Pixars "Rød" skipper biograferne og udkommer direkte på Disney+

Det hæderkronede animationsstudies næste film lander på Disneys populære streamingtjeneste den 11. marts.

Pixars kommende animationsfilm, "Rød", får alligevel ikke biografpremiere. I stedet lander eventyret direkte på Disney+ den 11. marts – uden ekstra gebyr.

Det er dermed den tredje Pixar-film i træk, der skipper biograferne. "Sjæl" og "Luca" fra hhv. 2020 og 2021 endte også med at få premiere på Disney+.

Se også: Moovy TV: "Luca": Sådan laver man en Pixar-film

"Rød" – med originaltitlen "Turning Red" – handler om den tilsyneladende selvsikre teenage-pige Mei, der dog har en noget speciel egenskab. Hun forvandler sig nemlig til en kæmpemæssig, rød panda, når hendes følelsesapparat løber løbsk.

Filmen er skrevet og instrueret af Domee Shi, der stod bag Pixars Oscar-belønnede kortfilm "Bao" og således blev den første kvindelige instruktør af en Pixar-kortfilm.

Ud over "Rød" har Pixar også som tidligere rapporteret en film på vej om selveste Buzz Lightyear. Indtil videre er "Lightyear" stadig sat til at udkomme i biograferne i juni, så animationsfans forhåbentligt til den tid igen kan opleve Pixars magi på det store lærred. Den seneste trailer til "Rød" kan du se her.

Kommentarer

Pixars "Rød" skipper biograferne og udkommer direkte på Disney+

  • 0

    But why? Jeg forstår at Soul og tildels måske også Luca udkom direkte på Disney+ men nu virker det jo nærmest som om de prøver at køre Pixar ud på et sidespor.

    Sichlau 8-01-22 13:20

  • 0

    Deres egen “Encanto” kom også direkte på streaming.

    Slayer 9-01-22 01:30

  • 2

    Deres egen “Encanto” kom også direkte på streaming.

    Den kunne skam ses i biografen først.

    jacob_uno 9-01-22 09:45

  • 0

    Så har jeg både læst og delt forkert information… 

    Slayer10-01-22 06:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen