Titlen på Zack Snyders "Army of the Dead 2" afsløret

Noget tyder på, at de blodtørstige zombier ikke kun hærger Las Vegas i franchisens næste kapitel...

Tilbage i maj blev Zack Snyders "Army of the Dead" en gigantisk seersucces for streaming-giganten Netflix, idet den zombiefyldte actionfilm blev streamet hele 72 mio. gange i premiereugen.

Derfor er det ikke overraskende, at Netflix allerede har produceret en spin-off, "Army of Thieves", som netop er udkommet, og at Snyder også har en animeret prequel-serie ("Army of the Dead: Lost Vegas") og en direkte fortsættelse til originalfilmen på tegnebrættet.

Og selvom vi ikke ved meget om "Army of the Dead 2" endnu, så har Snyder netop afsløret fortsættelsens titel over for Inverse, og den giver os i det mindste et fingerpeg om toerens plot.

Læs også: Zack Snyder vil gerne instruere en "Rick and Morty"-film

Toeren kommer til at hedde "Planet of the Dead", og derfor antager vi, at de fandenivoldske, blodtørstige zombier i den første film, som kun terroriserede Las Vegas, nu har invaderet alle klodens kontinenter.

Snyder har tidligere udtalt, at hans næste zombiefilm "bliver sindssyg", men inden han tager hul på det projekt, skal han først lave sci-fi-eventyret "Rebel Moon" (også til Netflix), og Snyder fortæller Inverse, at han er i fuld gang med at stable den films skuespillerhold på benene.

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's nylige interview med Zack Snyder – naturligvis i et forlænget Snyder Cut:

Kommentarer

Titlen på Zack Snyders "Army of the Dead 2" afsløret

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen