Trailer: Titlen på Amazons "Ringenes herre"-serie afsløret i ny teaser

Teaseren giver os også omsider en premieredato.

Årets nok mest ventede serie trænger sig tættere og tættere på. Amazon Studios annoncerede i går titlen på selskabets "Ringenes herre"-serie og udsendte en teaser, der kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: "JURASSIC WORLD"-INSTRUKTØR SKAL LAVE AMAZONS "RINGENES HERRE"-SERIE

"Ringenes herre: Magtringene" ("Lord of the Rings: Rings of Power") bliver titlen, der samtidig mejsler i sten, at serien vil foregå i Midgårds 2. tidsalder – tusindvis af år før Bilbo tager på eventyr i "Hobitten" og finder en mystisk ring.

Altså tidsperioden, hvor den onde fyrste Sauron smedede selvsamme ring, der viser sig at være den særdeles magtfulde herskerring – omdrejningspunktet i J. R. R. Tolkiens "Ringenes herre"-bøger og senere hen Peter Jacksons succesfulde filmatiseringer.

"Ringenes herre: Magtringene"-serien samler de største myter fra 2. tidsalder – heriblandt skabelsen af alle magtringene og Saurons store bedrag, øriget Númenors etablering som magtcentrum og den sidste store alliance mellem mennesker og elvere.

Første afsnit af "Ringenes herre: Magtringene" udsendes 2. september på Prime Video og nye afsnit udkommer derefter hver uge. Budgettet er sat til ikke mindre end 465 mio. dollars, svarende til cirka 2,9 mia. danske kroner. Det er endnu ikke annonceret, hvor mange afsnit der kommer.

Se teaseren herunder:

Kommentarer

Titlen på Amazons "Ringenes herre"-serie afsløret i ny teaser

  • ★★★★★★0

    Sådan lige umiddelbart glæder jeg mig en smule...Lidt som et sukkerglad barn der slippes løs i candyland og må blande alt det slik hen lyster. Men mere end det, kan jeg ikke strække mig til:-)

    T. Nielsen20-01-22 14:21

  • ★★★★★0

    Aner ikke hvad jeg skal forvente, men ses skal den da!

    David Lund20-01-22 14:24

  • ★★★0

    Det er første gang længe, at jeg glæder mig til en serie. 2. tidsalder er en vanvittigt spændende periode i Midgård-universet, der fortjener at blive åbnet mere op end dér, hvor filmene foregår, som kun er en mindre del af Tolkiens verden. Især i forhold til Sauron bliver det interessant.

    Dolphinfriendly20-01-22 14:27

  • ★★★★★★0

    Hvis jeg ikke lige skal andet kan det da godt få et forsøg :-)

    Wayne20-01-22 17:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen