Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Savner ham dér Kadann... Vidst en eller anden form for hippieaktivist fra venstrefløjen, der ikke vidste en skid om Star Wars.

    Det' sandt!

    Zero Cool28-08-16 22:08

  • ★★★★★1

    Jeg er glad for, at jeg "flyttede" til denne side. Og ikke bare fordi den er meget mere seriøs, og fordi den fungerer på min mobiltelefon, og fordi dens ejere ikke er korrupte... Jeg kan også lide logoet. Og Johans puns. Danmarks bedste filmsite, men jeg er selvfølgelig biased :) 

    Lars!28-08-16 22:11

  • ★★★★★★1

    Nu var jeg sammen med GI Jones sidste weekend, og han er bund-korrupt!!! Helt ind til benet. Som det hvide på ris...

    davenport28-08-16 22:33

  • ★★★★★★0

    .. Og mine bøvser smager af familiepizza (20 og 32).. I sandhed et anno hororibilis...

    davenport28-08-16 22:36

  • ★★★★★★0

    BTW: Ifm. at man skælder sine børn ud, fordi de er nogle små svin, og man derefter bliver irettesat af Obersten for dårlig opdragelse, er det uhørt at svare øvrigheden med ordene: "Ja, det er godt, fru pædagog!" (Så kommer man selv til at koge sine æg næste morgen!)

    davenport28-08-16 23:19

  • ★★★★★0

    Hovsa.

    Elwood29-08-16 09:05

  • ★★★★★0

    som ifølge ham skulle have den vildeste flyscene, der nogensinde var set på film. Det var god underholdning.

    Jeg var så færdig af grin! :)

    Elwood29-08-16 09:05

  • ★★★★0

    Nu var jeg sammen med GI Jones sidste weekend, og han er bund-korrupt!!! Helt ind til benet. Som det hvide på ris...

    I dispute that fact. Jeg er ubestikkelig, uantastelig og en all-round good-guy !

    gi-jones29-08-16 22:14

  • ★★★★★★2

    Sidder og ser noget doku på DR, hvor det er synd for unge piger, der har delt nøgenbilleder på nettet, og at det så bliver delt. Hmmm.. Altså, hvis man er idiot nok til at få taget billeder/video, så bærer man imo en del af skylden selv. Ja, det er da ikke sjovt, at nogen ser deres patter (der nok ligner alle de andres - to junger, med en vorte i midten, nedadgående alt efter alder) og så pjevse sådan over det? Vi lever satme i en ny slags verden. Man må sgu da tage ansvar for sine handlinger. Hvis jeg filmede Obersten i en akt, så røg den sgu da på ogrish eller hvad den hedder, og jeg ville endda være stolt!

    davenport29-08-16 22:15

  • ★★★★0

    I øvrigt skal jeg være den første til at sige, at jeg har mine sentimentale øjeblikke mht "de gode gamle dage" på "siden-vi-ikke-nævner". Jeg havde min daglige gang dér, fra den første dag de startede. Min bruger eksisterer i øvrigt stadig. Men alting har jo altid været bedre i gamle dage, og fakta var at der var brug for noget nyt. Selvfølgelig har Moovy ikke kunne starte op med det samme momentum som Filmz havde brugt et årti på at opbygge, men jeg er til stadighed forundret over hvor godt det er gået. Og jeg håber at vi i fremtiden gradvis kan adskilde os endnu mere - for det har egentlig aldrig været ambitionen at lave "det nye Filmz". Verden (læs: Facebook) ser meget anderledes ud i dag, og fora som vores her, er nød til at finde sin plads i den.

    gi-jones29-08-16 22:20

  • ★★★★★★0

    Jeg synes sgu det går meget godt. Men jeg kan godt se, når jeg sidder og læser lige denne tråd, at vi nok aldrig vil opnå det flow igen. Jeg startede med at læse tråden i går ved 14 tiden, stoppede ved 18 tiden, startede igen efter arbejde i dag, ca kl 15 og stoppede ved 18 tiden. Jeg nåede et år frem! Og jeg scrollede kun frem til mine egne indlæg. Men det er som at læse en dagbog. Kæft, hvor har jeg blottet mig. (Godt det ikke er nøgenbilleder, så var i alle da blevet blinde..)

    Jeg er nu ved tråd nummer 242, og der er over 900....

    davenport29-08-16 22:31

  • ★★★★★★0

    Jeg har længe haft et ønske om at vores wifi kunne række til vores østfløj, hvor jeg har mit filmværelse (med min gamle plasmaskærm). Jeg ville så gerne tilslutte en Chromecast til fladskærmen, så jeg indimellem kunne snuppe et afsnit af en serie JEG gider se (når konen ser romantiske sit-com på Netflix) og hvor jeg ikke orker at smække en film i afspilleren pga jeg ikke kan holde den kørende så længe fordi jeg er for træt. 

    Jeg har i dag så smidt lidt penge efter en netværksforlænger (deres kraftigste kaldte de den) i Elgiganten. Vores netforbindelse er fibernet og vi har taget det billigste som er en 15/15 forbindelse. Fungerer fint til vores smart-Tv i stuen og streaming. Nu har jeg så kørt en speedtest i filmværelset og hvor der før ingen forbindelse var, er der nu ca 50% af hastigheden af de 15/15 (og som jeg via testen kan se vi får tæt på routeren). Vi har så snakket om, det kunne give lidt hvis vi fik sat hastigheden op, til f.eks 50/50. Ville jeg så få ca 40-60% af det i filmværelset, eller ville den forsat ryge ned på ca 7-8 mbps uanset, da hastigheden igennem netværksforlængeren og ned til værelset ikke kan være hurtigere? Ved nogen det?

    T. Nielsen30-08-16 00:01

  • ★★★★★★2

    Der er en god chance for det, men det er svært at sige med sikkerhed, fordi det netop er trådløst. Der er ret mange faktorer der spiller ind, alt fra hvilke vægge signalet skal gå igennem til forstyrrelser fra andet elektronik.

    Da mine forældre flyttede for et par år siden, prøvede vi først med trådløst net til deres to computere. Den ene var konsekvent langsom, fordi netværkskortet var noget gammelt hø og den anden svingede mellem næsten ikke at have forbindelse til at have supergod forbindelse, afhængigt af om den stod på gulvet eller på bordet.

    Zero Cool30-08-16 00:06

  • ★★★★★★0

    Den svinger også en del, når jeg måler den dernede, modsat tæt på routeren. Men takker Bruno. 

    T. Nielsen30-08-16 00:53

  • ★★★★★★0

    Jeg var forbi containeren til småt brændbart her i byggeriet tidligere. Der så jeg 3-4 plastikkasser med dvd'er og enkelte blu-rays, som var blevet smidt ud og det var sgu et noget sørgeligt syn.

    Jeg overvejede lidt om jeg skulle bruge tiden på at "redde" dem, selvom det primært så ud til at være film, jeg ikke havde interesse i, men det lugtede som om, at nogen havde tømt en kattebakke i containeren også, så det var nok ikke det optimale valg.

    Jeg finder det sgu lidt underligt, at folk bare smider den slags ud, fordi jeg kiggede på nogle enkelte af dem og skiverne så ud til at være i orden. Man kan da i det mindste forære dem til noget velgørenhed, eller stille dem et sted, så andre folk måske kan få glæde af dem.

    Zero Cool30-08-16 19:31

  • ★★★★★★0

    Fandme ikke meget slumstormer over dig! Hvad ville din reaktion og handling være, hvis det samme var sket for 10 år siden? :)

    davenport30-08-16 21:41

  • ★★★★★★1

    Det samme, jeg har aldrig været den store fan af dumpster diving. Bare fordi man engang har kastet med brosten, betyder ikke, at man ikke kan li' at være ren. ;)

    Zero Cool30-08-16 22:05

  • ★★★★0

    Ingen jyde ville være gået forbi den container. Men så igen var det nok aldrig sket i Jylland...

    gi-jones30-08-16 22:19

  • ★★★★★★2

    Ingen jyde ville være gået forbi den container. Men så igen var det nok aldrig sket i Jylland...

    Er det meste af Kbh og omegn ikke mest befolket af jyder:-)

    T. Nielsen30-08-16 22:24

  • 0

    Jeg lytter nu til "Outlier/EOTWS_Variation1" fra spillet "No Man's Sky", som btw er et vildt undervurderet og fænomenalt spil (for mig).

    Plus at dette er mit første indlæg i laaang tid.

    Ericmase30-08-16 22:28

  • ★★★★★★0

    Jeg ved, at der har været 3-4 dødsfald i byggeriet indenfor den sidste måneds tid, så det kan meget vel være rester fra et dødbo. Det virker i hvert fald pænt underligt, at man vælger at smide den slags ud, i stedet for at give det væk. :)

    Zero Cool30-08-16 22:32

  • ★★★0

    Det kommer an på hvad det er. Hvis det var almindelige lettilgængelige mainstream film, som man kan finde til en 10'er i netto, var jeg nok også sprunget over. Havde der været noget mere sjældent imellem, var jeg nok dykket i.

    Aranyhajú Nyárszépe31-08-16 06:47

  • ★★★★0

    For længe siden smed jeg alle mine covers ud, og har siden da opbevaret mine film i nogle kasser med nummererede sleeves. Alle filmene blev skrevet ind i et regneark, så jeg nemt kunne overskue og finde dem igen... Men naturligvis havde jeg ikke backet den liste op, og da en gammel computer døde, så mistede jeg min liste :(

    Nu sidder jeg så og skriver aaaalle film ind igen (ja, de ryger på Google Drive nu..), men for pokker, hvor tager det lang tid. Og det er ikke alle film, der er til at tyde ud fra billedet på disken heller, så nogle må i min afspiller for at blive dekodet :/

    Og så er min gamle regionsfrie DVD afspiller også afgået ved døden, så alt andet end R2 kan jeg ikke se :(

    dyg31-08-16 16:35

  • ★★0

    Er det meste af Kbh og omegn ikke mest befolket af jyder:-)

    Men hvor er københavnerne så henne?

    Tiany31-08-16 19:04

  • ★★★1

    Jeg troede det mest var svenskere derovre. Det indtryk får man ihvertfald når man ser danske film og serier.

    Aranyhajú Nyárszépe31-08-16 19:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen