Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Det lyder godt nok ikke særligt hipsteragtigt. Du kom forhåbentligt noget løvstikkeeddike i.

    Ville have lavet en moussaka i løbet af formiddagen til 20 pausen i aften, men har været flad hele weekenden, så kunne ikke overskue det. Det blev til en bakke svensk pølseret fra Føtex. Håber jeg har energien til det i morgen. Ingredienserne er indkøbt og når det er lavet, er der nem varmemad til flere dage.

    Natmaden vil jeg gå ombord i nu. Det er en af mine favoritter: En pakke brændende kærlighed fra Coop, med en pose wokgrøntsager over. Skal jeg rigtig flotte mig, hakker jeg et par røde pølser i wokblandingen, men det bliver det ikke til i dag. Skal jo også tænke på figuren.

    Aranyhajú Nyárszépe11-01-22 00:31

  • ★★★★★★0

    Er ved at lave en hipster hamborgryg med kartofler og aspargessovs. Det er helt åndsvagt gourmet! Jeg har endda sparet fløden væk. Vi skal spise som konger og baroner. 

    davenport11-01-22 17:09

  • ★★0

    I går lavede jeg teryaki kylling til wraps og en salat af rødkål peberfrugt forårsløg agurk og koriander

    HelmerJ12-01-22 06:54

  • ★★★★★★0

    Hvad med dyppelse? 

    Men bortset fra det der vand med dårlig smag (agurker), så elsker jeg den slags mad. 

    I aften er jeg alene med sønnike, så vi får bare en Knorr Lasagne - totalt hipster :)

    Burde egentlig lave det selv stadigvæk, bare i en supersimpel version: løg og finthakket gulerod i minihakker, kød, mælk, tomatpuré, merian. Det tager jo kun 3 minutter ekstra...

    Guldager12-01-22 10:49

  • ★★★★★★0

    Det blev en wok-ret med nudler og hvidløgsmarinerede rejer. Det blev ganske godt. 

    davenport12-01-22 18:49

  • 0

    Knækbrød....med fedtfattigt pålæg.

    Da min vægt nærmer sig det område der hedder davenportsk, så må der jo en kur til. 

    Popeye12-01-22 20:36

  • ★★★★★★0

    Hipster....

    davenport12-01-22 21:14

  • ★★★★★★0

    Har fået en Knorr Lasagne - Lauge fik vel 10%, jeg spiste resten :)

    Guldager12-01-22 21:25

  • ★★0

    Har fået en Knorr Lasagne - Lauge fik vel 10%, jeg spiste resten :)

    Sådan har jeg engang delt en and med Anita

    HelmerJ13-01-22 07:14

  • ★★0

    Hvad med dyppelse? 

    En købt medium salsa og min hjemmelavede fermenterede BOC

    Agurkerne havde jeg skåret kernerne fra, så der var ikke overdrevet væde ved. Der var ikke behov for dressing, da kødet var marieneret, efter det blev stegt, blev det vendt sammen med en jævnet udgave af den resterende teryaki.

    I aften kommer den til at stå på pita med falafel, første gang jeg laver falafel fra bunden, det skal nok blive sjovt. 

    HelmerJ13-01-22 09:14

  • ★★★0

    Falafel er jeg hipster nok til at have prøvet at lave fra bunden. Har også prøvet at lave bøffer af røde linser, quinoa og kikærter. Synes jeg taber mig mere når jeg ikke spiser kød. Det var dog da jeg var arbejdsløs, idag har jeg svært ved at finde tiden til at lave alt det hipster mad. Har været 5 dage om at lave en musakka. 

    Aranyhajú Nyárszépe13-01-22 11:35

  • ★★★★★★0

    Kører hipster-1975:

    Karbonader, kartofler og ærte/gulerod sovs. Det er 250 gr. karbonader, da vi kun er 2/5 der gider æde det. Og konen havde købt en kæmpe bakke svinekød. Resten ryger i en gryderet i morgen, da vi skal til dart-fest, og bare skal have noget nemt og hurtigt. 

    davenport13-01-22 17:14

  • 0

    Fik en flødeskumskage i vandbakkelse med chokocream, marmelade og creme. Køber aldrig sådan noget selv, men nu blev jeg budt og det var godt. Det er en af mine guilty pleasures

    Kiyonji13-01-22 18:24

  • ★★0

    Kyllingelår, Spaghetti, bearnaise sovs og bulgursalat.

    Det er første gang i mit liv, jeg får den sammensætning :D

    MadMartigan13-01-22 18:28

  • ★★★★★★0

    Spaghetti og bearnaise smager ganske godt sammen :) - og kylling går til det meste. Men syntes måske, at bulgursalaten er lidt ved siden af. Men jeg har også synes, det er mærkeligt at blande de forskellige stivelsesprodukter såsom pasta, ris, kartofler, bulgur osv.

    Guldager13-01-22 19:03

  • ★★0

    Det smagte fortrindeligt

    MadMartigan13-01-22 21:55

  • ★★★★★★1

    Skal til ølnørde-weekend om et par uger. Det vil sige - mange øl, hyggelige mennesker og druk i 2 dage. Mange af øllene vil dog være specialøl og hjemmebryg og ikke bare Harboe :)

    Napper disse med, som er blandt mine favoritter:

    • 3 Fonteinen, Cuvee Armand & Gaston
    • Ulfey Nr. 67, en islandsk IPA
    • Duchesse Cherry
    • Founders Nemesis, en barley wine
    • Mexican Hot Chocolate, en imperial stout fra To Øl

    Guldager14-01-22 06:48

  • ★★★★★★0

    Madplan for uge 3:

    Mandag: Vegetarisk panang med nudler

    Tirsdag: Pitabrød

    Onsdag: Tun med sumac og saffranris

    Torsdag: Spaghetti og pølser

    Fredag: Wrap med bønner, grønt og megameget chili

    Lørdag: Pizza med grillet aubergine, små tomater, parmesan og frisk basilikum

    Søndag: Spise hos min storebror

    Hvad spiser I egentlig til frokost? Jeg spiser altid fisk, når jeg er på arbejde...dåsetun med mayo, makrel med mayo, røget ørred eller skiveskåret fisk med rygeost.

    Guldager15-01-22 13:25

  • ★★0

    Har fået lækker indisk mad bestående af butter chicken , noget oksekød og indbagt ost, eller hvad det nu hedder og gode ris, som for engangs skyld ikke var for tørre eller klæbrige. Det var mega mums. Ikke frost men takeaway, fra en indisk restaurant. Det var dælme rart at få noget andet end det sædvanlige.

    Ryder66615-01-22 18:37

  • ★★★★★★0

    Det bliver madpandekager til aften. Har en kødsovs stående, som bliver piftet op med noget spidskål. Det er ikke lige min hofret, men de andre kan godt lide det. Nok noget kaninføde til med dressing. 

    davenport16-01-22 13:36

  • ★★★★★★0

    Det bliver svinemørdbradbøf med svampe i ovnen, ris (!) og løgsovs og ærter. Jeg er lidt light headed efter en eftermiddag med Helmer og stress. Og øl. Så det skulle lige være lidt nemt. 

    davenport18-01-22 16:57

  • ★★★★★★0

    Har lige hentet is til familien. Nogle har lidt ondt i halsen. De fik nutella på. Alle glade! 

    davenport18-01-22 19:17

  • ★★0

    Har lige hentet is til familien. Nogle har lidt ondt i halsen. De fik nutella på. Alle glade! 

    Nutella på is? Det har jeg aldrig hørt om før, men ku være man skulle prøve det. Jeg har en liter vaniljeis i fryseren. Kan det gå sammen?

    Ryder66618-01-22 20:29

  • ★★0

    Kan det gå sammen?

    Vanilje og chokolade er måske den mest klassiske sammensætning siden salt og peber, godt sted at starte!

    HelmerJ19-01-22 07:02

  • ★★★0

    Vanilje og chokolade er måske den mest klassiske sammensætning siden salt og peber, godt sted at starte!

    Han skrev Nutella, ikke chokolade. Jeg har heller ikke hørt om det før, men jeg er heller ikke så meget med på moden. 

    Aranyhajú Nyárszépe19-01-22 11:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen