"Futurama" vækkes til live – igen igen

Nye afsnit af den futuristiske og humoristiske animationsserie er på vej – men måske uden Bender Bending Rodríguez!

Det er en smule pudsigt, at en tv-serie, som har vundet 6 Emmy-priser og p.t. har 24 mio. erklærede fans på Facebook, er blevet aflivet i flere ombæringer.

Men måske er det netop også seriens vedvarende popularitet, der gør, at den nu (igen) genoplives. Deadline fastslog onsdag aften, dansk tid, at 20 nye "Futurama"-afsnit snart går i produktion, og at seriens næste sæson får streaming-premiere i 2023.

Men siden da har det helt store samtaleemne blandt seriens fans været, at skuespilleren John DiMaggio tilsyneladende er den eneste af de oprindelige skuespillere, der ikke vender tilbage til lydstudiet – i "Futurama" lægger DiMaggio stemme til den spydige, alkoholiske robot Bender, som vi nok godt kan udnævne til franchisens mest populære figur uden at blive slagtet af hardcore fans.

Se også: Første kig på ældre Beavis & Butthead i kommende film

Deadline rapporterer, at forhandlingerne med folkene bag "Futurama" først for nylig sluttede efter flere måneders diskussioner, men forhandlingerne med netop DiMaggio er øjensynligt gået i hårdknude.

Selskabet 20th Television Animation håber dog stadig på at kunne overbevise DiMaggio om at skrive under på en kontrakt, men producenterne leder altså samtidigt efter en potentiel arvtager til rollen, som altså ikke skrives ud af serien, selv hvis DiMaggio takker nej til den forslåede lønsum.

Variety skriver nu, at DiMaggio har korresponderet med adskillige iltre "Futurama"-fans på de sociale medier, som truer med at boykotte de nye afsnit, hvis DiMaggio ikke er med om bord.

"Jeg værdsætter jeres bekymringer og ros, alle sammen," skriver DiMaggio, før han fastslår: "Og bare rolig: Jeg holder jer opdateret."

På Twitter reagerede DiMaggio også på en artikel, der hævder, at skuespilleren er rasende over situationen, med grinende smileys og en kæk kommentar om en stavefejl, så den 53-årige DiMaggio har tydeligvis ikke helt afskrevet muligheden for (endnu) et Bender-comeback. Vi får se. Og høre.

"Futurama" blev skabt af bl.a. "The Simpsons"-bagmanden Matt Groening tilbage i 1999, og serien handler om pizzabudet Philip J. Fry, som bliver frosset ned og først vågner op igen den 31. december 2999. Og om de nye "Futurama"-afsnit udtaler Groening:

"Det er en ære at annoncere 'Futurama's triumferende tilbagevenden endnu en gang, før vi pludselig bliver skrottet igen."

Kommentarer

"Futurama" vækkes til live – igen igen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen