Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★0

    Har lige fået la pasta del guado

    Cappelletti al prosciutto crudo, som bare er fyldt pasta med skinke og ost.

    Her forleden fandt jeg de rigtige, og mens de var på tilbud til 15kr. Spiste en hel pakke, jeg var blevet meget sulten. Og så er det ikke altid, jeg spiser flere gange om dagen, men kun når jeg er rigtig sulten

    Ryder666 6-02-22 20:10

  • ★★0

    Grej:

    Knive for +/- 20k,  primært Zwilling 5star, en del 4star, lidt assoteret og en halv dyr santoku i damaskus. Min søster og Davenport arvede en lille håndfuld global knive da jeg ikke bryder mig om metal håndtag

    Gryder/pander, en Le Creuset stegryde ellers er det meste tefal, ernesto og den slags

    KitchenAid

    • el-kedel
    • 6,9L røremaskine
    • stavblender
    • 0,8l minihakker (skal opgraderes til en større)

    OBH Nordic

    • riskoger
    • toaster med udskiftelige plader
    • minihakker
    • kaffekværn
    • actifry

    Kenwood

    • Foodprocessor
    • Ismaskine

    Kan ikke huske mærkerne

    • slowjuicer
    • dehydrator
    • vacuumpakker
    • sous vide stav
    • gasgrill med rotisserie

    Af de lidt sjovere dimser er bla. pastamaskine, saftkoger, bagestål, stor og lille gasbrænder, sifonflaske, pH-meter, oechslemeter, 6x25l vinbaloner, landsky slibesæt, et bjerg at konditor værktøjer jeg ikke aner hvad er til

    HelmerJ 7-02-22 07:26

  • ★★★★★★0

    Og bliver det brugt? :)

    Guldager 7-02-22 08:29

  • ★★★★0

    Hov ja, Air-fryer, juicer, bagestål, toaster og gasbrænder har jeg da også.

    dyg 7-02-22 09:00

  • ★★0

    Og bliver det brugt? :)

    Det meste ugentligt, men ikke dagligt

    sousvide toaster og riskoger er nok månedligt 

    Noget af det er jo sæson værktøj og pakket væk på loftet, degydrator saftkoger og lign

    Ismaskinen, pastamaskinen og juiceren bruger vi max en gang om året, det fylder bare. Vinballonerne har heller ikke været brugt i 3-4år men nåede at brygge omkring 1200l mjød inden jeg gik i stå med det projekt

    Glemte at få pålægsskæreren, brødrister og den fritstående isterning maskine på listen

    HelmerJ 7-02-22 09:44

  • ★★★★0

    Ah for fanden, og en Anova sous vide stav og caso vakuumpakker..

    Vi bruger airfryeren en gang eller to om ugen. Sous viden en eller to gange om måneden. Toasteren jævnligt, da surdejstoast er fucking fråderen! Juiceren brugte vi sidst for et par år siden, men fruen vil død og pine ikke af med den :/

    dyg 7-02-22 10:24

  • ★★1

    Omstændig rengøring er det værste, det er derfor vi ikke bruger juiceren, og jeg kommer heller ikke til at bruge den pålægs maskine særligt meget

    HelmerJ 7-02-22 10:30

  • ★★★★0

    Omstændig rengøring er det værste, det er derfor vi ikke bruger juiceren, og jeg kommer heller ikke til at bruge den pålægs maskine særligt meget

    Bang on!

    dyg 7-02-22 10:39

  • ★★★★★★0

    Her: høns i asparges med de der kager til. Havde en hel høne tilovers fra i aftes, så den er plukket. Det er måske den nemmeste ret at lave, udover spejlæg. Og iøvrigt ikke rigtig mad, da det er en forret til en 70års fødselsdag, men alle udover mig synes at elske det...

    davenport 7-02-22 17:13

  • ★★★0

    Jeg har lavet koteletter i fad, så der er til onsdag. Så køber jeg noget i Føtex på torsdag. Ved ikke om jeg skal arbejde fredag. Ham der styre det har Corona. 

    Aranyhajú Nyárszépe 7-02-22 20:16

  • ★★0

    I aften kommer den til at stå på sous vide flank steak, med veggie grillspyd

    Spyd, bliver en kombo af peber frugt, zucchini og løg

    Vil gerne smide lidt mere på spyd men er ikke vild med tomat her, nogen indspark?

    HelmerJ 8-02-22 07:07

  • ★★★★0

    Har købt en pakke filodej, og overvejer at lave dem med noget vegetarfyld her til aften, og tager meget gerne imod ideer til fyld!

    Umiddelbart tænker jeg nogle simple og børnevenlige pakker med ris, ærter, gulerødder, peberfrugter eller lignende.

    dyg 8-02-22 11:04

  • ★★★★★★0

    Bagt svin her aka forloren hare. Helt druknet i sovs med kartofler og ærter. 

    davenport 8-02-22 18:15

  • ★★★★★★0

    Svinemørbrad på en bund af ratatouille med ris og favoritsovs fra Jensens. Jeg gad ikke rigtigt at lave mad i dag, så det bliver lige noget nemt, der passer sig selv.  

    davenport10-02-22 17:40

  • ★★★★★★0

    Altså, det lyder lidt mærkeligt med Ratatouille og Favorit sauce..

    Guldager10-02-22 17:53

  • ★★★★★★0

    Grøntsager og sovs?? Det spiller perfekt! 

    davenport10-02-22 19:22

  • ★★★★★★0

    Grøntsager

    Ja, men ratatouille er en indkogt ret med tomat, squash, auberginer, rosmarin osv.

    Guldager10-02-22 19:44

  • ★★0

    Det bliver til en pepperoni frysepizza fra Coop. Ikke Deep pan, men den tynde stenovnspizza. Den var på tilbud til 15kr, så ville lige prøve en anden end dem jeg kender.

    Ryder66610-02-22 20:11

  • ★★★★★★0

    Har fået forloren hare. Efterhånden sjældent vi får sådanne kødretter. Men for sørensens da, det smager godt

    Guldager10-02-22 20:24

  • ★★★★★★0

    Vi skal have pulled pork burger med coleslaw. Meget enkelt slaw: creme fraise, sennep, sukker og salt med spidskål og revet gulerod. Den mindste ville have hot-dogs, hvilket betyder franske, så det får han så. 

    davenport11-02-22 17:48

  • ★★0

    Valget står mellem frysepizza med tomat ost og pepperoni fra Coop, eller burgere. Tænker at det nok bliver burgere, da jeg fik frysepizza igår. Har stadig en uåbnet pose burgerbøffer og burgerboller

    Ryder66611-02-22 18:06

  • ★★0

    Det bliver en halv grillkylling med pomfritter fra det lokale pizzaria. Det er dæleme længe siden jeg har fået det, derfra.

    Ryder66612-02-22 16:58

  • ★★★★0

    Lavede samosaer af filodej med rester fra køleskabet, spidskål, gulerødder, gurkemeje-ris, og ærter. Blev rigtigt fint, men jeg er en dør til friture, så det blev lidt for fedtet.

    dyg12-02-22 17:32

  • 0

    Grøntsagsblanding med gulerødder, broccoli, majskerner, rød og gul peberfrugt og slikærter svitset på panden med rodfrugter bestående af pastinakker, rødbeder og orange og gule gulerødder. Tilbehør bestående af stegt kylling samt lidt grønne ærter der var til rest

    Kiyonji12-02-22 17:51

  • ★★0

    Efter at have brugt de meste af eftermiddagen i skydeklubben, blev der kørt rå søndagsstil med tv og kebabmix med hotsauce

    HelmerJ14-02-22 07:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen