Trailer: Se den episke og filmiske trailer til det nye "Star Wars"-videospil "Eclipse"

Det kommende action/adventure-spil finder sted i The High Republic-æraen, hvor jedi-ordenen er på sit højeste.

Lucasfilm Games og Quantic Dream har via nedenstående stemningsfulde trailer løftet sløret for et kommende "Star Wars"-videospil med titlen "Star Wars: Eclipse".

"Star Wars: Eclipse" er et storladent action/adventure-spil, der lader spilleren styre indtil flere karismatiske karakterer, der hver især besidder unikke evner og valgmuligheder.

Se også: Legendarisk "Star Wars"-videospil får et remake - se teaseren!

Ifølge spiludviklerne kan enhver beslutning, spilleren træffer, vise sig at få store konsekvenser for karakterens færd og galaksens skæbne, der trues af mørke kræfter i The Outer Rim.

Spillet foregår længe før Skywalker-sagaen i The High Republic-æraen, hvor de noble jedi-riddere oplever deres storhedstid.

Som det fremgår af den episke trailer, byder spillet på masser af lyssværdkampe, eksotiske planeter samt ikke mindst et glimt af selveste Master Yoda.

Udviklingen af det nye "Star Wars"-spil befinder sig på et tidligt stadie, så vi ved endnu ikke, hvilke platforme eventyret udkommer på, eller hvornår det udgives.

Kommentarer

Se den episke og filmiske trailer til det nye "Star Wars"-videospil "Eclipse"

  • ★★★★★★0

    Hvis de rigtige folk blev sat på opgaven så kunne det være genialt med en triologi inden episode l-lll - men de "rigtige" folk er nok for meget at håbe på - triologien skal nok komme.

    Wayne10-12-21 10:09

  • ★★★★★2

    I og med der blir sat fokus på Hollywood og toxi ting når der annoceres ting såsom Kevin Spacey, synes jeg også det er på sin plads at nævne at Quantic Dream heller ikke er hel healthy, de rhar været sexual harrassment sager og generelt en extrem toxic work enviroment.

    Jeg nævner det mest også fordi når vi gør det ved filmbranchen, må det være relevant også at påpege ved spilnyheder, uanset hvor meget man holder af Star Wars, så ja ku da blive spændende spil, men folkene højt oppe i firmaet her har en del at stå til regnskab for.

    De sagtsøgte også frank publikation på grund af de her anklager men der var flere der skrev om det her med deres tilstand, og dem gik de ikke efter, så det kan man jo tænke lidt over.

    kotaku.com/detroit-dev-quantic-dreams-wins-lawsuit-without-actuall-1847716375

    Quantic Dreams, in responding to the allegations by calling them baseless, is then under the same burden of proof as the journalists printing the initial allegations. So, there isn’t really a contradiction is saying that they failed to disprove allegations that they, themselves, have stated are not true.

    By accusing someone of defamation, you are saying that they did not follow good faith publishing practices. This claim of bad faith, according to the same innocent until proven guilty standard, needs evidence. Which they did not provide outside of stating a potential motive. The journalists however, in their reporting, present extensive evidence of abuses at Quantic Dream.

    Elwood10-12-21 10:39

  • 0

    Julen kommer tidligt i år, men den udkommer nok tidligst 2023-2024. Hvad jeg har læst så kommer den til både Playstation, X-BOX og PC.

    Jeg regner også med at de er i gang med en Fallen Order 2, der nok kommer før, da ddt ike bør tage så længe at udvikle den i forhold til et helt nyt spil.

    Der ser ud til at være en trade federation kontrolskib i traileren, som ikke har ændret sig meget i de 200-250 år der er gået frem til The Phantom Menace. Det er i hvert fald helt sikkert en Neimoidian man ser.

    Og så ved jeg ikke hvem de grå skikkelser er, det virker ikke til at være Nihil, så en ny trussel.

    Johnny4210-12-21 16:39

  • 0

    Super fed trailer.

    T'hain10-12-21 22:29

  • ★★★0

    Jason!

    Essal10-12-21 22:36

  • ★★1

    Der er mere hjerte, sjæl og worldbuilding i denne trailer end i hele den tumpede sequel-trilogi…

    Thomas Fenger13-12-21 15:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen