Trailer: Ny trailer til Marvels "Moon Knight" med Oscar Isaac

Næste superhelteserie på Disney+ ser snart nattens lys.

Der har tidligere været en teaser i omløb til "Moon Knight", og i dag er ny trailer udsendt til den næste Marvel-superhelteserie i rækken på Disney+.

LÆS OGSÅ: FØRSTE KIG PÅ OSCAR ISAAC I MARVELS KOMMENDE "MOON KNIGHT"-SERIE

Oscar Isaac spiller Steven Grant – en helt almindelig butiksmedarbejder, der pludselig rammes af blackouts og erindringer om et helt andet liv.

Grant finder ud af, at han har dissociativ identitetsforstyrrelse og deler krop med lejemorderen Marc Spector. Hverdagslivet gøres ikke mindre kaotisk, da fjender samles mod den personlighedsforstyrrede antihelt, mens Grant/Spector trækkes ind i et skæbnesvangert møde med ældgamle ægyptiske guder.

Serien er instrueret af gyser-duoen Justin Benson og Aaron Moorhead, mens Ethan Hawke spiller skurken, som er baseret på den kendte kultleder, David Koresh.

"Moon Knight" udkommer på Disney+ den 30. marts. Se traileren herunder:

Kommentarer

Ny trailer til Marvels "Moon Knight" med Oscar Isaac

  • 0

    Ser faktisk interessant ud.

    TheRealLukeSkywalker18-01-22 10:44

  • ★★★★★0

    Jo, det ser bestemt interessant ud. Den sløje britiske accent slog mig lidt ud da jeg lige så traileren, da jeg ikke kender figurens baggrund, men jeg kan forstå, at karakteren reelt er amerikaner, så det er et bevidst valg, der giver fin mening.

    Kruse18-01-22 11:54

  • ★★1

    Jeg glæder mig sygt meget. Oscar Isaac er også en fantastisk skuespiller og han ligner mig, så han fortjener al mulig succes. :-D 

    The Paki Don18-01-22 15:21

  • 0

    0.30 inde i traielren i bussen hvor han sover op at en anden person, er det ikke Erik Killmongor fra black Panther spillet af Michael B. Jordan ? det kunen godt ligne ham :)

    Dolle1918-01-22 16:33

  • ★★★★★0

    0.30 inde i traielren i bussen hvor han sover op at en anden person, er det ikke Erik Killmongor fra black Panther spillet af Michael B. Jordan ? det kunen godt ligne ham :)

    Det er ikke ham :-)

    The Insider18-01-22 16:43

  • ★★★★0

    Næh...men jeg gider heller ikke mere

    Gasivodo18-01-22 21:49

  • ★★★★★0

    Det ser mega fedt ud. Jeg elsker Moon Knight karakteren og det syrede univers, og synes det er fedt de har lagt så stor vægt på at skildre det psykologiske aspekt fra tegneserierne, som netop også er en af grundene til at Moon Knight skiller sig en del ud fra mængden af de øvrige Marvel helte - og i særdeleshed som de har været skildret i film-udgaverne.

    Desuden er Oscar Isaac og Ethan Hawke fremragende skuespillere, så jeg er sikker på, at det bliver noget af det bedste vi får at se på tv-serie fronten i MCU's fase 4. :)

    NightHawk19-01-22 15:36

  • 0

    Jeg håber blot at dette bliver en del af serien, for ellers bliver jeg skuffet ;-)

    preview.redd.it/6i90628l93a51.jpg

    Ericmase19-01-22 16:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen