Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Kalv er mere mørt, men med mindre fedt. Men ellers kan du sådan ca lavet det samme til.

    Guldager30-12-21 19:51

  • ★★★★★★0

    Alrighty:) Planen var at skære dem ud til racletten. Vi snakker om det giver mening og smide den i sous vide først? Altså, så den blot skal brunes let, når vi sidder til bords.

    T. Nielsen30-12-21 19:56

  • ★★★★★★0

    Alrighty:) Planen var at skære dem ud til racletten. Vi snakker om det giver mening og smide den i sous vide først? Altså, så den blot skal brunes let, når vi sidder til bords.

    Det kommer an på, om I vil have dem i steak-tykkelse eller tyndskåret. Hvis det skal være steak, vil jeg sous vide, ellers ikke.

    Guldager30-12-21 20:16

  • ★★★★★★0

    Det kommer an på, om I vil have dem i steak-tykkelse eller tyndskåret. Hvis det skal være steak, vil jeg sous vide, ellers ikke.

    Hmm, steak tænker jeg. Ville du så skære dem ud først eller bagefter? Ved egentlig ikke om det betyder det store? Det dog væsentligt nemmere at smide den i sous vide hel.

    Det slår mig lige, at jeg ikke har nogen vacuumrulle tilbage. 

    T. Nielsen30-12-21 21:57

  • ★★★★★★0

    Hmm, steak tænker jeg. Ville du så skære dem ud først eller bagefter? Ved egentlig ikke om det betyder det store? Det dog væsentligt nemmere at smide den i sous vide hel.

    Det slår mig lige, at jeg ikke har nogen vacuumrulle tilbage. 

    Jeg tror ikke, det betyder noget om du gør det først eller ej. Men jeg ville nok skære dem ud først, så er der mindre at lave ced racletten, og I kan åbne dem efterhånden, som I vil lave dem.

    Guldager31-12-21 07:44

  • ★★★0

    Vi er jo ikke så fine på den herude på landet, men i år har vi dog tænkt os at prøve noget andet end glaseret hamburgryg med grøntlangkål. Det bliver til indbagt mørbrad og så tror jeg nok det er tarteletter til forret. Hvis det går ligesom sidste år, så har hun nok købt noget suppe i kan varme til natmad. Spørgsmålet er om der også kommer kransekage.

    Det meste har lukket i morgen og vi er nok alligevel også for bagstive til at køre nogle stedet. Normalt ville jeg nok have ringet efter en pizza, hvilket nok er noget mange gør på den dag. I år har jeg dog købt ind til Roethlisburger. Det vil passe meget godt til tømremænd.

    Aranyhajú Nyárszépe31-12-21 09:56

  • ★★0

    Drikker bajere hos en veninde og vi skal have mørbradgryde og kartoffelmos, lidt heldig har man vel lov at være :-D

    Weird_J31-12-21 15:05

  • ★★0

    Det bliver tournedos med whisky sauce og kartofler

    Til dessert, hvid mousse

    Dertil et par glas Verdi

    Ryder66631-12-21 19:20

  • ★★★★★★0

    Vi kører med rester i dag, men det er heller ikke dårligt. Rejer, laks, æg, pølser, brød og en masse dip. Datterens kæreste fik en ekstra overnatning, så jeg må hellere få den obligatoriske "hvad er dine hensigter?" ;)

    davenport 1-01-22 16:58

  • ★★★★★★0

    Har været på Mom’s Diner og æde burgere og tylle shakes.

    T. Nielsen 1-01-22 17:08

  • ★★★1

    I dag: Roethlis-burger

    Aranyhajú Nyárszépe 1-01-22 17:35

  • ★★★★0

    I dag: Roethlis-burger

    Ha, laver folk stadigvæk den? Har ikke lavet den i 15-18 år!

    Har selv lavet nem aftensmad, spaghetti carbonara. Guanciale fremfor bacon/pancetta naturligvis.

    dyg 1-01-22 18:05

  • ★★★0

    Ha, laver folk stadigvæk den? Har ikke lavet den i 15-18 år!

    Har selv lavet nem aftensmad, spaghetti carbonara. Guanciale fremfor bacon/pancetta naturligvis.

    Hvorfor ikke? 

    Aranyhajú Nyárszépe 1-01-22 18:15

  • ★★★★★★0

    Resterne er spist, køleskabet er stort set tomt. Nu skal den satme snart stå på noget normalt mad. 

    davenport 1-01-22 18:17

  • ★★★★0

    Hvorfor ikke? 

    Den blev for ulækker. Det var sjovt nok nogle få gange, men begyndte hurtigt at længes efter en mere balanceret burgeroplevelse.

    dyg 1-01-22 18:18

  • ★★★★★★0

    En bonderøv som mig aner ikke hvad en Roethlis-burger det er?

    T. Nielsen 1-01-22 18:43

  • ★★1

    En bonderøv som mig aner ikke hvad en Roethlis-burger det er?

    Anede jeg heller ikke, men tror det er den her.

    www.seosalle.dk/recipe/roethlisburger-den-originale/

    Weird_J 1-01-22 18:57

  • ★★★★★★0

    Anede jeg heller ikke, men tror det er den her.

    www.seosalle.dk/recipe/roethlisburger-den-originale/

    Jeg tænder nok ikke selv på røræg i en burger. Men tror ikke helt jeg forstår kommentaren, om folk stadig laver den? Altså fordi den ikke er populær og moderne længere? En mere afbalanceret burger tænker jeg må betyde uden æg:D

    Men uanset, jeg er jo en bonderøv og noget af det bedste jeg og stort set alle vi kender vi ved er denne her:

    bbqpitboys.com/blogs/recipes/meatloaf-hamburger-supreme

    T. Nielsen 1-01-22 19:02

  • ★★★★0

    Den blev populær under Zulus NFL dækning i 0erne, og var sådan en ting som football nørder lavede dengang, og generelt (i min football omgangskreds i hvert fald) blev den lavet et par år i træk til Super Bowl, men er siden lykkeligt glemt. For mig er det a thing of the past.

    dyg 1-01-22 19:24

  • ★★★★★★1

    Hvis man synes den er god, er det vel ligegyldigt hvornår den var populær? Men det vel også det du ikke mener den er og derfor hører football tiden til. Det er vel lidt som da jeg var teen og kom til Kbh. Der var det jo The Shit at komme på enten McD eller BK, da den slags ikke eksisterede hernede dengang. Husker da en McD åbnede hernede i 90’erne, der var det nærmest som Jesus genkomst:D 

    T. Nielsen 1-01-22 19:28

  • ★★★2

    Den blev populær under Zulus NFL dækning i 0erne, og var sådan en ting som football nørder lavede dengang, og generelt (i min football omgangskreds i hvert fald) blev den lavet et par år i træk til Super Bowl, men er siden lykkeligt glemt. For mig er det a thing of the past.

    Jeg undskylder mange gange at jeg kom til at lave en Roethlis-burger. Det skal ikke gentage sig.

    Til mit forsvar vil jeg gerne påpege at jeg jo blot er en simpel arbejdsmand fra landet og ikke en hipster gourmet nørd som jer andre herinde. Herude spiser vi jo mest sovs og kartofler. (om vinteren sild og kål). Derfor er jeg måske ikke helt med på moden og hvad den diktere. Må så er det jo godt at du kan sætte mig på plads.

    Måske du har en anden burger der er mere acceptabel som du vil anbefale?

    Jeg er i øvrigt bedøvende ligeglad med amerikansk fodbold.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-01-22 01:35

  • ★★★★0

    Jeg undskylder mange gange at jeg kom til at lave en Roethlis-burger. Det skal ikke gentage sig.

    Årh lad dog være. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvad fanden folk spiser, men jeg fandt det blot pudsigt, at nogen pludseligt lavede noget som jeg ikke har hørt omtalt overhovedet i over 15 år. Jeg ville nok sige det samme hvis folk begyndte at snakke om rødvinsfondue herinde, noget som alle lavede engang og som jo smagte godt, men som jeg bare ikke kender nogen som laver længere.

    Hvordan har du hørt om opskriften, hvis du intet kendskab til football har? Den hedder jo hvad den gør pga Ben Rothlisberger og har haft sin primær udbredelse i Danmark blandt NFL fans. 

    dyg 2-01-22 05:16

  • ★★★0

    Årh lad dog være. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvad fanden folk spiser, men jeg fandt det blot pudsigt, at nogen pludseligt lavede noget som jeg ikke har hørt omtalt overhovedet i over 15 år. Jeg ville nok sige det samme hvis folk begyndte at snakke om rødvinsfondue herinde, noget som alle lavede engang og som jo smagte godt, men som jeg bare ikke kender nogen som laver længere.

    Hvordan har du hørt om opskriften, hvis du intet kendskab til football har? Den hedder jo hvad den gør pga Ben Rothlisberger og har haft sin primær udbredelse i Danmark blandt NFL fans. 

    Det var godt. For jeg spiser lige nøjagtigt hvad der passer mig.

    Kan ikke huske hvor jeg har hørt om den. Kan måske have søgt efter burgeropskrifter på nettet.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-01-22 05:34

  • ★★★★★★0

    Fik ikke lavet den marokkanske gryderet...så den kommer med i næste uges madplan.

    I dag: 1 pizza med serrano, parmesan og basilikum og en pizza med chorizo og blommetomater

    Mandag: Marokkansk gryderet, fordi jeg gerne vil lave en ret med ras al hanout.

    Tirsdag: Wrap med falafel, hummus og grøntsager. En total kællingeret, Davenport!

    Onsdag: Pasta, pølser og chips, som er min og sønnikes ret, når Pia er ude hver onsdag.

    Torsdag: Kyllingelår med five spice-marinade, nuggets og fritter

    Fredag: Bestille sushi - er alene hjemme

    Lørdag: Hakkebøf eller en vegetarbøf, bearnaise, kogte kartofler, gulerødder, brocolli

    Guldager 2-01-22 11:01

  • ★★★★★★0

    Gider ikke handle i dag, så var lige i gennem fryseren og skabene. Det bliver til en nakkesteg i ovnen med et helt overskåret hvidløg og en dusk rosmarin. Har en wiskeysovs på glas til, og så er juryen lige ude på om det bliver ovnkartofler eller ris. Da ris jo ikke er mad, hælder jeg nok mest til det sidste.

    davenport 2-01-22 15:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen