Trailer: "The Offer": Første teaser til serien om skabelsen af "The Godfather"

Historien om skabelsen af én af historiens bedste film lyder som et tilbud, man ikke kan afslå...

Som tidligere rapporteret har Paramount+ en miniserie i 10 afsnit på vej om skabelsen af Francis Ford Coppolas fantastiske mafia-epos: "The Godfather".

Serien hedder meget passende "The Offer", og nu er der landet en trailer, der løfter lidt af sløret for, hvad publikum kan forvente. Den kan ses herunder.

Læs også: "The Godfather"-trilogien udkommer på 4K UHD i marts

Miniserien fokuserer på filmens Oscar-belønnede producer, Albert S. Ruddy, og hans oplevelser, mens en af filmhistoriens største klassikere blev skruet sammen. Ruddy portrætteres af "Whiplash"-stjernen Miles Teller, og han får blandt andet følgeskab af Justin Chambers ("Greys hvide verden") og Dan Fogler ("Fantastiske skabninger og hvor de findes"), som spiller hhv. Marlon Brando og Francis Ford Coppola.

"The Godfather" endte med at blive et globalt fænomen, der høstede tre Oscar-statuetter ved uddelingen i 1973 – herunder for Bedste film – og Coppolas mægtige værk kastede to fortsættelser af sig i hhv. 1974 og 1990.

De første tre episoder af "The Offer" lander på Paramount+ herhjemme den 29. april, mens de resterende syv afsnit udkommer på ugebasis de efterfølgende torsdage.

Kommentarer

"The Offer": Første teaser til serien om skabelsen af "The Godfather"

  • ★★★★★★0

    Det ligner et must-see projekt - det ser herligt stemningsfuldt ud.

    Det vil selvfølgelig være for meget forlangt at de skal leve op til den bedste triologi der er lavet, men forventningerne er høje, herfra.

    Wayne 2-02-22 09:24

  • 0

    Det virker for cringe, som om de prøver for hårdt.... men måske traileren bare er skåret sådan.

    ZimaBlue 2-02-22 09:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen