Trailer: "Don’t Look Up": Ny trailer til Netflix’ stjernespækkede dommedagskomedie

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep og Timothée Chalamet er blot et udpluk af navnene i Adam McKays kulsorte katastrofefilm.

Der er mange grunde til at glæde sig til juleaften. Og Netflix har netop revet lidt af indpakning af på én af deres kommende storfilm, som udkommer netop 24. december: "Don't Look Up". Om underholdningen passer med juleanden, må jo så være op til dig at vurdere...

Filmen er både skrevet og instrueret af Adam McKay ("The Big Short", "Vice"), der i vanlig stil kaster om sig med superstjerner – denne gang bl.a. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Cate Blanchett, Ariana Grande og Ron Perlman.

Læs også: Manden bag "The Big Short" og "Anchorman" laver "Parasite"-serie til HBO

To astronomer, spillet af DiCaprio og Lawrence, opdager, at en altødelæggende asteroide er på kollisionskurs med Jorden.

Derfor drager de på en medieturné i forsøget på at advare menneskeheden om den gigantiske katastrofe. Befolkningen har dog ikke meget til overs for dommedagsprofetierne, hvilket traileren nedenfor kaster lys over:

  

Kommentarer

"Don’t Look Up": Ny trailer til Netflix’ stjernespækkede dommedagskomedie

  • 0

    Kald mig bare en sur gammel mand, men jeg har end ikke smilet, mens jeg har set de to trailers.

    Tror den kommer til at stinke for vildt. 

    Kalle Ferm17-11-21 16:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen