Trailer: Kæmpeøgler og gamle kendinge tørner sammen i første "Jurassic World: Dominion"-trailer

Livet finder altid en vej...

Langt om længe har vi fået en trailer til "Jurassic World: Dominion" – den tredje film i "World"-trilogien og den foreløbige konklusion på "Jurassic"-sagaen, der snart har 30 år på bagen.

For fans af franchisen er traileren smækfyldt med ravklumper – ikke mindst et par gensyn med vores alle sammens yndlingspalæontologer, Alan Grant og Ellie Sattler, selvfølgelig spillet af Sam Neill og Laura Dern.

Deruover gentager Jeff Goldblum rollen som Ian Malcolm, og selvfølgelig er Chris Pratt og Bryce Dallas Howard også tilbage.

I "Jurassic World: Dominion" er dinoerne for længst sluppet fri og lever nu blandt mennesker og dyr i vores verden. Spørgsmålet er så bare, om planeten er stor nok til os alle?

"Jurassic World: Dominion" får premiere 9. juni. Traileren kan ses lige her:

Kommentarer

Kæmpeøgler og gamle kendinge tørner sammen i første "Jurassic World: Dominion"-trailer

  • 1

    GLÆDER MIG !!!

    Pistolprinsen10-02-22 16:34

  • ★★★★★★2

    GLÆDER MIG !!!

    Altså ikke ret meget, når det kun er 1 gang ;-)

    Wayne10-02-22 19:01

  • ★★★★0

    Dejligt at se de originale tilbage. Og interessant koncept, at franchisen ender med, at menneskerne rent faktisk er truet på eksistensen af dinosaurerne.

    CGI-effekterne er dog ikke altid lige overbevisende...

    chandler7510-02-22 19:28

  • ★★★0

    Jeg forventer en scene med en raptor, der kigger Grant i øjnene og siger "Alan". Bare for at se Alan Grants reaktion og om han stadig har mareridt i dag :D

    MOVIE100010-02-22 20:17

  • 0

    Jeg forventer en scene med en raptor, der kigger Grant i øjnene og siger "Alan". Bare for at se Alan Grants reaktion og om han stadig har mareridt i dag :D

    Jeg knækker stadig hver gang jeg ser den scene xD

    Nexiz11-02-22 06:02

  • 0

    Syntes faktisk den ser spændende ud. og lidt nyt koncept, istedet for det hele bare ender med der er nogen der slipper løs til sidst i en storby.

    KE!ZION11-02-22 10:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen