Fortsættelse til tv-hittet "Six Feet Under" på vej

Fisher-familiens hårdt prøvede bedemænd vender måske tilbage på HBO.

En af 00'ernes absolut største tv-serier bliver (passende nok) snart vækket fra de døde: HBO's "Six Feet Under", som i årrækken 2001-2005 snuppede hele ni Emmy-priser og to Golden Globes. Faktisk bliver den kulsorte komediedrama-serie ofte krediteret for – i følgeskab med "The Sopranos" – at have kickstartet tv-branchens nye storhedstid i det 21. århundrede.

I serien fulgte man Fisher-familien, som har et bedemandsfirma i Los Angeles. Da familiens overhoved, Nathaniel Fisher, dør i et trafikuheld, vender hans ældste søn, Nate, tilbage til L.A. for at hjælpe sine søskende, Claire og David, og mor, Ruth, med at holde familieforetagendet i live.

Det er Variety, som netop har erfaret, at en opfølger er på trapperne. Og seriens skaber, Alan Ball – som vandt Oscar for sit manus til "American Beauty" og også arbejdede på tv-serierne "True Blood" og "Banshee" – er med om bord på det nye projekt.

Læs også: 80'er-klassikeren "Field of Dreams" bliver til en tv-serie

Projektet befinder sig dog i et meget tidligt stadie. Der er endnu ikke blevet hyret nogen manuskriptforfattere.

Derudover ved vi endnu ikke, om der bliver tale om en direkte fortsættelse, en spin-off eller et decideret reboot. Alle idéer ligger p.t. på tegnebrættet.

"Dexter"-stjernen Michael C. Hall, som fik sit store gennembrud med rollen som David Fisher i netop "Six Feet Under", har også netop genoplivet "Dexter", mens førnævnte "The Sopranos" for nylig fik en prequel-film i form af "The Many Saints of Newark".

Således kommer det slet ikke som nogen overraskelse, at HBO er interesseret i at producere nye afsnit af et af selskabets største hits.

Kommentarer

Fortsættelse til tv-hittet "Six Feet Under" på vej

  • ★★★★★1

    Spændende! Men det bedste ven den nyhed er, at det gør det mere sandsynligt, at den oprindelige serie omsider udkommer på Blu-ray.

    The Insider12-12-21 10:16

  • ★★★★★2

    Spændende! Men det bedste ven den nyhed er, at det gør det mere sandsynligt, at den oprindelige serie omsider udkommer på Blu-ray.

    Det kan man kun krydse fingre for. "Six Feet Under" er en af de absolut bedste serier, der nogensinde er lavet,  så den fortjener bestemt en BD udgivelse.  :)

    Et reboot, remake, prequel osv. det har jeg til gengæld ikke rigtig noget behov for at se, da den originale serie jo sluttede perfekt. 

    NightHawk12-12-21 13:21

  • 1

    Jeg må indrømme, at jeg absolut ikke så noget specielt i den serie. Kan ikke rigtig huske en serie, som har skuffet mig så meget.

    Måske fordi jeg havde set Dexter massevis af gangen først, men for mig virkede det nærmest som en erotisk serie. Og ikke på den fede måde :) :)

    Men vi er alle forskellige, og det er også sådan det skal være. Jeg tror kun jeg så 1 sæson, og så var jeg færdig med den :)

    Dalgaard12-12-21 14:55

  • ★★★★★1

    Well, den er klart i min top 10 over de bedste serier nogensinde. Sikkert også i top 5. Ved dog ikke helt, hvordan jeg har det med den her nyhed =l

    David Lund12-12-21 15:16

  • 0

    Måske det e is på tide jeg får set den serie. Kan huske jeg så enkelte afsnit tilbage da den gik, men den kom altid så sent. 

    Nagash13-12-21 21:45

  • ★★★★★★0

    Jeg datede en pige i en kort periode, tilbage i 00’erne, der havde den på dvd og vidste mig de første par afsnit. De var ret gode såmænd. 

    T. Nielsen13-12-21 21:48

  • ★★★2

    Lad den ligge i graven.

    Den slutning er for mig, den bedste slutning på en tv-serie, jeg har set. Og selvom det er et spændene, interessant og for nogle et ømt emne, synes jeg serien kom vidt omkring, og jeg har svært ved at se hvad en fortsættelse kan fortælle mere. 

    MOVIE100013-12-21 21:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen