176 minutter: "The Batman" er den længste Batman-film til dato

Husk at gå på toilettet, før filmen går i gang!

Efter flere års venten og adskillige corona-udskydelser er vi nu blot halvanden måneds tid fra biografpremieren på Matt Reeves' "The Batman" – det seneste forsøg på at kickstarte en ny filmsaga om nattens ridder.

Og idet den færdiggjorte film nu blot ligger få uger ude i horisonten, ved vi også præcis, hvor lang "The Batman" bliver. MovieWeb citerer en australsk biografside, der fastslår, at Reeves' DC-film bliver hele 176 minutter lang.

Med andre ord er "The Batman" blot fire minutter fra at vare hele tre timer, og den er desuden kun 5 minutter kortere end Marvels grandiose "Avengers: Endgame".

SE også: "The Batman": Robert Pattinson er nattens ridder i ny actionfyldt trailer

Den iøjnefaldende spillelængde gør også "The Batman" til filmhistoriens hidtil længste film om Bruce Wayne og Co.

Indtil nu var Christopher Nolans sidste Batman-film, "The Dark Knight Rises", indehaver af netop den rekord med en spillelængde på 2 timer og 45 minutter – altså 11 minutter kortere end "The Batman".

Meget tyder da også på, at "The Batman" bliver en omfangsrig affære, idet både Catwoman, Pingvinen, Gækkeren og mafiosoen Carmine Falcone går i clinch med Gothams maskerede væbner, mens også kendte DC-figurer som politibetjent James Gordon og butleren Alfred Pennyworth skal genintroduceres undervejs.

"The Batman" udkommer i biografen den 3. marts, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

176 minutter: "The Batman" er den længste Batman-film til dato

  • 0

    Bring it on! Jo længere jo bedre... så længe historien fanger mig, samt skuespil og effekter spiller... ja, så har jeg ofte ikke lyst til at forlade biografen :-) Hvad jeg har set indtil videre, så har vi noget rigtigt lækkert i vente!

    Daywalker20-01-22 23:50

  • 0

    Bring it on! Jo længere jo bedre... så længe historien fanger mig, samt skuespil og effekter spiller... ja, så har jeg ofte ikke lyst til at forlade biografen :-) Af det jeg har set indtil videre, så har vi noget rigtigt lækkert i vente!

    Daywalker20-01-22 23:52

  • 0

    Jeg plejer at købe en stor cola og drikker den i løbet af den første time. Efterfølgende  bruger jeg så bægeret til at pisse i. På den måde går jeg ikke glip af et eneste sekund af filmen ligegyldigt, hvor lang tid den varer. ;)

    Bare du ikke glemmer at du har drukket alt colaen og kommer til at tage en tår mere... :D

    Kebabfar8821-01-22 23:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen