Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★0

    Haha, good one. Den forlængede version er så nede på 6/10, men kan vi ikke være enige om, at filmen har sine ambitioner, om ikke andet? Helt tabt bag en vogn er den ikke, men måske skal jeg sætte mængden af fixet lidt ned :)

    Babo14-08-16 15:30

  • ★★★★★★0

    Hvad var du lige på da du gav "Batman v. Superman" 7/10? Det må fandme have været stærke sager ;)

    Touchdown and the growd goes wild :-D

    T. Nielsen14-08-16 16:41

  • ★★★★★0

    Jo da, BvS er over-ambitiøs, og det er lidt af problemet, at den vil det forkerte. Den vil have så meget cool tegneseriemateriale med som muligt. På narrativens vegne er den direkte uambitiøs. Den sigter ikke efter en særlig historie eller et stærkt tema. It's all style. 

    Lars!14-08-16 16:46

  • ★★★★★0

    Også det som Joe Vargas (Angry Joe) og Doug Walker (Nostalgic Critic) kommer ind på i deres review, plus at Snyder har brugt en masse gode historier fra comics'ne som nu ikke rigtig kan bruges igen i den her omgang.

    BvS

    Elwood14-08-16 16:54

  • ★★★★0

    Riqon - stadig niveauer over San Andreas, vil jeg mene. 

    Babo14-08-16 17:39

  • ★★★★★★0

    Paper Towns, en sød, lille coming-of-age-historie med bl.a. Cara Delevingne. Den har en del virkelig sjove øjeblikke og er ret velspillet. Hen ad slutningen bliver den lidt høj på sig selv og måske lige en anelse for indie-klichéagtig, men overall er det en ganske fin film.

    Jeg burde faktisk kigge lidt mere på YouSee TV, som jeg har adgang til via mit (ufrivillige) tv-abonnement, fordi der ligger også film fra C More, så der er en frygtelig masse nye film.

    Zero Cool14-08-16 22:10

  • ★★★★★★0

    Les Miserables, 2012

    Engang havde jeg en stor aversion mod musicals. Sådan har jeg det ikke længere, og jeg kan nu godt se dem med et åbent sind. My Fair Lady, 42nd Street, Dancer in the Dark og Sound of Music ka1n jeg godt lide. Sweeney Todd, West Side Story, Umbrellas of Cherbourgh og Singin' in the Rain kan jeg ikke lide. Les Miserables hører mest til den førstnævnte gruppe.

    Stort opsat med et stjerne-cast i en velkendt og vellidt historie. Så er det oven i købet indsunget live, hvilket er ret imponerende. Men kan Hugh Jackman, Russel Crowe, Helena Bonham Carter, Eddie Redmayne, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen og Amanda Seyfried synge? For det meste, ja. Russel Crowe er den mest gode af det, men det er til at holde til at høre på. Selvom Hugh Jackman tydeligvis er teater-trænet, så er hans sang ret kedelig. Nuvel, overordnet virker sangene fint.

    Historien er velkendt, og her er den også veludført. Kulisserne og de store fællesnumre fungerer rigtig godt. Desværre taber den pusten. Efter en forrygende første time, så bliver den lidt mere tam, og det er først mod slutningen, den kommer tilbage igen. For det meste er den dog rigtig god, og selvom det er total melodramatisk, så virker det. 

    Man kan ikke sige Les Miserables uden at nævne Anne Hathaways udgave af I Dreamed A Dream. Det er filmens absolutte højdepunkt, og det absolutte højdepunkt i hendes karriere. Det er så hjerteskærende og veludført, men det er også en del af problemet for mit vedkommende: den kommer ikke helt op på niveau igen efter nummeret.

    Alt i alt et godt drama.

    7/10

    Guldager20-08-16 15:31

  • ★★★★★0

    Man kan ikke sige Les Miserables uden at nævne Anne Hathaways udgave af I Dreamed A Dream. Det er filmens absolutte højdepunkt, og det absolutte højdepunkt i hendes karriere. Det er så hjerteskærende og veludført, men det er også en del af problemet for mit vedkommende: den kommer ikke helt op på niveau igen efter nummeret.

    Så filmen overgår aldrig traileren. 

    Lars!20-08-16 18:33

  • ★★★★★★0

    Har ikke set traileren :-) 

    Guldager20-08-16 18:35

  • ★★★★★★0

    Lige et par hurtige karakterer:

    Seabiscuit, 6/10: velproduceret kliché-film. Aldrig dårlig, men aldrig rigtig interessant. 

    Finding Neverland, 7/10: gedigen underholdning med en ganske fin Johnny Depp, der dog for tydeligt manipulerer.

    Ray, 7/10: Afsindig velspillende Jamie Foxx i en historiemæssigt lidt kedelig film

    Moneyball, 8/10: En af de bedre sportsfilm med en rigtig god Jonah Hill

    Guldager20-08-16 22:21

  • ★★★★★0

    Pigerne i huset har fået mig overtalt til at se med på Twilight-sagaen.

    Foreløbig har vi set de to første. De er utrolig kedelige til at være vampyrfilm. Størstedelen af den første film går med, at Edward og Bella stirrer længselsfuldt (og sultent) efter hinanden og snakker om alt de vil og ikke kan. Anden film er et forsøg på at efterligne Romeo og Julie i meget grove træk og introducerer selvfølgelig lidt trekantsdrama. Begge klarer de at skide helt og fuldt på alt kendt mytologi omkring vampyrer og varulve, for eksempel kan vampyrer sagtens bevæge sig i sollys, de glimter bare lidt, mens varulvene tilsyneladende ikke har det store forhold til månen, om den er fuld eller ej... Der er meget snak og mange følelser, og stemningsfulde er de da bestemt, men interessante er de bare overhovedet ikke. Skuespillet er ikke noget særligt, og af og til anes et meget mislykket forsøg på ironi/humor, som gør det hele endnu mere tåkrummende. Der er ikke meget action eller spænding, og det, som er der, giver ikke rigtig noget adrenalin-kick for at sige det mildt. Jeg ligger på 2/6 for dem begge to.  

    Lars!21-08-16 12:15

  • ★★★★★★0

    Det er pænt mange ting galt med Twilight-filmene, men præcis at Stephenie Meyer har sin egen type vampyrer og varulve, ser jeg ikke som et problem. Næsten ligemeget hvilken vampyr- eller varulvehistorie man tager fat på, har tweaket "reglerne" en smule, eller har smidt dem helt ud af vinduet. Men jeg er helt med på, at vampyrer der glimter, er en pænt fjollet tilføjelse til vampyrmytologierne.

    Zero Cool21-08-16 12:38

  • ★★★★★0

    Jeg stiller nu heller ikke noget krav om at man ikke må ændre på mytologien, bare at det færdige resultat ikke er tandløst og vattet - som her. 

    Lars!21-08-16 13:11

  • ★★★★★★0

    Jeg har kun set den første Twilight, og det var ikke en dårlig film, synes jeg. Da jeg så den, gav jeg den 6/10.

    Har så ikke set den igen eller nogen af de andre, så baseret på en stærkt begrænset datamængde, så er har jeg ikke noget imod Twilight...:)

    Men ja, man er vel efterhånden vant til, at hver vampyr/varulv/zombie-film har sin egne konventioner - og apropos det, så vil jeg meget gerne anbefale What We Do In the Shadows - se blot traileren: www.youtube.com/watch

    Guldager21-08-16 13:47

  • ★★★0
    tandløst

    Tøhø

    HonoDelLoce21-08-16 15:57

  • ★★★★★0

    Exactly

    Lars!21-08-16 16:36

  • ★★★★★★1

    Et fornøjeligt gensyn med Edge of Tomorrow. Den malplacerede kærlighedshistorie er stadig min største anke ved filmen, men heldigvis er der cirka 99% virkelig god film, inden det dukker op og det ødelægger heldigvis ikke filmen.

    Zero Cool21-08-16 19:27

  • ★★★★★0

    Jeg har set hele lortet (Twilight)! 3eren var klart bedst - ville nok give den 4/10 eller 5/10 på en rigtig god dag.

    David Lund21-08-16 20:58

  • ★★★★★0

    En kommentar mere til Twilight:

    Den største overraskelse, filmene bød på, var Anna Kendrick!! (i en marginal rolle godt nok ... nok før hun ble famøs)

    Lars!22-08-16 09:55

  • ★★★★★★0

    The Theory of Everything

    Det er sgu ærgerligt - der kommer næppe en film om Stephen Hawkings igen i den nærmeste fremtid, og han fortjener en langt bedre film end denne. Eddie Reymanes spot on-præstation redder filmen fra at være total ligegyldig.

    5/10

    Guldager22-08-16 20:11

  • ★★★★★★0

    The Theory of Everything

    Det er sgu ærgerligt - der kommer næppe en film om Stephen Hawkings igen i den nærmeste fremtid, og han fortjener en langt bedre film end denne. Eddie Reymanes spot on-præstation redder filmen fra at være total ligegyldig.

    5/10

    Ja, det er sgu en pænt ligegyldig film. Hawkings er en virkelig interessant mand og så dedikerer man en hel film til hans kærlighedsliv...

    Zero Cool22-08-16 20:16

  • ★★★0

    Syntes titlen er noget misvisende. Troede først det var en film om Standard Modellen.

    Aranyhajú Nyárszépe23-08-16 06:13

  • ★★0

    Mysterious Island – 1961

     

    Læste bogen for 20 år siden i folkeskolen, men kunne godt huske de grove træk af historien. Syntes dog det var en skam, de havde lavet kæmpe dyr, og det havde ikke noget med original historien at gøre. Det føltes mere som et nødvendigt onde, for at fremvise Harryhausens nye teknikker dengang. Skuespillet er heller ikke særligt godt, og hos de 2 kvindelige deltagere, er det direkte forfærdeligt. 4/10

    MadMartigan23-08-16 10:07

  • ★★★★★0

    Jeg fik endelig set Batman V Superman i Ultimate Edition. Det er en mere sammenhængende film. Det har hjulpet en hel del for klipningen, at der er tilføjet en halv time mere. Men det er så også det. Man bemærker sjældent de ekstra ting, selvom de gør helheden mere sammenhængende. Derudover er det jo altså også en halv time mere på en film, der i forvejen er ret skidt. Det gør den lang. Meget lang endda. Så derfor ender min karakter med at blive den samme, som til biografudgaven desværre. Der er fordele og ulemper ved at vælge hver version, og skulle jeg så absolut se den igen, ville jeg nok vælge den korte i sidste ende - bare fordi den er kortere. 3/10.

    David Lund23-08-16 12:09

  • ★★★★1

    Everybody Wants Some

    Herlig ungdomsfilm med fremragende musik og humor. Overraskelse!

    Stor 8/10

    Sing Street

    God ungdomsfim, dog lidt for glad for at ramme en rigtig stemning og lidt for generøs med plothullerne

    7/10

    Miles Ahead

    Fremragende simpelthen. Don Cheadle bliver 100% nomineret for denne præstation som Miles Davis og hans værk som debutinstruktør er tæt på at være i samme klasse. 

    9/10

    Bruce23-08-16 12:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen