Trailer: Der er skruet helt op for lummert sydstatsgys i første trailer til "X"

Selskabet bag "Hereditary" er snart klar med arthouse-versionen af "Motorsavsmassakren".

Texas, 1979. Et ungt filmhold drager ud på landet for at optage en lummer film på en gammel gård. De opdager dog hurtigt, at værtsparret, der lægger hus til, har nogle dystre hemmeligheder. Pludselig forvandler det, der skulle have været et par lystige dage med filmoptagelser, sig til en kamp for overlevelse.

Det lyder som en side taget direkte ud af håndbogen for sydstatsgysere, og der er da heller ingen tvivl om, at "X" deler et vis slægtskab med "Motorsavsmassakren".

Læs også: Gyseren "The Black Phone" med Ethan Hawke udskydes til sommeren 2022

Kender man dog produktionsselskabet A24, der står bag "X", og som med film som "Hereditary" og "Midsommar" har vist sig at være leveringsdygtig i solid arthouse-horror, så ved man, at der nok er lidt mere i vente. I hvert fald lover traileren "one fucked up horror picture."

"X" er instrueret af Ti West. På rollelisten finder vi navne som Mia Goth ("Suspiria"), Jenna Ortega ("Iron Man 3") og Kid Cudi ("Don't Look Up"). "X" får premiere i USA til marts. Første trailer kan ses her:

Kommentarer

Der er skruet helt op for lummert sydstatsgys i første trailer til "X"

  • 0

    Mit gæt er at ikke alle af de unge som vist på billedet der jo nok bliver myrdet, er ligestore kanditater til at få deres ansigt revet af og anvendt som maske efterfølgende :D Kan godt være han er morder, men fandme da ikke racist! :D

    NinjaNorris13-01-22 13:31

  • ★★★★★0

    Ti West <3

    David Lund13-01-22 13:33

  • ★★★★0

    Hvis en simpel på land opvokset syd/vest jyde. Hvad er et "lummert sydstatsgys"? 

    Gasivodo16-01-22 00:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen