Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★3

    Så er der alle de tusinde danskere, der ikke har gået til lægen med deres kræft-symptomer, hjerte-kar-lidelser osv., fordi det måtte man jo ikke sidste år, og som kommer til at dø i de kommende år. Jeg blev selv afvist til lægen to gange ovenpå myndighedernes anbefaling.

    Jeg kender ikke meget til Sverige på det område, men ifølge min kusine der er svensk, var lige den del ikke meget anderledes i Sverige og fordi deres sygehuse var så proppet med covid-19 patienter da det var værst, blev en del også ramt der. Men om det er det generelle billede, ved jeg dog ikke?

    T. Nielsen29-12-21 20:32

  • ★★★★★3

    Jeg måtte ikke ved første nedlukning. Men måske fordi de vurderede, at det ikke var alvorligt nok...

    Det er fandme skørt. Jeg var til lægen flere gange i den periode - også med mine børn et par gange.

    David Lund29-12-21 20:32

  • ★★★★★★3

    Det er fandme skørt. Jeg var til lægen flere gange i den periode - også med mine børn et par gange.

    Præmissen om at restriktioner er skyld i at folk ikke kan behandles på hospitalerne er også forkert og er politisk skabt af højrefløjen. Faktisk er det en forudsæt at antallet af covid-19 patienter holdes lidt nede, for det frigiver kapacitet til at behandle andre sygedomme.

    Det sagt, så oplevede jeg dog at vores hospitaler var så presset i forhold til læger med ekspertise i lungesygdomme, at jeg ikke kunne komme til undersøgelse i 1,5 år, selv om jeg normalt skulle tjekkes hvert halve år.

    T. Nielsen29-12-21 20:39

  • ★★★★★★0

    Hat lavet klatkager i dag og proppet mig, så nu det hjem fra pigernes farmor, natte pigerne og så flade ud foran Tv:)

    T. Nielsen29-12-21 20:50

  • ★★★★★★4

    Så er der alle de tusinde danskere, der ikke har gået til lægen med deres kræft-symptomer, hjerte-kar-lidelser osv., fordi det måtte man jo ikke sidste år, og som kommer til at dø i de kommende år. Jeg blev selv afvist til lægen to gange ovenpå myndighedernes anbefaling om at lukke ned for konsultationer.

    Kræftpakkerne har netop ikke været suspenderet. Jeg er med på, at nogle af lægerne har afvist folk, men det har været imod alle retningslinjer. Så behandlingsgarantien har aldrig været suspenderet for visse grupper. Fra Kræftens Bekæmpelse: www.cancer.dk/nyheder/folketinget-suspenderer-behandlingsgarantien-hvad-betyder-det-for-dig/

    Desuden - så tvivler jeg på at 1000 ud af 1 million dør de næste par år på grund af det.

    Det her er godt nok en et års gammel artikel: ugeskriftet.dk/nyhed/sverige-er-langt-fra-danmarks-niveau-i-planlagte-operationer-efter-corona

    Uanset hvad man siger, så har den danske strategi forskånet en masse mennesker for døden og en masse pårørende i forhold til andre lande. Det betyder ikke, at alt har været hensigtsmæssigt.

    Og Danmark er endda generelt set som det land, der økonomisk er kommet bedst ud af corona-pandemien indtil videre.

    Og jeg fucking hader Socialdemokratiet, så jeg er bestemt ikke partipolitisk.

    Guldager29-12-21 21:47

  • ★★0

    Ser Olsen Bandens Store Kup.

    jeg har forresten købt en flaske Cuba Caramel til 65kr i fakta, i anledning af nytårsaften. Er ikke vild med champagne. Kan Cuba Caramel godt tåle at blive opbevaret i køleskabet?

    Ryder66629-12-21 21:55

  • ★★★★★★0

    Kan Cuba Caramel godt tåle at blive opbevaret i køleskabet?

    Jeps.

    Godt lang tid siden, jeg har fået Cuba caramel :)

    Selv har jeg købt en champagneøl.

    Guldager29-12-21 22:10

  • ★★0

    Jeps.

    Godt lang tid siden, jeg har fået Cuba caramel :)

    Selv har jeg købt en champagneøl.

    Okay, godt at vide...

    Jeg synes tit at champagne er noget sur i smagen, så har faktisk også købt to flasker Verdi, da jeg synes de er væsentlig sødere/mildere i eftersmagen. De er kun på 5% på hver flaske hvis jeg husker rigtigt. Og så kostede de kun 25kr stk

    Men tak for svaret.

    Ryder66629-12-21 22:18

  • ★★★0

    Jeg synes tit at champagne er noget sur i smagen

    Husk at købe Demi-sec (Halv-sød) i stedet for Brût (Tør), så burde du undgå de sureste.

    Steffan Rasmussen29-12-21 22:49

  • ★★0

    Husk at købe Demi-sec i stedet for Brût, så burde du undgå de sureste.

    Okay, tak for tippet...

    Hvad står sådan en flaske til i kroner og øre?

    Ryder66629-12-21 22:41

  • ★★★0

    Okay, tak for tippet...

    Hvad står sådan en flaske til i kroner og øre?

    Hvis du skal have ægte Champagne skal du nok regne med 200,- og opefter.

    Steffan Rasmussen29-12-21 22:48

  • ★★★★★★0

    Hos os er menuen sådan en gang raclette. Meget 90’er agtigt vist? Men fruen og vores gæster, fandt det kunne være hygggeligt. Også fordi vi så sad længere tid og hyggede os med maden. Dessert bliver bananskiver vendt i farin og bagt ind i små pandekager, serveret med is. Sådan set fint nok. jeg har ikke så store krav til at maden skal være finere end jeg selv:D

    Vi har massere af drikkelse og heldigvis skal gæsterne overnatte. Rød- og hvidvin, øl, rom, vodka, whisky, portvin, små blå, cognac, gin og tonic og lidt andet. Selvsagt skal vi ikke være stangstive, vores to piger og gæsternes to piger er jo ikke så gamle. Men da muligt et par af os får mere end man burde;)

    T. Nielsen29-12-21 23:58

  • ★★0

    Hvis du skal have ægte Champagne skal du nok regne med 200,- og opefter.

    Okay, det vil jeg da overveje til næste år :-)

    I år har jeg brugt 115 kr på drikkelse til nytårsaften, så nøjes med det i år.

    But thanks anyway

    Ryder66630-12-21 02:05

  • ★★★★★★0

    Selvsagt skal vi ikke være stangstive, vores to piger og gæsternes to piger er jo ikke så gamle. Men da muligt et par af os får mere end man burde;)

    Min kone drikker ikke, så hun er altid den ansvarlige, når vi er ude :)

    I år deler vi os op dog. Laver mad til en flok og spiser med dem, men ingen gad drikke, så efter maden kører jeg hen til min bror og fester.

    Guldager30-12-21 06:57

  • ★★★★★★0

    Ja det gør trods alt fordelingen lidt nemmere, hvis hun heller ikke har noget imod at det er hende der står med Lauge kl 6 næste morgen, fordi du sover den ud? 

    Hos os vågner mindst en af pigerne altid tidligt, også de få dage de kommer meget sent i seng.

    T. Nielsen30-12-21 08:10

  • ★★★★★★0

    Har lige snakket med min mor og søster. Min mormor var på sygehuset i nat, da hun manglede 2 liter blod. Hun er 84, og det er gået ned af bakke et stykke tid efterhånden. Nu skal de til at udrede hende, da de ikke ved hvor blodet forsvinder hen.

    Det er underligt. Vores oldefar er 89 og spiller stadig krolf og går en god tur hver dag. Det er sgu vigtigt at holde sig i gang, i stedet for bare at sidde hjemme, som min mormor gør. 

    davenport30-12-21 14:07

  • ★★★★★0

    Var lige inde på Ghostbusters News kanalen på YouTube, for at se det kommende "Ghostbusters" ultimate collection bokset, der udkommer i januar. Selve boksen er designet som en Ghost Trap med lys-effekter og indeholder "Ghostbusters 1 & 2", samt "Ghostbusters : Afterlife" på 4K UHD og standard BD, plus 2 bonus-disc med adskillige timers helt nyt elstramateriale. Derudover medfølger også en 220 siders hardback bog om serien. Det ser dæleme fedt ud. :)

    youtu.be/m_k4jAtgzW0

    NightHawk30-12-21 16:01

  • 4

    Jeg gav min kæreste øreringe i julegave. Hun gav mig LEGO og corona. Så det har været nogle rolige juledage. Skulle egentlig have været på arbejde disse dage, men det passer mig sgu’ egentlig fint det her.

    Godt nytår til alle på Moovy. Pas nu på krudt og fulde mennesker. Håber I alle får bollet lidt og lad os så få krammet noget mere i 2022.

    Bony30-12-21 18:32

  • ★★★★1

    Nytårsplanerne blev lige i dag ændret fra hygge med 4 andre, til at jeg smutter i kolonien alene.

    Årsag: Tirsdag til julefrokost sammen med familien fik min lillebrors kæreste en sms om, at hendes nevø - som hun havde været sammen med 2 dage inden - havde testet positiv. Og i dag blev hun selv testet positiv. Og så er jeg jo nær kontakt?

    Jeg er ikke så nervøs mht. hende, fordi hun sad  et stykke væk og taler meget lavt, men hvis min lillebror - som jeg sad ved siden af og snakkede meget med - også var smittet på det tidspunkt, slipper jeg nok ikke.

    Så det bliver en stille og rolig nytårsaften med lidt lasagne og vin og så op lørdag eftermiddag og blive PCR-testet.

    chandler7530-12-21 19:45

  • ★★★0

    Tror også min nytårsaften i år bliver fejret alene. Egentlig en lidt kedelig tanke, men så må man jo bare få det bedste ud af det.

    Kunne måske godt finde en fest hvis jeg virkelig ville, men på den anden side så ved jeg sgu ikke om jeg gider med så mange smittede som der er i øjeblikket. 

    Essal30-12-21 20:26

  • ★★★1

    Tror også min nytårsaften i år bliver fejret alene. Egentlig en lidt kedelig tanke, men så må man jo bare få det bedste ud af det.

    Kunne måske godt finde en fest hvis jeg virkelig ville, men på den anden side så ved jeg sgu ikke om jeg gider med så mange smittede som der er i øjeblikket. 

    Føler med dig, Essal…men en “alene-lækker-mad-høre-fed-musik-se-skønne-film-og-drikke-sig-selv-en-pind-i-øret-aften” lyder sgu egentlig ikke så skidt, når man selv konstant er omgivet af “krævende” familie :)

    godt nytår til dig 

    Gormanden30-12-21 22:22

  • ★★★★★★1

    To af gæsterne er blevet syge i aften. 

    Så jeg fik smidt en masse mad i bøtter, lavet en guide og så har de næsten samme menu i aften :)

    Guldager31-12-21 12:13

  • ★★★★★★0

    Mine koner er taget ned og vinterbade, og når de kommer tilbage, skal vi ordne hus og lave mad. Min datters kæreste kommer også i eftermiddag. Jeg gik tidligt i seng i aftes, vågnede og troede det var morgen, men den var kun halv tolv, og jeg kunne ikke sove igen. Så jeg havnede foran computeren og DR viste BttF3. Så den nappede jeg lige. Jeg er fuldstændig færdig i dag.

    davenport31-12-21 12:28

  • ★★★0

    Det er jeg også, men det er der ikke noget at gøre ved. Der kommer en gæst om lidt, så det er for sent at sove nu. Må lige passe på med sprutten og så håber jeg det går.

    Skal ikke gentage firmajulefrokosten. Der kan jeg ikke huske meget efter fiskefiletten og det endte med at tre kollegaer måtte bære mig op på mit hotelværelse først på aftenen. Heldigvis er der ikke noget snaps i dag.

    Aranyhajú Nyárszépe31-12-21 12:41

  • ★★★★2

    Jeg kom lige til at kigge på mine bestillinger, og jeg er åbenbart gået lidt amok med mine filmindkøb her de sidste to-tre måneder.

    Eller ... måske føles det bare sådan, fordi jeg stadigvæk venter på at modtage nogle ting, jeg købte på udsalg helt tilbage i oktober. 

    Det meste er købt til Black Friday og andre udsalg, og så er der også enkelte forudbestillinger blandet med.

    Jeg talte sammen, og jeg har over 30 blu-rays, et par dvd-film og en stor boks med 10-12 film mere enten liggende hos min re-shipper i USA eller på vej i posten. En af mine bestillinger, fra Black Friday hos Severin, er ikke engang blevet afsendt endnu.

    Jeg gruer allerede for momsregningen, når det hele kommer til Danmark i løbet af januar. 

    Det er i hvert fald ikke min skyld, hvis nogen brokker sig over, at fysiske medier er på vej ud. :-)

    thomsen31-12-21 12:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen