Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Lavede en sammenkogt ret med svinetern og pølser med en grøntsagsblanding og vamle ris til. Men sovsen blev satme god. Det blev dog kun spist af 2/5, resten meldte fra. Men typisk for huset, så er der nærmest altid en, der ikke vil have det vi skal have. Eller smage på det. 

    davenport29-11-21 19:37

  • ★★1

    hehe nu har jeg en lille film kørende i hovedet af dig der står og sveder i køkkenet, sceneskift til dig der sidder ved middagsbordet som et lille barn og banker bordet med bestikket og vræler du ikke vil ha ris.

    HelmerJ30-11-21 07:22

  • ★★★★★★0

    Meget præcis fortolkning....

    davenport30-11-21 07:32

  • ★★★★0

    Første forsøg med min nye airfryer (for pokker, hvor den dog larmer!): En hel kylling, naturligvis. Smurt ind i en simpel krydderiblanding af hvidløg, paprika, timian, basilikum, oregano, salt og peber + lidt olie. Lejligheden dufter himmelsk lige nu!

    dyg 1-12-21 16:36

  • ★★★★★★0

    Vi skal bare ha forårsruller og risblanding. Det blev lige lidt nemt i dag, da jeg er ret smadret efter møde med min konsulent. 

    davenport 1-12-21 16:46

  • ★★0

    Det bliver til to stk panerede schnitzler måske med noget kartoffelmos eller pastaskruer

    Ryder666 1-12-21 17:33

  • ★★★★★★0

    Menuen i aften:

    Røget laks – syltet agurk, sour curry

    Tataki – Oksefilet, soya dashi, syltet lotus, wasabi, chili olie

    Mian kham Som-O – Grapefrugt, tørret fisk, tamarind sauce, chili

    Vildsvin – Pølse og kachai mayo

    Svampe og miso sauce

    Dådyr – ”Black garlic soup”, crispy noodles

    Tom khra og rejer

    Vildand – syltet kål, curry, bao 

    Granité – cantaloup, lemon, ratafia

    Fynske æbler – æble sorbet, pære kompot, sala frugt, marengs, hibiscus, mandel sauce med calvados

    Guldager 2-12-21 07:18

  • ★★★★★★0

    Fik fiskebord til aften, med røget ål, rejer, sild og laks. Der til ristet brød og rugbrød. Selvfølgelig det hele pyntet behøring af. Det blev glimrende, og alle spiste det.

    davenport 2-12-21 19:13

  • ★★★★★★0

    Hold da helt op, det var godt. Jeg ved ikke helt, hvor det ligger henne på en gastronomisk skala, for har aldrig været på asiatisk gourmet før. Eller nordisk-asiatisk fusion var det.

    Alle retter undtagen en var virkeligt smagsfulde. Der var lige en granité-ret, som var fin nok, men det var mere en ganerenser end en egentlig servering. 

    Det er på top3 af restaurant-oplevelser. 

    Guldager 2-12-21 21:38

  • ★★★★★★0

    Laver hjemmelavet pizza med 01 mel. Det bliver ½/½ peperoni/pølser/Bacon og hakket kalvekød med løg og peberfrugt. Den hæver lige nu, men regner med at kunne nå min kl. 18 deadline ;)

    davenport 3-12-21 17:15

  • 0

    Dagens vigtigste måltid. Morgenmad bestående af havregrød med frostne blåbær, afskåret banan med lidt mandler og valnødder drysset med chiafrø og en spiseskefuld græsk yoghurt og til sidst overdrysset med kanel. Dertil grøn macha té.

    Kiyonji 5-12-21 10:16

  • ★★★★★★0

    Har frembragt en kødsovs med kalvekød og fløde. Dertil skruer og "ost" (Pose-mozzarella). I sandhed mandag! 

    davenport 6-12-21 17:19

  • ★★★★★★0

    Det ser ud til, det bliver for koldt i mit skur...så bliver sgu nok nødt til at rykke øllene ind i soveværelset.

    Ingen af dem jeg skal holde nytår med ville drikke øl overhovedet, så konen kører mig hjem til min storebror efter maden...så har lige linet lidt et par øl op, jeg tager med:

    Perennial, Abraxas 2019, Ale With Chili, vanilla, Cinnamon, Cacao Nibs, - 0,75 l. - 11,5%

    Rodenbach, Vintage 2016, Red Ale, Aged In Oak Foeders no. 222, – 0,375 l. – 7,0%

    Det Lille Bryggeri, Big Bang, 2021, Champagne Øl, - 0,5 l. - 9,3%

    Det Lille Bryggeri, Double Chili Lakrids Ale, - 0,5 l. - 8,2%

    3 Fonteinen, Oude Geuze, 2018, No 12, – 0,375 l. – 7,0%

    Duchesse de Bourgogne – 0,75 l. – 6,2%

    Det er lidt til deling, så tager selvfølgelig også nogle normale øl med :)

    Guldager 6-12-21 19:15

  • ★★★★0

    Det Lille Bryggeri, Double Chili Lakrids Ale, - 0,5 l. - 8,2%

    Det lyder gyseligt! Jeg elsker chili og lakrids, men i øl er det slet ikke mig.

    dyg 6-12-21 19:17

  • ★★0

    Har fået en stor big Mac menu fra McDonald's til middag, så hertil aften bliver det bare en gang brændende kærlighed fra Coop.

    Ryder666 6-12-21 21:50

  • ★★★★★★0

    Har en lasagne i ovnen. Dertil en salat med spidskål. Vi har to ekstra til mad i dag, så det er en fin måde at blive mæt på til mange.

    davenport 8-12-21 17:42

  • ★★★★★★0

    Er ved at være klar til at servere en flæskesteg med brune/ hvide kartofler, brun sovs, rødkål og jyde-tapas. Det skal nok blive godt. Tænker en 4/5 succes. 

    davenport 9-12-21 17:59

  • ★★★0

    Mou suppe, med kød- & melboller + grov flutes fra Gestus. Pris for 2 voksne og 2 børn 65 kr + smør

    MadMartigan 9-12-21 18:05

  • ★★★★★★0

    Det er faktisk billigere at lave sin egen suppe. = En pose suppeurter, 4 bouillonterninger, salt og peber. Boller kan altid findes på tilbud. Tror jeg kan lave det for 45 kroner ;) (Og de elsker det!)

    davenport 9-12-21 18:11

  • ★★★★★★0

    Jeg har fundet en metode til sprødt svær: En tom bradepande lige over stegen. Så har den varmen godt dækket over hele overfladen. Det virkede meget godt, men det er muligt det kun er ved denne steg. Jeg synes der er stor forskel fra steg til steg. 

    davenport 9-12-21 19:29

  • ★★★★★★0

    Ruller med en roastbeef til aften. Nogle ovnkartofler med rødbeder og en bearnaise til. Så er det fanden fuckme weekend! 

    davenport10-12-21 14:49

  • ★★★★★★0

    Toppede den lige med blomkål, stegt som brunede kartofler med noget sennep i. Det smager satme godt og bliver nok en ting.

    davenport10-12-21 17:35

  • ★★★★★★0

    Fik fiskefilet og fritter. Dybstegte fisken og lavede fritterne i ovnen. Rystede så fritterne i en condibøtte med salt og pommes frites krydderi.

    I morgen er jeg "hyret" af svigermor, til at komme over og lave forloren hare, da de har noget julestue. Det bliver en omgang Bacon og fløde, og det er så heldigt de har to lokummer :D 

    davenport11-12-21 18:34

  • ★★★★0

    Jeg lavede triple cooked airfryer pommes og panterede klumper af en virkelig ringe mørksej. Fritterne var virkeligt gode, men det var godt nok det ringeste fisk jeg længe har fået. Det er lidt et lotteri i supermarkederne.

    dyg11-12-21 18:58

  • ★★★★★★0

    Jeg prøver også med en hel kylling i airfryeren i dag. Dertil bare en masse grøntsager på en eller anden måde.

    Madplanen for næste uge:

    Mandag: rødspættefilet og rodfrugter (i airfryeren)

    Tirsdag: Ris og karrysovs

    Onsdag: Knorr Lasagne - er alene med sønnike hver onsdag, så der er maden altid megalet

    Torsdag: Gullasch med masser af rodfrugter og kartoffelmos

    Fredag: Odense Zoos crapmad, fordi der er lysshow

    Lørdag: Sandwich

    Søndag: Som altid - pizza

    Det er lidt en kedelig uge, men har ikke så meget tid. Og den er børnevenlig :)

    Guldager12-12-21 06:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen