Trailer: Se første scene fra "Hvidstengruppen II – De efterladte"

Det kommende historiske drama skildrer begivenhederne efter den første films tragiske slutning.

Opfølgeren til succesfilmen "Hvidsten gruppen" lander snart i biograferne. Ud over at producer Regner Grasten med "Hvidstengruppen II – De efterladte" åbner op for endnu et kapitel om den danske modstandsgruppe under 2. verdenskrig, så kan den første films tilhængere glæde sig over, at sammensatte navneord også er kommet på plakaten denne gang.

For dem, der ikke kan vente til premieredagen 25. december, er det allerede nu muligt at få en forsmag på, hvad der venter forude, idet den første scene fra Anne-Grethe Bjarup Riis' film netop er blevet frigivet online.

Scenen begynder den 30. juni 1944. Generalstrejken er brudt ud i København på grund af bl.a. besættelsesmagtens henrettelser af modstandsfolk, heriblandt flere fra Hvidsten-gruppen. De to Fiil-søstre, Tulle og Gerda, sidder i Vestre Fængsel og venter på at bliver ført til Tyskland.

Men der er ingen vand og Tulle, Gerda og de andre kvindelige fanger må grave deres egne das, mens de tyske vagter kigger. Tulle kan ikke lade være med at provokere og viser sit mod over for den tyske overmagt.

Se klippet herunder:

Kommentarer

Se første scene fra "Hvidstengruppen II – De efterladte"

  • 0

    Rent hvidt cast?

    De kunne i det mindste have en grønlænder med.

    nwinther25-11-21 11:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen