Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Efter hvad jeg lige kan regne ud, flyttede jeg hjemmefra da jeg var 22. Det synes jeg lyder meget normalt.

    Aranyhajú Nyárszépe23-12-21 12:38

  • ★★0

    23 da jeg flyttede, fordi jeg sparede op til udbetalingen på et hus

    MadMartigan23-12-21 12:42

  • ★★★★★★0

    Det år jeg boede hjemme mellem efterskole og flytning til Odense var rimelig røvsygt. Ikke at der var noget i vejen med forholdet til mine forældre, men det var bare træls at bo hjemme efter 2 år på efterskole :)

    Var selvfølgelig kun 17 og gik på gym, så det var lidt svært at gøre noget ved.

    Guldager23-12-21 12:52

  • ★★★★★★0

    Gik du om?? ;D

    davenport23-12-21 12:52

  • ★★★★★0

    Jeg var også 17. Men 20 synes jeg da ikke er decideret unormalt.

    David Lund23-12-21 12:55

  • ★★★★1

    Var 22. Flyttede direkte med kæresten. 

    Babo23-12-21 12:57

  • ★★★0

    Jeg blev træt af husets rammer og flyttede da jeg var 19.

    Men synes jeg har oplevet en del fra min generation der først flyttede midt tyverne. Nogle valgte også at få en bil, sikkert fordi det var en drengedrøm, også blive boende hjemme, fordi de synes det var billigere og nemmere. Jeg synes det er forskelligt fra person til person, hvor moden man er, hvad man er tryg ved osv. Kan også være økonomisk det bedste eller andre grunde. 

    MOVIE100023-12-21 13:29

  • ★★0

    Så blev det endelig juleferie, den har jeg set frem til!!

    skal have funder ud af om jeg skal have fundet er ander arbejde, eller presse chefen op i løn.. Men nu vil jeg drikke et par julebajer og rode lidt med det vækkeur, jeg fik i firma julegave.

    Weird_J23-12-21 13:33

  • ★★★★★1

    Så kom der lidt julestemning fra himmelen. Der ligger allerede et godt lag, og ungerne har lige været ude og slåsse i sne. Håber det bliver ved, for det er nu ganske hyggeligt :)

    Ja, det er super hyggeligt. Jeg sidder også og ser sneen dale her, hvor jeg bor. Det hele bliver bare mere Julet, når det sner. :)

    Desværre skulle det ifølge vejrudsigten allerede være væk igen i morgen. Men jeg håber da, at det så er en af de gange de tager fejl, for det ville være skønt med sne selve Juleaftensdag. :)

    NightHawk23-12-21 14:09

  • ★★★★★★0

    Ja, ikke siden 2010 har der været hvid jul. Men det skal godt nok tø meget, for her vælter det ned (6091)

    davenport23-12-21 14:11

  • ★★★★★★0

    Her vælter sneen også ned. Den virker noget sjappet. Jeg har vagten (siden i morges kl 7). Det støtte jeg har skulle give, har jeg klaret (resten af borgerne er taget på juleferie) og også den dokumentation der følger med. Så resten er telefonvagt til kl 20 i aften. Lige nu sidder jeg på kontoret, nyder en cola og en kop kaffe. En af sygeplejerskerne har stået lige over i det andet vindue i et par stramme cowboybukser og strittet ret meget med røven. Man får tanken, om hun mon har bemærket, at jeg ikke kunne lade være med at kigge, men det er nok i virkeligheden bare en mandefantasi. 

    T. Nielsen23-12-21 14:29

  • 0

    Ingen sne her desværre

    Kiyonji23-12-21 14:31

  • ★★★★★★0

    Det er en fornøjelse at ungerne er ude at nyde vejret, bygger iglo og snemand. Jeg tror der er faldet ca 6 cm, efter hvad jeg lige kan bedømme på bordet udenfor. Og det bliver bare ved. Det er så fedt!

    davenport23-12-21 14:44

  • ★★★2

    Tror aldrig jeg har oplevet en hvid jul, men hvorfor lige i år. Mit tag er ligeså hullet som en ost, og tagplader der knækker over den mindste smule vægt :/ Taget skulle være lavet for over 2 år siden, men pga. en større forsikringssag, må det ikke røres før den er afsluttet. Så der må kun lappes, og tror den er blevet lappet 3 gange, senest i sidste uge, men det har ikke ændre noget :/

    Men sidder da og prøver at hygge så meget som muligt, imens det siger dryp her og der.

    MOVIE100023-12-21 15:45

  • 0

    Har lige været til frisør. Hentet et par pakker og givet mig selv en belønning fra Sooubway. Så er der lige en lang arbejdsdag i morgen og så ellers en uges fri

    Kiyonji23-12-21 16:00

  • ★★★★★★1

    Så kom konen hjem, efter at have været væk hele dagen - og havde købt en ny bil... Den gamle er parat til skrot, så det var nok en god idé, da den ikke gik igennem syn. Så nu har vi en Skoda fra 11, der dufter godt og kører rigtigt godt. Vildt! 

    davenport23-12-21 16:03

  • 0

    Dang sådan nogle pcr coronatest med reseintyg er dyre. 800 kroner tak. Men det er da godt for dem der har udviklet dem.  De eller han har tjent styrtende med penge på det. En god forretning

    Kiyonji23-12-21 18:43

  • ★★★★★★0

    Har lige fået en tur i den nye bil, og så gik vi en tur i sneen. Naboens børnebørn var på besøg, så de legede ude i driverne. Mit stress er helt væk, når jeg nu ved, at alle folk er på ferie, så det er bare dejligt. Glædelig jul til jer alle :) 

    davenport23-12-21 21:03

  • 2

    Min kæreste blev testet positiv i går, så vi har hurtigt måtte sadle om og gøre klar til en jul med blot os fire. Er heldigvis ret omstillingsparat og med hjælp fra familie er der løbende i dag blevet leveret julemad og pakker til i morgen, så vi klarer den. Det passer mig egentlig godt med en stille og rolig jul, men mine drenge var nu ret kede af at de ikke kunne holde med deres bedsteforældre alligevel som ellers var planen. Men så må vi jo bare holde en juleaften del 2 når vi er ude af isolationen. Indtil videre er det dog kun min kæreste der er testet positiv, da min første test var negativ. Men det er vist kun et spørgsmål om tid før den rammer da vi hverken har mulighed eller lyst til at holde afstand. Så jeg forventer lidt at min dag fire test er positiv, men nu må vi se. Venter stadig svar på drengenes, men da den store sidenhen har fået let feber så tænker jeg nu også at han er ramt.

    God jul derude :-)

    Bony23-12-21 21:15

  • ★★0

    Jeg ser alletiders juleshow på TV2 bager Jørgen er på scenen nu.

    Jeg morer mig hver gang han prøver at oversætte til "engelsk"

    Jeg har nu altid godt kunne lide Søren Østergaard siden jeg så ham på TV i programmet familjefejden. Guldregn var han også god i.

    Og hvem var hende den kvindelige sanger der var i duet med Poul Krebs?

    Det missede jeg lige, men hun havde en flot klang i tonen.

    Jeg har mistet al respekt for Lis Sørensen, efter en gang hvor jeg så hende optræde til rock under Broen, og disse Gary Moore ved at påstå hendes guitarist var bedre. Jeg mener hun gik på efter han havde optrådt.

    Hvis jeg husker rigtigt var det noget i en dur, hvor hun sagde Gary Moore gå hjem og vug. Ikke helt ordret men derhenad.

    Ryder66623-12-21 21:34

  • ★★★★1

    God jul derude :-)

    God jul, du gamle!

    Vi holder os frivilligt hjemme, med en 7 dage gammel pige gider vi ikke det store påstyr. I dag fik vi julegaveleverance fra familien i Jylland, så sønnike har rigeligt at pakke ud i morgen. Er personligt pisse ligeglad med julen, så det generer ikke mig.

    dyg23-12-21 21:42

  • ★★★★★★0

    Er personligt pisse ligeglad med julen, så det generer ikke mig.

    Sådan havde jeg det også indtil Lauge blev 2 år.

    Har været frivillig hos Røde Kors juleaften i tre år før, fordi jeg ikke gad holde det. Jeg var koordinator for juleaften for ensomme.

    Guldager23-12-21 22:20

  • 0

    Jeg skal arbejde i år og til gode penge. Det siger vist også lidt om hvor meget jeg går op i julen. I år ville jeg så faktisk gerne have haft fri, men det kunne så ikke lade sig gøre. Det er ikke fordi jeg som sådan har noget imod julen. For mig handler det dog mest om at være sammen med familien, som jeg ikke ser så ofte og det kan jeg i princippet også gøre på andre tidspunkter af året.Det der selvfølgelig er forskellen ved jul er at de fleste har fri på samme tid, så det er lidt nemmere men ellers er det ikke så meget anderledes for mig.

    Derudover har julen også ændret sig i forhold til dengang jeg var barn og det var trods alt stadigvæk i 00erne. Jeg er ikke barn længere er en grund og så er den blevet endnu mere kommerciel og verden er blevet endnu mere digital.

    Kiyonji23-12-21 23:24

  • ★★★1

    Er kommet hjem fra arbejde. Nedbrud, så vi tog en time før fri i dag. Selv om det godt nok er lidt tidligere end jeg plejer at køre hjem, så blev jeg alligevel overrasket over alt den trafik, Man skulle tro det var om dagen. Det var også kaotisk ved Føtex i formiddags. Glæder mig til mere normale tilstande. Er allerede begyndt at længes efter foråret, men der går noget tid endnu.

    Skal ud til min søster og holde jul. Hun sørger for det hele, så skal bare dukke op ud på eftermiddagen. Nu vil jeg se noget Star trek og få noget natmad. God jul.

    Aranyhajú Nyárszépe23-12-21 23:41

  • ★★★★★★2

    Kl ca 16 i morgen er der er launch af James Webb-teleskopet. Det er 25 år siden, at projektet begyndte. Sakset fra wiki, så skal den:

    The James Webb Space Telescope has four key goals:

    • to search for light from the first stars and galaxies that formed in the Universe after the Big Bang
    • to study the formation and evolution of galaxies
    • to understand the formation of stars and planetary systems
    • to study planetary systems and the origins of life

    Guldager24-12-21 06:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen