Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Har lige fået en tid til en Exorcisten-tatovering \m/

    Guldager23-08-16 11:54

  • ★★★★2

    Været meget væk fra filmuniverset. Farmand døde for et par uger siden efter flere års stille og rolig nedgang i helbred. Han blev 90, så et langt og godt liv og han forlod etablissementet efter 10 dage på hospital og rehabiliteringsenhed. Så heldigvis trak det ikke for langt ud. 

    Begravelsen blev overstået fint og i hans ånd med god stemning og spisning efterfølgende. 

    Han var den sidste tilbage i en søskendeflok på 5. Nu er min mor den sidste tilbage i en søskendeflok på 6 efter at have mistet sin søster i vinters :( Så vi har rykket sammen den sidste tid og passer på, at hun klarer det.

    Det tynder ud i "the greatest generation", men man skal ikke klage, når man har været heldig at have haft forældrene så længe.

    Men et tomrum, det er der sgu.

    Bruce23-08-16 12:30

  • ★★★★★★0

    Jeg har jævnt mange DVD'er...lige under 2000 DVD'er og bokssæts, og jeg har aldrig set noget af ekstramaterialet på nogen af dem...så nu er jeg begyndt på det. Jeg når selvfølgelig aldrig til bunds, men jeg vil tjekke hver DVD eller boks for at se, om der er noget interessant på dem.

    Guldager23-08-16 12:34

  • ★★0

    Kondolere Bruce - men det lyder til han har haft et godt og langt liv 

    Tiany23-08-16 22:07

  • ★★★★0

    Tak Tiany. Det har han!

    Bruce23-08-16 22:52

  • ★★★★★1

    Jeg smider lige link til den her trailer i hvad laver du tråden udover brugernyheder som den var i før, da jeg synes det ville være synd hvis folk ikke så den.

    I am not a serial killer

    Med vores alle sammens Christopher Lloyd, samt Max Records knægten fra Where the wild things are. Synes det ser ekstrem spændende ud, og fedt og se Lloyd tilbage i en mere seriøs rolle end hans utalige cameos.

    Elwood25-08-16 08:42

  • ★★★2

    Faldt lige over en af internettets kuriositeter. Det viser sig at nogen har valgt at bruge deres tid på at lave Internet Movie Firearms database:

    www.imfdb.org/

    Våben-nørder :)

    gi-jones25-08-16 10:12

  • ★★2

    Faldt lige over en af internettets kuriositeter. Det viser sig at nogen har valgt at bruge deres tid på at lave Internet Movie Firearms database:

    www.imfdb.org/

    Våben-nørder :)

    Så kan du jo ligeledes læse om biler i film

    www.imcdb.org

    Internet movie car database :)

    Tiany25-08-16 19:20

  • ★★★★★0

    Yes! var hel vild med Scoret til Sicario, især under den lange kortege kørsel i Mexico sad mine nerver godt nok ude på tøjet.

    Jóhann Jóhannsson is scoring The Blade Runner Sequel

    Elwood26-08-16 08:54

  • ★★★★★0

    Fuck... Nu angribes vi af skynet. 

    Lars!26-08-16 18:11

  • ★★★★★★3

    Skulle lige for sjov se hvordan Filmz ser ud i dag. (Melder: der sker ikke en skid!)

    Men begyndte så at læse i "hvad laver du"-tråden fra start af (2008 - da trådene begyndte at kunne bære mængden af indlæg) Er du da gal, hvor har vi skrevet meget... Jeg blev helt opslugt, da det var i tiden da vi fik Ida, og er nu nået 88 sideskift ind.. Det er sjovt at læse om sit liv, lidt som en dagbog. Ting jeg havde glemt og den slags. Og Så vil jeg gerne undskylde for den intolerante idiot jeg var dengang. Hold nu kæft, mand. Rant mod bøsser??? Det havde jeg helt glemt. I dag kunne det ikke ligge mig mere fjernt. Man bliver heldigvis voksen, det tog vidst bare lidt længere for mig. Jeg er helt flov.

    Men jeg er ked af at sige at Filmz har tjent nogle klik på mig i dag. Jeg blev bare draget. Jeg gør det ikke igen!

    davenport28-08-16 18:23

  • ★★★★★★0

    Der har jeg også været et par gange, altså at læse gamle tråde igennem, af en eller anden fjollet grund. Det er lidt sjovt at se diskussionerne og ret pinligt at se de gange, hvor man har været lidt af et fjog.

    Zero Cool28-08-16 18:25

  • ★★★★★★0

    Ja. Det er faktisk ikke altid behageligt. Men, hva? Vi udvikler os jo, i takt med rynkerne bliver tydeligere ;)

    davenport28-08-16 18:33

  • ★★★0

    Nu er det jo heller ikke fordi der sker alverden her. Nu offentliggøre moovy ikke deres statistik som de gør på Filmz, men det føles for mig som om der næsten sker mere derovre. At det så er de samme to båthoveder der står for hovedparten af indlæggende, er så en anden sag. Nyhederne er ofte i EB/BT stil, hvor man gør hvad man kan for at ophidse en debat. Det handler således meget om racisme, mandschuvinisme og homoseksuelle. Som brugerne der så kan rage over. Kim Pedersen skriver en gang imellem et par interessante indlæg og kan debattere nogenlunde sobert.

    Nyhederne har dog sjælendt været interessante, det var derimod forummet der var guld værd. Derfor mener jeg at det havde været bedst hvis i var blevet der, istedet for at der nu er to sider med næsten ingen aktivitet. Mange af de rigtig interessante brugere er jo heller kommet med her over, men forsvandt da der blev smækket med døren på filmz.

    Aranyhajú Nyárszépe28-08-16 19:24

  • ★★★★★★2

    Derfor mener jeg at det havde været bedst hvis i var blevet der

    Det er ikke min rolle at fortælle årsagerne til, at en stor del af os udvandrede fra Filmz, men jeg kan afsløre, at den daværende ledelse havde handlet på en måde, så vi ikke med god samvittighed kunne blive ved med at støtte siden. Samtidig blev der jo også taget en aktiv beslutning om hvilken vej siden i det hele taget skulle gå mht. behandling af nyheder osv., som ingen af os ville have haft nogen som helst mulighed for at ændre på.

    Fora som Filmz og Moovy nok ikke døende, men har fået konkurrence i form af Facebook og andre sociale medier, hvilket selvfølgelig fragmenterer brugerbasen. Der kommer dog løbende nye navne til i dette forum og for det meste er tonen fornuftig, så hvis vi bare sørger for at byde nye velkommen, skal forummet såmænd nok overleve, selvom det aldrig kommer til at matche Filmz på sit højdepunkt.  Det sker selvfølgelig at der er døde dage herinde, men lur mig om der ikke kommer mere liv her, når efteråret og vinteren rammer - det er trods alt de færreste der bruger de sidste sommeraftenener på at diskutere film.

    Zero Cool28-08-16 19:39

  • ★★★★★0

    Mange af de rigtig interessante brugere er jo heller kommet med her over, men forsvandt da der blev smækket med døren på filmz.

    Hvilke brugere er det? Det virker som en livstid siden, kan slet ikke huske dem. Jo, Highland Park kunne jeg godt savne.

    David Lund28-08-16 19:40

  • ★★★0

    pics.onsizzle.com/Facebook-Game-of-Thrones-Memes-083414.png

    Får helt lyst til at se Det lille hus på prærien med det her billede i tankerne.

    MOVIE100028-08-16 20:12

  • ★★★1

    Det kan man jo håbe på :)

    Jeg tænker blandt andet på sådan nogle som Antlion/Pécuchet/Caliban og Muldgraver. De havde en interessant og anderledes filmsmag. Jeg savner også Narniabæver/Sweetiebellefans onliners. Ja, det er ligefør jeg savner Yellow-TV.

    Hvad er der entelig af gode facebook filmgrupper på dansk?

    Aranyhajú Nyárszépe28-08-16 20:15

  • ★★★★★★0

    Antlion smækkede allerede med døren tilbage i 2011, lang tid før vi andre skred fra siden. Han blev pænt sur over, at nogen gjorde grin med Hesten fra Torino. Jeg er dog ikke sikker på, om han nogensinde vendte tilbage.

    Jeg bruger ikke Facebook-grupper til den slags, men holder mig primært til at diskutere film på Reddit, selvom mit engelske kan halte lidt en gang imellem.

    Zero Cool28-08-16 20:20

  • ★★★★★0

    Muldgraver ja! Kan godt huske resten, men havde umiddelbart ikke det store forhold til dem. Med lidt held dukker lignende mennesker vel også op her på et tidspunkt.

    David Lund28-08-16 21:10

  • ★★★★★★0

    Savner ham dér Kadann... Vidst en eller anden form for hippieaktivist fra venstrefløjen, der ikke vidste en skid om Star Wars. Og så selvfølgelig de dybe indslag fra Narniabæver, der var infantil autist!

    :D

    davenport28-08-16 21:24

  • ★★★★★0

    Narniabæver var kongen af What We Saw! Elskede at enhver random tegnefilm fik 10/10 =)

    David Lund28-08-16 21:31

  • ★★★★★0

    Naite22 hype mesterens konge!

    Elwood28-08-16 21:32

  • ★★★★★★0

    Hvad med Nakalay? Han var sgu skarp i retorikken!

    davenport28-08-16 21:39

  • 0

    Kisbye - Jeg synes, at der er en god debat på "Sørensen Exploitation Cinema Forum" på Facebook. Det synes jeg,  i hvert fald er en hyggelig gruppe.

    Der var mange sjove brugere på Filmz, men som Elwood, så husker jeg også rigtig godt brugeren Naite22, som var helt oppe at køre over (den dengang kommende) Superman Returns, som ifølge ham skulle have den vildeste flyscene, der nogensinde var set på film. Det var god underholdning.

    Herrguth28-08-16 21:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen