Kommentarer

Bedste film instrueret af Adam McKay?

  • ★★★★★★1

    Adam McKay. Han har instrueret filmene på listen.

    Hvilken liste?

    Wayne 8-02-22 07:40

  • ★★★★★0

    Haha totalt, det er egentlig ret modigt at gøre det mod karaktererne så tidligt i filmen. Jeg er også ret vild med det 'running gag' med Eva Mendes som Ferrells kone.

    Nå ja, det havde jeg også helt glemt :-D Den skal genses!

    The Insider 8-02-22 07:59

  • ★★★★0

    Ja, det må man da gerne synes det er. At den ene gør det bedre end den anden, tager for mig ikke noget fra en film nødvendigvis. Synes det er fint der kan være forskellige måder, film udtrykker sig på. Jeg kan finde plads til begge dele, hvis jeg synes det er godt. 

    Jeg har ikke selv noget jeg kan sige jeg foretrækker. Det kommer nok an på, hvor godt jeg synes det virker. F.eks. kan jeg også bedre lide Martin Scorsese's The Wolf Of Wall Street end jeg kan lide Oliver Stone's "Wall Street", selv om Wolf også benytter sig af "overforbrug af virkemidler og andet tivoli". Jeg synes dog begge er gode. Men der er jo også dem der finder Stone's film bedst. 

    Tak for at oplyse mig, så ved jeg da det:-) Jeg ved dog ikke hvorfor du skriver det, for jeg har ikke påstået det var uforståeligt. Jeg skrev svært forståeligt og for mig er det fint, at de i Big Short skærer det ud i pap, når det er en del af udtrykket for at gøre filmen underholdende og "somewhat" morsom.  

    Selvfølgelig kan der være plads til begge, men den plads beror vel på at begge film er vellykket eller tæt på. Og det er så en vurderings sag :) Jeg kan tit nævne hvad jeg foretrækker, dermed ikke sagt andre måder at lave film på, ikke gælder :)

    Wolf er sjov, men foretrækker (der kom den igen) Wall Street. Jeg finder der er lidt for meget ubalance i Wolf, men altså, sådan ser vi forskelligt på det. 

    Babo 8-02-22 08:16

  • ★★★★★1

    Jeg stemte på Step Brothers fordi den bare er så dejlig åndssvag fra start til slut. Scenen hvor Will Ferrel klasker sine klamme klunker på John C. Rileys trommesæt er bl.a. et mesterligt eksempel på dette. :D

    NightHawk 8-02-22 17:07

  • ★★★★★★1

    Jeg stemte på Step Brothers fordi den bare er så dejlig åndssvag fra start til slut. Scenen hvor Will Ferrel klasker sine klamme klunker på John C. Rileys trommesæt er bl.a. et mesterligt eksempel på dette. :D

    Det er et højdepunkt ;-D

    Wayne 8-02-22 17:10

  • 1

    The Big Short. Den siger ret meget om den økonomiske situation vi står i lige nu

    Kiyonji 8-02-22 17:17

  • 0

    Boats 'N Hoes  ..... får mig hver gang :-)


    Ampro 9-02-22 13:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen