspunkt. :)

    Kyllingebenet 1-08-16 22:29

  • ★★★★★★0

    Hvis du vil ha lidt sparring, så siger du bare til. Jeg er god til at læse ansøgninger og rette til, og jeg har meget erfaring indenfor fleksjobområdet. Min fremgangsmåde er, at du skriver en ansøgning, og så coacher jeg på den, og laver en do's and dont's. Det er ikke mit område mere, da jeg har uddannet mig som kok i mellemtiden, men jeg har stadig mine tricks of the trade, så du giver den bare et go, hvis du føler for det? Er der PM på moovy?

    davenport 1-08-16 22:46

  • ★★★★★★0

    Tæv hos de første amerikanske anmeldere til Suicide Squad læser jeg. Trailere til filmen har ikke fået mig solgt må jeg dog også erkende. Men altid svært at vurdere disse helt.

    T. Nielsen 2-08-16 22:24

  • ★★★0

    Tæv hos de første amerikanske anmeldere til Suicide Squad læser jeg. Trailere til filmen har ikke fået mig solgt må jeg dog også erkende. Men altid svært at vurdere disse helt.

    Skulle netop til at poste det. Selvom jeg ikke er stor fan Jokerens idiotiske tatoveringer, havde jeg håbet at det blot var en uheldig afstikker i en ellers god film. Det lover sgu ikke godt for DCs filmiske univers med hele tre anmelderfiaskoer i streg. 

    Essal 3-08-16 00:05

  • ★★★★★0

    DC har bedre styr på de animerede universer i frohold til Marvel, det er her de har deres styrke. Hvor Marvel har bedre styr på de ikke animerede film. Ser ud til den trend fortsætter.

    Elwood 3-08-16 00:09

  • ★★★★0

    De fleste glæder sig vel nok mest til at se traileren til "Dunkirk" i forbindelse med Suicide Squad.

    Babo 3-08-16 16:21

  • 0

    Davenport > Jeg kunne måske godt bruge noget input mht ansøgningsskrivning, da jeg overhoved ikke ved hvordan jeg skal sælge mig på de timer som jeg er blevet tildelt, slet ikke i uopfordrede anmeldelser. :) Men jeg er ret flyvende for tiden og har svært ved at koncentrere mig om at sidde for længe ved computeren, så jeg er lidt længe om at svare. 

    Kyllingebenet 3-08-16 17:47

  • ★★★★★★0

    Det er bare i orden. Du siger bare til. Ved ikke om vi er "venner" på Facebook, ellers kan du bare finde mig der. René Kragh Ørndrup. (Der er kun den ene!) :)

    davenport 3-08-16 18:18

  • ★★★★★1

    Documentary 24X36 explores the world of movie posters

    Elwood 3-08-16 22:58

  • ★★★★★★0

    Sidder lige og bliver lidt mindfucked over tidszoner...lørdag nat kl. 1 skal jeg se OL Åbningsceremoni og jeg skal se Magic the Gathering Pro Tour. Dansk tid starter det på samme tidspunkt, men lokal tid svarer det til hhv. kl. 20 lørdag aften(Rio) og 9 søndag morgen(Sydney)...

    Guldager 4-08-16 22:26

  • ★★★★0

    Dunkirk teaser

    www.flickeringmyth.com/2016/08/first-teaser-trailer-for-christopher-nolans-dunkirk/

    Babo 5-08-16 00:52

  • ★★★★★★0

    Obersten observerede mig sidde ned i fem minutter, hvilket resulterede i oprydning i hele huset, samt to læs lort fra garagen, der skulle køres væk som straf. (Skulle aldrig have sat mig ned, efter jeg havde lagt de 6 kurve tøj sammen...)

    davenport 6-08-16 15:07

  • ★★★0

    Min router/modem (eller hvad de hedder) bliver ved med at genstarte og har gjort det nu mindst 10 gange i løbet af iaften. Ledningerne sidder ordentlig i og når jeg kigger på routeren ser jeg den slukke helt også starte op igen. Nogle få gange var jeg nød til at genstarte den selv, selvom den viste forbindelse til wifi og lan. Nogen ideer til hvad problemet kan være? Nogen siger det er en opdatering men synes det er en underlig måde at håndtere en opdatering på. Har Yousee.

    MOVIE1000 6-08-16 22:30

  • ★★★★★★0

    Det kan sagtens være en opdatering, men de rulles typisk ud om natten. De vil gøre, at ens modem/router genstarter nogle gange, men det lyder ikke som sådan en. Tag fat i YouSees support i morgen, de har også åbent i weekenden.

    Zero Cool 6-08-16 22:37

  • ★★★★★★1

    Så er der beach volley (K). Ses!

    davenport 6-08-16 23:37

  • 0

    Og vægtløftning om lidt. Sgu' det eneste interessante ved OL.. :)

    Bony 6-08-16 23:54

  • 0

    Overvejer at tage Mila med i biografen og se Kæledyrenes hemmelige liv...Håber bare hun gider at sidde derinde en hel film - jeg er for nærrig til at smutte midt i det hele ;)

    Nogen der har set den? Mon den kan underholde én på 4½?

    Hun er generelt glad for film (også rigtige film), men hun har ikke verdens største tålmodighed.

    Wimmie 7-08-16 10:16

  • ★★★0

    Overvejer at tage Mila med i biografen og se Kæledyrenes hemmelige liv...Håber bare hun gider at sidde derinde en hel film - jeg er for nærrig til at smutte midt i det hele ;)

    Nogen der har set den? Mon den kan underholde én på 4½?

    Hun er generelt glad for film (også rigtige film), men hun har ikke verdens største tålmodighed.

    Lyder som en Go ide, tror det vil være en oplevelse for hende, har hun været i biografen før?

    MOVIE1000 7-08-16 10:42

  • 0

    Lyder som en Go ide, tror det vil være en oplevelse for hende, har hun været i biografen før?

    Èn gang med børnehaven, men der viste de en række korte tegnefilm, og lyset var tændt. Det var kun børnehaver der var afsted, så der var ikke de samme regler.
    Er spændt på om hun kan sidde stille og om hun bliver bange når lyset bliver slukket - og de høje lyde ;)

    Wimmie 7-08-16 13:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen