Trailer: Ghostface går amok i den sidste trailer til ny "Scream"

Den spritnye trailer understreger, at de amerikanske anmeldere er særdeles begejstrede for "Scream"-sagaens femte frygtindgydende kapitel.

Efter godt 10 års fravær vender den maskerede massemorder Ghostface snart tilbage i biografmørket – nærmere bestemt i den næste, femte "Scream"-film, som blot bærer titlen, ja... "Scream".

Den nye "Scream" er instrueret af makkerparret bag horror-hittet "Ready or Not", Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett. Foran kameraet vender Neve Campbell tilbage som seriens slagkraftige heltinde, Sidney Prescott, som nok en gang jages af Ghostface.

Flere af de forrige films skuespillere – nærmere bestemt Courteney Cox, David Arquette og Marley Shelton – tropper også op i "Scream", og rollelisten byder også på navne som Melissa Barrera, Jack Quaid og Dylan Minnette.

På grund af den nylige nedlukning af landets biografer, er det usikkert, præcis hvornår den nye "Scream" skræmmer livet af os i de danske biografsale. Men mens vi venter, kan vi i det mindste se den nyeste (og angiveligt sidste) trailer til gyseren her:

Kommentarer

Ghostface går amok i den sidste trailer til ny "Scream"

  • 1

    Jeg vil se den nuuuuuuuu!

    jarlen11-01-22 16:36

  • ★★★★★0

    Spoiler morderen afsløres her

    Det egentlig blot en clever brug af en plakat til filmen og en tagline :)

    Elwood11-01-22 16:43

  • ★★0

    Den ryger i kurven på udgivelsesdato, så fuck om jeg skal give fuld pris for den, når den udkommer på BD.

    Ryder66611-01-22 17:17

  • ★★★★0

    Den ser ihvertfald noget mere seriøs ud end originalen. David Arquettes karakter i særdeleshed. Men det gør ikke noget, har altid fundet ham sådan lidt fjollet i forhold til hvad han spiller. 

    Babo11-01-22 18:32

  • ★★★★0

    Traileren forstår i det mindste at pumpe stemningen op. 

    Jeg er sådan set frisk på den, men nu har jeg fået lyst til at se og gense de gamle. Jeg tror faktisk ikke, at jeg nogensinde har fået set nummer 4, som vist endda fik en rimelig god modtagelse? 

    Kan se, at hele striben ligger på Viaplay. 

    thomsen12-01-22 13:43

  • ★★★★★0

    Dette var en serie som ikke fangede mig overhovedet, men måske den nye udgave kan noget. Traileren underholdte mig i hvert fald, men det er jo aldrig en garanti i sig selv. 

    Lars!12-01-22 13:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen