To nye "Star Trek"-serier er i støbeskeen: Én om Starfleet Academy og én om efterretningstjenesten Section 31

Både den 12. og den 13. "Star Trek"-serie er på de kosmiske trapper.

Det vrimler mildest talt med "Star Trek"-nyt i disse dage – fra en ny actionfyldt trailer til "Star Trek: Picard" og en stemningsmættet plakat til "Star Trek: Strange New Worlds" til en snarlig særvisning af "Star Trek II: The Wrath of Khan" i CinemaxX, som Moovy er med til at arrangere.

Og nu bekræfter Deadline, at alt imens der meget snart kører fem (ja, fem) "Star Trek"-serier sideløbende på flimmerkassen, så er der yderligere to nye "Star Trek"-serier på vej.

Den ene har længe floreret på rygtebørsen: en serie om den hemmelighedsfulde organisation Section 31, som først blev introduceret i tv-serien "Star Trek: Deep Space Nine" i 1998. Section 31 er en tophemmelig (og lettere skummel) organisation, som trækker i trådene bag kulissen, og som i "Deep Space Nine" blev anført af den gådefulde Sloan spillet af William Sadler.

I skrivende stund er det planen, at Michelle Yeoh skal spille lederen af efterretningstjenesten i "Section 31"-serien: Philippa Georgiou, som Yeoh også spillede i de tre første sæsoner af "Star Trek: Discovery". Flere producere og manuskriptforfattere har længe arbejdet på serien, som stadig ikke har en fastlagt premieredato, men ifølge Deadline bliver vi snart klogere på sagen.

Læs også: Tre "Star Trek"-serier får flere sæsoner

Men endnu en "Star Trek"-serie er altså på tegnebrættet: "Star Trek: Starfleet Academy", der, som titlen antyder, handler om unge kadetter på Starfleets celebre akademi i San Francisco, der drømmer om at blive fremtidens Kirk, Picard eller Janeway.

Skaberen af Amazon-dramaserien "Absentia", Gaia Violo, arbejder i øjeblikket på serien, som efter sigende går i produktion umiddelbart efter "Section 31"-serien. CBS og Paramount+ satser på, at begge serier går i produktion i 2023.

Der har længe været snak om at lave enten en tv-serie eller film, der udfolder sig på Starfleet Academy – en spillefilm om en ung Kirks eventyr på skolen var tæt på at få grønt lys i start-90'erne.

Og i 1997 fik vi pc-spillet "Star Trek: Starfleet Academy", som bl.a. bød på et gensyn med William Shatners kaptajn James T. Kirk i spillets videosekvenser. Vi satser på, at den kommende serie kommer til at se lidt mere poleret ud:

Kommentarer

To nye "Star Trek"-serier er i støbeskeen: Én om Starfleet Academy og én om efterretningstjenesten Section 31

  • 0

    Den med Section 31 har der været snak om i mange år, så lad os nu se om den kommer :) Det helt sikkert en der kunne være spændende :)

    Geekalot 2-02-22 19:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen