Robert Rodriguez laver tv-serie om kvindelig Zorro

Manden bag "Desperado" og "Alita: Battle Angel" skriver og producerer den kommende serie sammen med sin søster, Rebecca.

Tilbage i slut-november kom det frem, at en moderne nyfortolkning af "Zorro" er på vej – nærmere bestemt spillefilmen "Zorro 2.0", hvori den maskerede helt nu optræder som en ung hacker ved navn z0rr0.

Men et andet alternativt take på den klassiske heltefortælling er også på trapperne: en tv-serie, der blot bærer navnet "Zorro", men som byder på en kvindelig udgave af den ikoniske, fiktive helt.

Det er lige godt 100 år siden, at den amerikanske forfatter Johnston McCulley skabte Zorro – en maskeret og charmerende selvtægtsmand, der med sin skarpe kårde beskytter Californiens pøbel mod alskens tyranniske embedsmænd og soldater engang i det 19. århundrede.

Læs også: "Django vs. Zorro" er på vej – med Quentin Tarantino om bord!

Når Zorro ikke er iført sin sorte maske og dragt er han Don Diego de la Vega. Men i den kommende tv-serie er både karakterens køn og navn ændret – sidstnævnte til Sola Dominguez. Det forlyder i øvrigt, at seriens historie udfolder sig i nutiden.

En af seriens skabere er den prominente filmmager Robert Rodriguez ("Alita: Battle Angel"), som for nylig arbejdede på Disneys "The Book of Boba Fett", og som arbejder sammen med sin søster, Rebecca, på "Zorro". Rebecca Rodriguez instruerer vel at mærke serien.

I serien er den nye, latinamerikanske Zorro ude efter hævn, efter at hendes far er blevet myrdet. Hun slår sig sammen med en hemmelig undergrundsbevægelse og bekæmper skurkene iført Zorro-figurens ikoniske mundering.

De to Rodriguez-søskende samarbejder ved skrivemaskinen sammen med tv-produceren Sean Tretta, som bl.a. har arbjedet på "12 Monkeys"-serien og "Mayans M.C.". Det vides endnu ikke, hvornår "Zorro" får tv-premiere.

Moovy TV mødte i øvrigt Robert Rodriguez tilbage i 2019 op til premieren på hans storslåede sci-fi-satsning "Alita: Battle Angel". Du kan se det interview herunder:

Kommentarer

Robert Rodriguez laver tv-serie om kvindelig Zorro

  • 0

    Det forlyder i øvrigt, at seriens historie udfolder sig i nutiden.

    I serien er den nye, latinamerikanske Zorro ude efter hævn, efter at hendes far er blevet myrdet.

    Så altså Batman remake med kvindelig hovedrolle?

    Sichlau15-01-22 09:49

  • 0

    Så altså Batman remake med kvindelig hovedrolle?

    Ideen er jo chokerende og banebrydende!! Havde de dog bare brugt denne forbløffende nytænkning til at lave en modernisering af forældede franchises som f.eks. (netop) Batman, Ghostbusters og Dr. Who, så ville man have haft en garanteret succes på hænderne! Jeg glæder mig usigeligt til de lancerer en Rambo-reboot med kvindelig hovedperson...

    Elgsdyr15-01-22 11:22

  • ★★★★0

    Eller en moderniseret udgave af Oceans 11 - bare med kvinder.

    Personligt synes jeg Oceans 8 var ok. Men de skød sig selv i foden ved at lade den være hægtet op på en kendt franchise. En original heist film med kvinder havde sandsynligvis klaret sig bedre.

    S. Rico15-01-22 11:27

  • ★★0

    Ingen overgår Zorro med Duncan Regehr.

    Den bedste af slagsen efter min mening.

    Fint at de prøver med en kvindelig, men sat i nutiden?

    Det der fungerede for de øvrige, var netop, at de IKKE, foregik i nutiden

    Jeg springer denne over.

    Ryder66615-01-22 17:26

  • 1

    Ideen er jo chokerende og banebrydende

    En kvindelig udgave af Zorro så lyset første gang i 1944.

    SoyBoy15-01-22 19:13

  • ★★★★1

    Håber HUN - med kårde - gør noget nøgent! Om Hen har kjole eller bukser med seler på, er ikke vigtigt.

    #SoyBoy Tys! IKKE det samme!  

    Gasivodo15-01-22 23:52

  • 0

    Det værste er tanken om mere action/serie fra RR. Hans Boba-afsnit er noget af det værste, jeg længe har set. SÅ elendige actionsekvenser. 

    Patriarch17-01-22 11:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen