Trailer: "Against the Ice"-trailer: Nikolaj Coster-Waldau er efterladt og kæmper for at overleve i Grønlands vildnis

Den danske verdensstjerne har selv været med til at skrive manuskriptet til det autentiske overlevelsesdrama.

Winter is coming! Selvom Nikolaj Coster-Waldau ikke længere skal bekymre sig om Westeros' isnende snevejr eller forfrosne monstre, så er den danske skuespiller slet ikke færdig med at frekventere hundekolde breddegrader.

Den nyligt Robert-nominerede "Smagen af sult"-skuespiller kan i hvert fald snart opleves i overlevelsesdramaet "Against the Ice", som udfolder sig på Grønlands enorme indlandsis tilbage i 1909.

Filmen genfortæller den sande historie om de to opdagelsesrejsende Ejnar Mikkelsen og Iver Iversen, som spilles af hhv. Coster-Waldau og Joe Cole (nej, desværre ikke den pragtfulde, pensionerede Chelsea-spiller).

Læs også: "Nikolaj Coster-Waldau burde have fået rollen!" - fans af "The Last of Us" er skuffede

I starten af det 20. århundrede drager makkerparret til Grønland for at lede efter den forsvundne Ludvig Mylius-Erichsen. Sidstnævnte var lederen af den mytiske Danmark-ekspedition til Grønland, men han og to andre opdagelsesrejsende, Høeg Hagen og Jørgen Brønlund, forsvandt under turen, alt imens de forsøgte at kæmpe sig igennem forårets dødsensfarlige kulde.

Mikkelsen og Iversen håber på at finde Mylius-Erichsen og hans dagbøger, så de kan afkræfte myten om, at en kanal adskilte det nordlige og sydlige Grønland – en påstand, som i særdeleshed tjente de amerikanere, der fremsatte den.

Men ligesom deres forgængere bliver Mikkelsen og Iversen overrumplet af det ubarmhjertige vejr, og pludselig ser det ud til, at endnu en dansk ildsjæl måske bliver begravet under sneen og isen...

Coster-Waldau har i øvrigt skrevet filmens manuskript sammen med Joe Derrick, mens Peter Flinth ("Arn") sidder i instruktørstolen. Danske Coster-Waldau har da også længe haft en stor passion for grønlandsk historie og er i øvrigt gift med sangeren/skuespilleren Nukâka Coster-Waldau, som er datter af den prominente grønlandske politiker Josef Motzfeldt.

Man behøver heldivgis ikke være en ferm opdagelsesrejsende for at finde "Against the Ice" på Netflix, når den lander på streamingtjenesten den 2. marts. Traileren kan ses her:

Kommentarer

"Against the Ice"-trailer: Nikolaj Coster-Waldau er efterladt og kæmper for at overleve i Grønlands vildnis

  • ★★★0

    Fedt at Coster-Waldau viser på film at Danmark har særlig historisk forbindelse til Grønland. Glæder mig tik at se filmen :)

    Gormanden14-01-22 23:46

  • ★★★★★★0

    Fedt at Coster-Waldau viser på film at Danmark har særlig historisk forbindelse til Grønland. Glæder mig tik at se filmen :)

    Nu har han jo også sin egen helt særlige forbindelse til Grønland   ;-)

    Wayne15-01-22 00:50

  • ★★★★1

    De danske grønlandsudforskere var godt nok gode til engelsk...

    chandler7515-01-22 13:53

  • ★★★★0

    De danske grønlandsudforskere var godt nok gode til engelsk...

    ..og gonorré

    Gasivodo16-01-22 00:04

  • ★★★★0

    Fedt at Coster-Waldau viser på film at Danmark har særlig historisk forbindelse til Grønland. Glæder mig tik at se filmen :)

    JA...det har vi. YAY 

    Gasivodo16-01-22 00:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen