Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★1

    Når sådan en melding kommer fra udvikleren, så er det s'gu da ualmindeligt barnligt at hagle spillet ned for fejl, som (sandsynligvis) vil være fikset ved den officielle lanceringsdato.

    Du må være ny på internettet. Her hades ting, længe før de udgives, især film, men lejlighedsvis også spil. :D

    Zero Cool 8-08-16 17:37

  • ★★★★★0

    De har også annonceret en gigantisk day one patch, der ligner at det ændrer spillet ret meget.

    David Lund 8-08-16 19:06

  • ★★★0

    Du må være ny på internettet. Her hades ting, længe før de udgives, især film, men lejlighedsvis også spil. :D

    Jeg skrev intet om, at det var uhørt (eller overraskende) - men at jeg ikke forstår det.

    De har også annonceret en gigantisk day one patch, der ligner at det ændrer spillet ret meget.

    Lige præcis. Det præcise indhold er selvfølgelig først for kort tid siden blevet offentliggjort, men det blev sagt jævnt tidligt i forløbet, at der ville komme en "game-changing" release-day-patch (og flere game-changere senere hen, også)

    HonoDelLoce 8-08-16 21:50

  • ★★★★★0

    Jeg har spillet No Man's Sky i små to timer nu, og jeg er desværre ikke ovenud lykkelig. Jeg sad fast i grafikken en time inde i spillet og døde første gang da. Og allerede nu føles det meget monotont at samle ressourcer og overleve. Egentlig ville jeg bare på opdagelse i rummet, men det føles mere som om, at der er lagt vægt på den anden del i stedet. Giver det et par timer til, og håber det vokser på mig efterfølgende.

    David Lund10-08-16 15:07

  • ★★★★★0

    Sony ser ud til og vil fortælle om Neo her til September. UHD højst sandsynlig ja, men udover det spændt på, hvor meget kratigere den blir end den nuværende PS4, primært fordi de vil ha mulighed for og køre VR bedre, men også lidt performance boost til nuværende spil, men ja blir spændende og se, hvad de har og fortælle.

    Sony just sent out invitations to an event called the PlayStation Meeting, at 3pm Eastern on September 7. The company will finally reveal their upgraded PlayStation 4 model

    Elwood10-08-16 15:32

  • ★★★★0

    Hvad er "målet" i No Man's Sky?

    gi-jones10-08-16 16:07

  • ★★★★★0

    Altså hvis vi snakker det deciderede mål, så er det og nå ind til midten af galaxen, men hvis man blot spiller det med det i mente, så gør man sig selv lidt en disservice, da spillet mere handler om og udforsker planeterne rundt omkring, og lære ting om verden, at de verdner så ikke adskiller sig så meget igen i opbygningen da det hele er Procedural generate, er så en anden ting.

    Men ja det er i bund og grund et udforsknings spil, i en galaxe.

    Elwood10-08-16 16:55

  • ★★★★★0

    Nu får jeg snart en hyper drive, så skulle det efter sigende blive lidt mere spændende. Jeg er først nu ved at have styr på ressourcer osv, men det er stadig lidt for Minecraft til min smag.

    David Lund10-08-16 17:07

  • ★★★★★★0

    Jeg har ikke selv spillet det, men har kun set nogle streams med spillet, men der er åbenbart murren i krogene fordi der ikke er multiplayer i spillet.

    Ud fra hvad jeg har set og selvom der lader til at være virkelig meget pop-in på PS4, ser det faktisk ud til være et forholdsvis chill spil, som jeg kunne overveje at enten spille på min PC i stuen eller hvis jeg køber en PS4 i fremtiden.

    Zero Cool10-08-16 17:19

  • ★★★★★0

    Det som jeg har hørt er det der med at der på et tidspunkt blev sagt noget med at man ville ku se hinanden i spillet hvis man tilfældigt var på samme planet (så ikke ren MP reelt) men det så ud til og ikke passe aligevel, og det er der åbenbart en del som har taget lidt for tungt på sig.

    Elwood10-08-16 17:32

  • ★★★★★★0

    Jep, præcis. Dette billede som røg på på Reddit, hjalp heller ikke på sagen: tinyimg.io/i/zeOZqdW.jpg

    Om billedet så er er den ægte vare, skal jeg ikke kunne sige.

    Zero Cool10-08-16 17:37

  • ★★★★★0

    Spillet kræver heller ikke PSN+ så det også en rimelig stor indikator, det er jo et krav for alle online spil på PS4.

    Elwood10-08-16 17:53

  • ★★★★★0

    Anyway, Deus Ex: Mankind Divided er nok det næste store spil jeg ser frem til og det jo her i August :)

    Elwood10-08-16 17:59

  • ★★★★★0

    Deus Ex ved man i hvert fald nogenlunde, hvad er. Jeg har også forudbestilt det digitalt, og det kommer nok til at tage direkte over efter No Man's Sky.

    David Lund10-08-16 18:05

  • ★★★★★0

    Sean Murray fra Hello games (dem bag NMS) prøver også og afklare tingene lidt her, uden dog hel og ha givet et direkte svar.

    Twitter

    Elwood10-08-16 18:17

  • ★★★★★★1

    Det var satans, Ubisoft har opdaget at det er 2016 og har endelig tilføjet 2-faktor login på Uplay.

    Zero Cool10-08-16 18:19

  • ★★★★★0

    Jeg har givet op på Uplay for så lang tid siden, at jeg ikke længere kan huske mit login. Heldigvis udgiver Ubisoft utroligt sjældent noget jeg gider at prøve alligevel.

    David Lund10-08-16 20:14

  • ★★★★★★0

    Desværre er man tvunget til at bruge Uplay, selvom man køber Ubisofts spil på Steam, bortset fra deres gamle titler. Jeg købte Rainbow Six for noget tid siden, så they pulled me back in. Jeg havde ellers ikke haft det åbent siden jeg spillede Watch_Dogs.

    Zero Cool10-08-16 20:29

  • ★★★★★0

    På konsol er man knap så tvunget, men de lokker med bonus items osv i spillene, hvis man gør.

    David Lund10-08-16 21:35

  • ★★★★★0

    Sidder og høre Mafia 3 Indtryk det ser ud til de har gjort det sådan at der er forskel på responstiden på politiet, hvis man begår forbrydelser, det lyder til at der hvor de hvide bor primært her er politiet der i løbet af ingen tid, mens de tager længere tid, elelr måske ligefrem ikke dukker op ude i de primære sorte's kvater/de fattige.

    Det kalder jeg attention to detail, hvis det viser sig og være sandt.

    Elwood12-08-16 16:09

  • 0

    Sidder med en ambivalent følelse. På den ene side har No Man's Sky skuffet mig gevaldigt og er slet ikke pengene værd. Føles mest af alt som en indie-produktion, der snildt kunne have kostet det halve. Men så på den anden side, så har jeg allerede brugt alt for mange timer på det. Det er et chill-spil af højeste kaliber, men interessen er hurtigt dalende.

    Bony12-08-16 19:11

  • ★★★★★★0

    Føles mest af alt som en indie-produktion.

    Det er jo oss' præcis hvad det er. :)

    Zero Cool12-08-16 19:16

  • 0

    Det er jo oss' præcis hvad det er. :)

    Haha, ja ja.. :D Jeg mente mere, at det føltes som en af de der mindre PSN-udgivelser. :D

    Bony12-08-16 19:18

  • ★★★★★★0

    Der er allerede en del derude, der begynder at sammenligne Sean Murray med Peter Molyneux. Jeg har ikke selv spillet det endnu, men en streamer beskrev spillet som et niche-spil, der er blevet markedsført som et spil, der taler til alle og ud fra hvad jeg har set på Twitch, så lader den beskrivelse til at passe ret godt.

    Zero Cool12-08-16 19:41

  • ★★★★★0

    Aaaah, synes nu det er noget større end de titler, du hentyder til. Jeg tror dog også snart det ryger tilbage i butikken for mit vedkommende. Det har mange fine øjeblikke, men det bliver for trivielt at samle ressourcer.

    David Lund12-08-16 19:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen