Forum - Forum-tråd: Hvad hører du nu og hvorfor:-)

Hvad hører du nu og hvorfor:-)

  • 0

    855kr for de dyreste billetter til Tool koncerten i Royal Arena.. Fuck it, det skal opleves!

    Jeg har også billet i hus. Det bliver første gang jeg ser Tool live, så jeg glæder mig usandsynligt meget.

    Bony 1-10-21 10:43

  • ★★★★★★1

    Gad godt jeg havde råd. Men har billet til Pearl Jam til sommer.

    davenport 1-10-21 10:50

  • ★★★★0

    Jeg har også billet i hus. Det bliver første gang jeg ser Tool live, så jeg glæder mig usandsynligt meget.

    Jeg så dem på Copenhell, men glæder mig meget til at se dem "rigtigt".

    dyg 1-10-21 10:51

  • 0

    Jeg så dem på Copenhell, men glæder mig meget til at se dem "rigtigt".

    Hvad tænker du om at det bliver en siddende koncert for alle? Det kan jeg ikke mindes at have prøvet før, så først studsede jeg lige lidt over det..

    Bony 1-10-21 11:17

  • 0

    Gad godt jeg havde råd. Men har billet til Pearl Jam til sommer.

    Jeg gad dæleme også godt se Pearl Jam. Meget misundelig.

    Bony 1-10-21 11:17

  • ★★★★0

    Hvad tænker du om at det bliver en siddende koncert for alle? Det kan jeg ikke mindes at have prøvet før, så først studsede jeg lige lidt over det..

    Jeg så Slayers koncert i Royal Arena siddende, og det fungerede sgu fint nok. Derudover har jeg været til en håndfuld siddende black metal koncerter sidste efterår, og det fungerer helt ok. Med Tool er det sikkert også fint, da de har det her kunstneriske indadvendte udtryk i mange af deres sange - og i deres optræden.

    dyg 1-10-21 11:19

  • ★★★★★★0

    Jeg har set PJ 2 gange før, og det er fedt at se dem i virkeligheden. Jeg har været fan, siden Alive blev vist på MTV, men er ikke så meget inde i deres 2 seneste albums. Jeg kan godt lide deres aktivisme og helt afslappet holdning til at være kendte. Se evt. Pearl Jam 20, som er en fremragende doku.

    davenport 1-10-21 11:25

  • ★★0

    Dick Dale's album Spacial Disorientation med nummeret Walking

    Hvorfor?

    Fordi jeg tænker tilbage på den gang hvor jeg så og mødte ham på posten inde i Odense. Købte et foto og hans CD af the man himself, og fik begge signeret. Har dem stadig den dag i dag. En vild og intim oplevelse. Der var vel kun én meters afstand og var vist før posten byggede om. Han spillede også nummeret der er med i Pulp Fiction. Fascinerende at se en guitarist spille i så hurtigt et tempo på nært hold. 

    Cirka 21 minutter inde, kan man høre Walking, som desuden også er mit favorit nummer af Dick Dale, her er albummet Spacial Disorientation, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder666 4-10-21 02:37

  • ★★★★0

    Har lige lavet en Guldager.. Har sat min billet til Rammstein i Århus til salg. Desværre er den nye dato næsten lige oveni Copenhell, og med en 5 måneder gammel tøs derhjemme vil jeg ikke være væk en hel uge i træk.

    Så hvis i vil have en billet, så er den til salg på billetlugens fansale nu.

    dyg14-10-21 21:28

  • 0

    Lytter til Tiny Desk koncert med Nicki Nicole som er en ny argentisk artist som allerede har opnået meget succes. Jeg er allerede begejstret. Det er ikke reggaeton men har elementer af det og så lidt en blanding af rap, r'n'b og pop.

    www.youtube.com/watch

    Kiyonji15-10-21 22:57

  • ★★★★★★0

    Der var en på FB, der nævnte et nyt Converge-nummer med Chelsea Wolfe - det var meget godt. Men så satte jeg Converge's All We Love We Leave Behind på, og det er lang tid siden, jeg har hørt det. Hold nu kæft, hvor er det stinkende fedt. 

    Guldager27-10-21 11:45

  • ★★★★0

    Der var en på FB, der nævnte et nyt Converge-nummer med Chelsea Wolfe - det var meget godt. Men så satte jeg Converge's All We Love We Leave Behind på, og det er lang tid siden, jeg har hørt det. Hold nu kæft, hvor er det stinkende fedt. 

    Jeg hørte nummeret med Chelsea for nogle uger siden, og jeg syntes det var pænt fedt, men at det kunne have været så meget federe, hvis det udelukkende var Chelsea der sang i den!

    Det er dejligt, at vi har nogle sygt gode dystre kvinder for tiden, såsom Chelsea, Lingua Ignota, King Woman og Anna von Hausswolff.

    dyg27-10-21 11:56

  • ★★0

    W.A.S.P The Idol

     

    hvorfor, fordi jeg tænker tilbage på den gang jeg så og mødte bandet, på det nu, nedlagte spillested The Rock. Mener de spillede hele albummet.

    Jeg var så heldig med at møde hele bandet...den første jeg mødte var guitaristen, så de øvrige medlemmer der havde lovet at stille op til billeder og autografer, men de skyndte sig at komme væk fra køen hvor vi stod og ventede.

    Selv Blackie Lawless, nåefe at snige sig væk...men i dét øjeblik hvor tour bussen kørte, råbte os fans der stod og ventede buuuuuuh, i noget der næsten var forgæves, men i samme øjeblik, måtte de åbenbart ha hørt os, for bussen standsede, og ud kom Blackie Lawless. Han var kamerasky, så vi måtte ikke tage billeder, men han signerede min billet, som jeg desværre ikke har den dag i dag. Men fik taget en håndfuld gode billeder under koncerten. Jeg havde spillestedets bedste plads. Heeeeeeelt foran og i midten.

    Her er W.A.S.P med The Idol, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Fandt lige setlisten

    www.setlist.fm/setlist/wasp/2007/the-rock-copenhagen-denmark-7bc76224.html

    Ryder666 3-11-21 04:22

  • ★★0

    Ser og hører lige Brutally Live, med Alice Cooper.

    Jeg købte, forinden Brutally Live dvd'en et år forinden Monsters Of The Millennium koncerten fandt sted, vistnok i KB hallen i København.

    Lineup var 

    Ronnie James Dio

    Ratt

    Alice Cooper

    anyway, da jeg hørte om dette arrangement, måtte jeg bare afsted, og til min store overraskelse, var det samme show med Alice Cooper, som jeg havde købt på dvd'en. Kun én enkelt sang som værende eneste forskel, men ellers.

    Jeg var også til afterparty på hard rock cafe i kbh efter koncerten i KB hallen,hvor Alice Cooper band gav koncert sent på natten. Jeg mødte Ryan Roxie, Eric Dover og Calico Cooper, som er datter af Alice Cooper

    alt ialt en fedt aften....dog glippede det lidt for Cooper, for han ændrede uden forklaring ord som ghosts og phantoms til sangen pick Up the bones, og tabte rekvisitter på gulvet, og det var tydeligvis ikke planlagt.

    Her er pick up the bones, enjoy

    m.youtube.com/watch

    Ryder666 3-11-21 04:48

  • ★★★★0

    Gaahl's Wyrds nye EP. Fantastisk miskmask af alt fra atmosfærisk crooning til hård og støjende anden-bølge black metal, med masser af symfonisk/atmosfærisk black ind imellem, og så også nogle næsten dødsaktive elementer. 

    dyg 8-11-21 08:51

  • ★★★★★★0

    Jeg har langt om længe fået min Sepultura-tatovering :)

    Lidt koncert-opdatering:

    Skal til Misthyrming og Nadra i Århus på lørdag - tager bilen, så det bliver en ædruelig affære.

    Desuden kommer der også Wiegedood i Århus, men det er en hverdag, så det orker jeg nok ikke. Dog tror jeg, at jeg napper Deicide og Krisiun i Kolding på en hverdag, men der er heller ikke så langt.

    Og jeg så, at Rotting Christ kommer til Næstved Metalfestival - det vil jeg satme gerne med til! Desuden kommer Machine Head til København med Amon Amarth, og det vil jeg også rigtig gerne med til. Det er dog en mandag, så det kræver en feriedag dagen efter.

    Apropos Machine Head - så har de lavet en EP i år, som jeg synes er virkelig god. Så det ender sgu med, at jeg også får en Machine Head-tatovering. Og en Deep Purple og Iron Maiden-tatovering. Sepultura, Deep Purple, Machine Head og Iron Maiden er 4 bands, som jeg har hørt siden 8. klasse - så det er over halvdelen af mit liv, jeg har fulgt dem. Det skal selvfølgelig sleeves, så der kommer lidt guitar, heavy-horn og andet også.

    Apropos Deep Purple: deres nye cover af Fleetwood Mac-nummeret, Oh Well, er megafedt! Og det er deres anden single, 7 is 7 and, også.

    Guldager10-11-21 10:36

  • ★★★★★★0

    Nadra og Misthyrming var rigtig fedt. Et lille intimt spillested, Headquarters i Aarhus. Men lyden var slet ikke i top dog.

    De spiller på Stengade i dag, så se lige dem :)

    Guldager14-11-21 01:11

  • ★★★★★0

    Jeg har haft binge-watched "Twin Peaks : The Return" den sidste uges tid og her blev jeg bl.a. helt vild med bandet Au Revoir Simone som optræder med et par sange i serien. De tre tøser laver noget ret så fantastisk og meget stemningsfuldt dream-pop/synth-pop, der lige er i min smag.

    De har lavet fire albums indtil videre - som alle er er rigtig gode - og min favorit her er albummet The Bird of Music fra 2007, hvor de to numre "Lark" og "A Violet Yet Flamable World" fra "Twin Peaks" også er med på. :)

    youtu.be/rJo6mQ8uMy8

    youtu.be/zO0tBgYM5Vg

    NightHawk17-11-21 15:03

  • ★★★★★★0

    Jeg hører meget podcast når jeg laver mad for tiden. Specielt en UFO cast med en gut der hedder Martin Willis. Han tager fat i rigtig mange mennesker både kendte og ukendte. De fleste afsnit er et par timer, og han er ret sjov, fordi han virkelig ikke fatter teknik, så han laver mange fejl. Nogen gange sender han fra en båd ud for Maines kyst.

    blubrry.com/podcast_ufo/archive/

    davenport17-11-21 15:09

  • ★★★★★★0

    Så fik jeg købt lidt koncertbilletter:

    Mork + Afsky i Odense d. 4. december

    Deicide + Krisiun + Crypta i Kolding d. 20. april

    Næstved Metalfestival d. 19. og 20. august - mest fordi der kommer Rotting Christ.

    Har i forvejen til Copenhell, Ilter 2022 og Sepultura \m/

    Guldager18-11-21 10:47

  • ★★★★★★0

    Og til LLNN + We Are Among Storms i Odense også

    Guldager18-11-21 11:24

  • ★★★★0

    Årh, jeg skal altså snart have set Afsky igen. Jeg knuselsker Ole Luk!

    dyg18-11-21 11:42

  • ★★★★★★0

    Har aldrig fået dem set

    Guldager18-11-21 13:12

  • ★★★★★0

    Og til LLNN + We Are Among Storms i Odense også

    Hils!

    David Lund18-11-21 13:20

  • ★★★★★0

    Jeg er i gang med at stille lidt film på mine reoler og går og lytter til sangerinden Faye Webster og hendes nyeste album I Know Im Funny Haha, der blev anbefalet i en livestream, jeg følger på YouTube. Jeg havde aldrig hørt om hende før men synes at hendes musikalske stil, der blev præsenteret som værende en blanding af indie-pop, R & B og folk/country, lød ret interessant.

    Så nu har jeg lyttet albummet igennem et par gange, og det er faktisk super fedt og utrolig afslappende og behageligt at lytte til. Hun har en skøn fløjlsblød stemme, der går perfekt i tråd med de stemningsfulde melodier. Her et lille udvalg af sange fra det nye album, som jeg bedst kan lide. :)

    youtu.be/gYUB0O0No0A

    youtu.be/gmuNjoR8jUI

    youtu.be/GQ9wrkFWbTs

    youtu.be/0VVjgdY-Fw8

    NightHawk18-11-21 15:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen