Forum - Forum-tråd: Amazon Prime?

Amazon Prime?

  • ★★★★★★0

    Er der nogen der kender eller har denne tjeneste? Jeg synes ikke Amazon er særlig konkrete på deres hjemmeside, og jeg kan ikke finde ud af, om det er noget der fungerer i DK. Det lyder ellers ret godt i deres udbud.

    davenport13-08-16 12:11

  • ★★★0

    Kender en der har det som virker tilfreds med det, ellers ved jeg intet om det.

    MOVIE100013-08-16 12:15

  • 0

    Hmm virker som om de har et støre udvalg en Netflix ? Så til en pris af 99 dollars pr år, så de da også billigere. Godt være HBO skal udskiftes med dem så.

    Geekalot13-08-16 12:55

  • ★★★★★0

    Er det ikke bedre at udskifte Netflix med dem? De to tjenester har meget af det samme.

    David Lund13-08-16 15:47

  • 0

    Tjo syntes bare ikke HBO har så meget at byde på før GOT kommer igen, så kan jeg hurtig se det andet de har, nu kommer der jo snart alle superhelte serierne igen DD osv. På Netflix

    Geekalot13-08-16 15:54

  • ★★★★★★0

    Men er AP tilgængeligt i DK? Synes jeg læste noget om at det ikke var?

    davenport13-08-16 15:57

  • ★★★★★0

    Tja, jeg synes HBO har masser af serier, og ser det da jævnligt. Jeg har det også gratis igennem mit telefonabonnement, så ingen brok herfra.

    Amazon Prime skal man snyde lidt for at få fat i indtil videre, ja. Ellers kan man vente. De har i hvert fald snakket om, at komme til Danmark snart.

    David Lund13-08-16 16:47

  • 0

    Som David skriver, så er de ikke kommet til Danmark. Jeg ved de opererer i USA, Storbritannien og Tyskland. De er ganske populære og de spændende for os her i norden er, at de er en direkte konkurrent til Netflix og går benhårdt efter deres markedsandele, hvilket de indtil videre har rimelig stor succes med. Jeg mener vist endda at de er større end Netflix i Tyskland.

    Jeg forventer at de kommer til norden indenfor de næste par år. Norden har vist at de tager rigtig godt imod streamingtjenesterne og jeg tror også at Amazon vil kunne få succes her, især hvis de også på en eller anden måde får integreret deres butik i det. For godt nok er Netflix store, men Amazon er alt andet lige endnu større.

    Når det kommer til deres tjeneste, synes jeg også at den er begyndt at se interessant ud. Ikke mindst har de en del interessante egenproduktioner efterhånden. 

    Whispering Horse13-08-16 17:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen